Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 15, 14:51)
kodel niekas nedaro kokio kaledinio baliaus, ka?smile.gif ateiciau biggrin.gif

Loreta auuu bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 14:43)
dėl studijos namie,na vėlgi kokie tie jūsų namai,ir kur skirsite patalpą ar kampą...
Pvz aš turiu kaip ir tokį pusiau laisvą kambarį,na bet ten su savo 50uku tai manau nebent vaikus fotkinti,daugiau niekas netilps,aišku reikia jį perdažyti.
Mūsų studija 54kv.,nemaža,bet mes tokią rinkomės kad nebūtų suvaržyta laisvė fotografuoti daugiau žmonių.Pvz. fotkinau šeimą su keturiais vaikais,tai juos pasodinus visaip kaip reikia ,norėdama apimti dar šiek tiek kalėdinio kampo fotkinau nuo priešingos sienos prisiplojus.Jei fotografuoti manau vieną žmogų/vaiką galima ir paprastam nedideliam kambaryje,bet vėlgi žiurint ko norisi.
Dėl ateinančių žmonių,čia jau nuo žmogaus priklauso.Jei pvz pasirinkiste kampą namie kur yra daugiau vietos bet jis yra neuždara patalpa,na tai gal ir pabos namiškiams ateinantys žmonės,beto atėjus klientams/žmonėms namiškiai turės kažkur išeiti ar kažkaip,nes nemanau kad svetimi žmonės atsipalaiduos dar prie kažkokio kito žmogaus,o juolabiau rėkiančių vaikų (čia aš apie saviškius kalbu).Tai vat,reikia viską apgalvoti.
Šiaip pati kažkada masčiau tokį variantą,bet visgi va su Simoną nusprendėm turėti atskirą kampą kur galime reikštis fotografijoje  blush2.gif

Na, mano atveju namai visiskai netinkami studijai del vietos stokos. Tyliai (laaaabai tyliai, kad vyras neisgirstu rolleyes.gif ) pasvajoju apie atskira kurybos erdve. Bet kolkas tai brangus malonumas ...
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 15, 14:55)
Na, mano  atveju namai visiskai netinkami studijai del vietos stokos. Tyliai (laaaabai tyliai, kad vyras neisgirstu rolleyes.gif ) pasvajoju apie atskira kurybos erdve. Bet kolkas tai brangus malonumas  ...

na tai apie tai ir kalbu,kad visgi yra mažai būtų (gal namuose daugiau galimybių) kuriuose būtų įmanoma nesuvaržytai fotografuoti ax.gif
Tyliai,kad neišgąsdinant sėkmės, linkiu tau atskiros erdvės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 15 gruodžio 2011 - 14:05
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 13:43)
dėl studijos namie
Šiaip pati kažkada masčiau tokį variantą,bet visgi va su Simoną nusprendėm turėti atskirą kampą kur galime reikštis fotografijoje  blush2.gif

Jooo, tu teisi... Pas mane būtų irgi du pagrindiniai trūkumai - rėkiantys vaikai ir dėl kadro lipčiau matyt ant sienos su savo 50-tuku. Ech..... O taip vis pasvaigstu - kambariai nėra maži, langai dideli, sienos baltos... kaip ir viskas tiktų, bet tikrai kaži ar į kadrą su suaugusiais tilpčiau... Vaikai kaip vaikai, dar dar...
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 15, 15:07)
Jooo, tu teisi... Pas mane būtų irgi du pagrindiniai trūkumai - rėkiantys vaikai ir dėl kadro lipčiau matyt ant sienos su savo 50-tuku. Ech..... O taip vis pasvaigstu - kambariai nėra maži, langai dideli, sienos baltos... kaip ir viskas tiktų, bet tikrai kaži ar į kadrą su suaugusiais tilpčiau... Vaikai kaip vaikai, dar dar...

na bet gali pabandyti,gi namuose gyveni,atsivedi ką nors ir pafotkini ir tada žinosi ax.gif Pas mane tai sienas reik perdažyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 15, 00:13)
Žmonės, pasidalinkit porterų nuorodomis, taisiau savo firefox'ą, dingo bookmarks'ai  doh.gif  verysad.gif turiu tik paskutinę įdėtą Ka nuorodą su superiniais portretais.

Teks turbūt vėl pamažu susirankioti. biggrin.gif Aš visko nesisaugau, tik labiausiai sudominusius. Dar vienas - francisawilley.com
Atsakyti
Nu aš jau paskutinį kartą dedu iš tos dienos ax.gif Kadangi tvarkiau dabar foto tai va įdedu mūsų komanda blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 15 gruodžio 2011 - 14:40
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 14:40)
Nu aš jau paskutinį kartą dedu iš tos dienos  ax.gif Kadangi tvarkiau dabar foto tai va įdedu mūsų komanda  blush2.gif

SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 14:40)
Nu aš jau paskutinį kartą dedu iš tos dienos  ax.gif Kadangi tvarkiau dabar foto tai va įdedu mūsų komanda  blush2.gif

OMG kaip fainai, grazu, sviesu. Sviesus jus zmones, kad imates tokiu projektu, saunuoliai 4u.gif
Toks baltas pavydukas, kad turite komanda, erdve grazia ir tinkancia fotografavimui..

As ir pasvajoju, kad namie galeciau pabandyt pafotografuot, pasimokyti, nes is tikro vienas is pagrindiniu tikslu ir buvo, kad galeciau uzsiimti studijine fotografija.. Bet vyras is dalies PRIES, kad viena kambari skirciau sitam reikalui. Nors kambarys nepereinamas, didelis, ir nelabai naudojamas, kaip ir nieko netruksta - reiktu irgi tik sienas perdazyt, bet truksta kazkokio spyrio i subine, gal pasitikejimo viska pradeti..nezinau. Vaikai eina i darzelius, nors va paeiliui abu prasirgo tris savaites, tai kaip apie darba dar sunku galvoti, kol vaikai sirgaliukai.
Reiktu daugiau patirties, pabandymu kazkur su kazkuo, todel jei reiktu Kaunietems kokios pagalbos fotkinant - kad ir reflektoriu palaikyti lotuliukas.gif - mielai jungciaus ir padeciau smile.gif

nu va, isisliejau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 15:40)

antroji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 15, 15:56)

dėkui ax.gif
QUOTE(Sandrutia @ 2011 12 15, 16:16)
OMG kaip fainai, grazu, sviesu. Sviesus jus zmones, kad imates tokiu projektu, saunuoliai  4u.gif
Toks baltas pavydukas, kad turite komanda, erdve grazia ir tinkancia fotografavimui..

As ir pasvajoju, kad namie galeciau pabandyt pafotografuot, pasimokyti, nes is tikro vienas is pagrindiniu tikslu ir buvo, kad galeciau uzsiimti studijine fotografija.. Bet vyras is dalies PRIES, kad viena kambari skirciau sitam reikalui. Nors kambarys nepereinamas, didelis, ir nelabai naudojamas, kaip ir nieko netruksta - reiktu irgi tik sienas perdazyt, bet truksta kazkokio spyrio i subine, gal pasitikejimo viska pradeti..nezinau. Vaikai eina i darzelius, nors va paeiliui abu prasirgo tris savaites, tai kaip apie darba dar sunku galvoti, kol vaikai sirgaliukai.
Reiktu daugiau patirties, pabandymu kazkur su kazkuo, todel jei reiktu Kaunietems kokios pagalbos fotkinant - kad ir reflektoriu palaikyti  lotuliukas.gif  - mielai jungciaus ir padeciau smile.gif

nu va, isisliejau.. smile.gif

dėkui ax.gif
na šikną kaip sakant spardau aš pati sau,nelabai kam daugiau yra lotuliukas.gif taip kad drąsiau ir daugiau veiksmo nei kalbų drinks_cheers.gif serga ir mano,ir aplamai mažoji mano net dar neina į daržą,o dičkis dvi savaites serga,savaite darže ir vėl serga,o tada jau abu suserga,taip kad manau reikia diiiidelio noro ir viskas įmanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 15:20)

na šikną kaip sakant spardau aš pati sau,nelabai kam daugiau yra  lotuliukas.gif taip kad drąsiau ir daugiau veiksmo nei kalbų  drinks_cheers.gif serga ir mano,ir aplamai mažoji mano net dar neina į daržą,o dičkis dvi savaites serga,savaite darže ir vėl serga,o tada jau abu suserga,taip kad manau reikia diiiidelio noro ir viskas įmanoma  4u.gif

Kiek tu laiko pvz apskritai uzsiimi fotografija, ir po kiek laiko va turi jau studijyte?
Ir siaip idomu, jei namie pabandyt isirengti bent minimalia studija, gal isivaizduojat kas, kokie apytiksliai kastai butu visai technikai tureti(neskaitant sienu perdazymo )?
Galimybiu ir laiko turiu , ypac jei tai butu namie, tik nuo ko viska pradet??? Gal sakau kokius studijines fotografijos kursus pasidairyt..?
Atsakyti