Žmonės, pasidalinkit porterų nuorodomis, taisiau savo firefox'ą, dingo bookmarks'ai turiu tik paskutinę įdėtą Ka nuorodą su superiniais portretais.
Labos
Namie jau kvepia Kalėdom
Namie jau kvepia Kalėdom
Labas rytas,
na štai ir išaušo mano diena
Gruodžio 15 d. Iki Kalėdų liko 9 dienos!
Nemoku gražiai rašyt, tai tikiuosi nuotrauką viską pasakys
Nemoku gražiai rašyt, tai tikiuosi nuotrauką viską pasakys
Aciu, SAY! N E R E A L U!
Tik ka sulaukiau pastininkes su voku ir nuotraukomis! Ne viena net! Ir visos mielos LABAI! Taip smagiai jauciausi pakuodama. Taip tvirtai apsaugota nuo pasto ziaurumu, plius papildomas dziaugsmas pakuojant ir nekantraujant
Aciu, aciu.
Tik ka sulaukiau pastininkes su voku ir nuotraukomis! Ne viena net! Ir visos mielos LABAI! Taip smagiai jauciausi pakuodama. Taip tvirtai apsaugota nuo pasto ziaurumu, plius papildomas dziaugsmas pakuojant ir nekantraujant
Aciu, aciu.
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 15, 09:44)
o cia ne archyvine foto?
Kike, Simona, labai uzkabino viduje filmukas apie help portrait.nezinau, ar muzikinis fonas turejo dideles itakos mano jausmams dabar, bet sirdis blaskosi kaip pasiutusi krutineje
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 15, 03:18)
nu tikrai kvepia
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 15, 09:44)
Labas rytas,
QUOTE(o la la la @ 2011 12 15, 11:10)
Aciu, SAY! N E R E A L U!
Aciu, aciu.
Aciu, aciu.
damit,maniau man siųs Džiaugiuosi už tave
nu baisiai įdomu nuo ko gausiu,ooo taigi gal nuo kokios Simonos,o tai bajeris bus
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 14, 14:50)
kažkaip man čia šiandien iškilo toks klausimas - studija namie. Gal kas turit? Ar sunku kaži būtų įsirengti? Nepabostų ateinantys svetimi žmonės į tavo namus?
man taip pat butu idomu
Sveiki, gal yra pradžiamokslių Norvegijoje ir norinčių įamžinti nėštukę ?
QUOTE(Šagrenė @ 2011 12 15, 14:33)
Sveiki, gal yra pradžiamokslių Norvegijoje ir norinčių įamžinti nėštukę ?
Norvegijoj atstumai nemazi
dėl studijos namie,na vėlgi kokie tie jūsų namai,ir kur skirsite patalpą ar kampą...
Pvz aš turiu kaip ir tokį pusiau laisvą kambarį,na bet ten su savo 50uku tai manau nebent vaikus fotkinti,daugiau niekas netilps,aišku reikia jį perdažyti.
Mūsų studija 54kv.,nemaža,bet mes tokią rinkomės kad nebūtų suvaržyta laisvė fotografuoti daugiau žmonių.Pvz. fotkinau šeimą su keturiais vaikais,tai juos pasodinus visaip kaip reikia ,norėdama apimti dar šiek tiek kalėdinio kampo fotkinau nuo priešingos sienos prisiplojus.Jei fotografuoti manau vieną žmogų/vaiką galima ir paprastam nedideliam kambaryje,bet vėlgi žiurint ko norisi.
Dėl ateinančių žmonių,čia jau nuo žmogaus priklauso.Jei pvz pasirinkiste kampą namie kur yra daugiau vietos bet jis yra neuždara patalpa,na tai gal ir pabos namiškiams ateinantys žmonės,beto atėjus klientams/žmonėms namiškiai turės kažkur išeiti ar kažkaip,nes nemanau kad svetimi žmonės atsipalaiduos dar prie kažkokio kito žmogaus,o juolabiau rėkiančių vaikų (čia aš apie saviškius kalbu).Tai vat,reikia viską apgalvoti.
Šiaip pati kažkada masčiau tokį variantą,bet visgi va su Simoną nusprendėm turėti atskirą kampą kur galime reikštis fotografijoje
Pvz aš turiu kaip ir tokį pusiau laisvą kambarį,na bet ten su savo 50uku tai manau nebent vaikus fotkinti,daugiau niekas netilps,aišku reikia jį perdažyti.
Mūsų studija 54kv.,nemaža,bet mes tokią rinkomės kad nebūtų suvaržyta laisvė fotografuoti daugiau žmonių.Pvz. fotkinau šeimą su keturiais vaikais,tai juos pasodinus visaip kaip reikia ,norėdama apimti dar šiek tiek kalėdinio kampo fotkinau nuo priešingos sienos prisiplojus.Jei fotografuoti manau vieną žmogų/vaiką galima ir paprastam nedideliam kambaryje,bet vėlgi žiurint ko norisi.
Dėl ateinančių žmonių,čia jau nuo žmogaus priklauso.Jei pvz pasirinkiste kampą namie kur yra daugiau vietos bet jis yra neuždara patalpa,na tai gal ir pabos namiškiams ateinantys žmonės,beto atėjus klientams/žmonėms namiškiai turės kažkur išeiti ar kažkaip,nes nemanau kad svetimi žmonės atsipalaiduos dar prie kažkokio kito žmogaus,o juolabiau rėkiančių vaikų (čia aš apie saviškius kalbu).Tai vat,reikia viską apgalvoti.
Šiaip pati kažkada masčiau tokį variantą,bet visgi va su Simoną nusprendėm turėti atskirą kampą kur galime reikštis fotografijoje
QUOTE(virdzzinija @ 2011 12 15, 15:35)
Norvegijoj atstumai nemazi
ai jau tikrai, kad nemaži Gal yra mėgėjų Osle, Akerhus ar Hedmark fylkėj, kurie arčiau Oslo
kodel niekas nedaro kokio kaledinio baliaus, ka? ateiciau