Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(juratike13 @ 2011 12 14, 17:19)
Šauni komanda, gera žiūrėt...tik vienas dalykas...
Man kažkaip asociuojasi tas projektas su tomis šeimomis, kurios tikrai negalėtų sau leisti foto studijoj...o čia ar jau taip man atrodo ar tikrai ne tokie žmonės...pasidabinę, apsirengę...jei atvirai, na neatrodo vargšai...
Bet tai vistiek...kažkas superinio...aš, jei pavyks, padarsyisu trynukų foto... 4u.gif

na tai su žmonėmis buvo tartasi iš anksto,tiesiog pasistengė gražiau apsirengti,gal ir skolinosi o gal kas ir dovanojo,beto aplinka manau irgi tau daro,puošniau atrodo viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 14, 16:10)
O mane ka tik aplanke pastininkas su kalediniu mainu nuotrauka bigsmile.gif Aciu, maija! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai patinka... smile.gif Idek i mainu zaidima, gerai?
Ir visiskai nesusilamde pakeliui, net voko krastai neaplankstyti - buna kartais ir taip, pasirodo...  thumbup.gif

Kaip smagu, kad patiko smile.gif Ir, kad graziai nukeliavo, baisiai bijojau, kad nesulankstytu.... Idesiu i flickr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 14, 15:26)
Nešu žadėta Help Portrait dienos filmuką  ax.gif

Gera buvo žiūrėti filmuką... bigsmile.gif O jau tas mažiukas su diiiidele kepure, net akys sublizgo. wub.gif Fainai. Šaunuoliai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kikirike, labai labai šiltas, jausmingas filmukas. Aš apskritai jautrus žmogus, tai man griebia už širdies.
Gražią akciją padarėte labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tecum: 14 gruodžio 2011 - 17:16
Dėkui visiems,ir dar kartą dėkoju visai komandai: Simonai,Andriui, Rita ir Karolinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 13, 21:54)
Labas,

thumbup.gif džiaugiuosi, kad pasiekė ir gana greit. Pašte visaip mąstėm su merginom, kaip pakuot, net voką didesnį pasiūlė, kad ant stiklo dvigubai užlenkt, ale vis tiek nemačijo  doh.gif Stiklo bent nesukūlė? Ačiū už gerą žodį  wub.gif

Ne, stiklo nesukule smile.gif Viskas super, Aciu dar karteli 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 14, 16:26)

Labai faina wub.gif Saunuoliai tikrai! 4u.gif
Atsakyti
Kikirike, labai smagu, kad prisidėjot prie tokio projekčiuko! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 14, 16:26)

peržiūrėjau filmuką- tikrai jaudinantis dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 14, 10:09)

Ar noretumete pafotografuoti tokia nuotaka? smile.gif
Jos taip pasipuose buna 4-5 dienas, o kartais ir ilgiau....  doh.gif

bigsmile.gif kaip gražuuuuuuuuuuuu.!!! Kada pati pradėsi tokias daryt? mirksiukas.gif

Kike, jau diena per FB peržiūrėja ir labai sujaudino tas momentas kai mažo vaiko rankytė, padedama mamos, razgalioja žodelį, vos sulaukiau ašaras blush2.gif
Atsakyti
prisijungsiu prie gražių žodžių Vilniaus Sm komandai ir jų draugams. Džiugu, kad suorganizavot. Video labai viskas jaukiai atrodo. Gražu, kai vyksta tokie projektai 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju visos komandos vardu už gražius žodžius mūsų darbui 4u.gif Ir atskirai noriu padėkoti Karolinai,kuri filmavo ir montavo filmuką 4u.gif
Atsakyti
Kike, afigienai 4u.gif
Atsakyti