Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2011 12 13, 09:08)

Kikirikės - irgi smile.gif Faini vaikiukai, ypač kai apie juos jau buvau girdėjusi smile.gif

dėkui blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 13, 09:30)

Maniskiu vaiku toks pat amziaus skirtumas, tai zinau kaip su jais nelengva. Gali papklausti koleges, kaip jos kele gresme jusu dekoracijoms Lily fotostudijoj. doh.gif geda geda man del ju.
Ir kaip tu dar randi laiko fotografavimui.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 12, 21:49)
mano patarimas būtų netylėti. Klientas visada teisus, bet iki tam tikro lygio. Neužsileisk sau ant galvos. Vyksta fotosesija, ok. Fotografuoji tik tu. Sutartį būtinai sudarinėkit, kurioje būtų paminėta kiek foto atiduosi. Reikalauja daugiau, atkiši sutartį.  Na būkit padėties šeimininkais ir jei labai pinigai nespaudžia, atsisakykit tokių žmonių, jei matosi, kad bus problematiški.

supratau 4u.gif Reikia ryžtingiau, o iš manęs tokia prasta derybininkė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 13, 09:13)
supratau  4u.gif Reikia ryžtingiau, o iš manęs tokia prasta derybininkė  blush2.gif

Iš manęs irgi ne kokia derybininkė, tačiau, pasakau, kad NIEKAM neduodu ir NIEKAS (t.y. fotografai) neduoda smile.gif. Dažniausiai tokio sakinio pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 13, 10:00)
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 13, 09:30)

Maniskiu vaiku toks pat amziaus skirtumas, tai zinau kaip su jais nelengva. Gali papklausti koleges, kaip jos kele gresme jusu dekoracijoms Lily fotostudijoj. doh.gif geda geda man del ju.
Ir kaip tu dar randi laiko fotografavimui.

Aj aš dėl dekoracijų jau nepergyvenu,kai jau fotkinu leidžiu beveik viską,na tik kur dužtantys žaisliukai tai gal ne blush2.gif O kad nėra lengva tai taip, sunkiausia man tai dėl tų ligų,va dabar sirgo Simonas dvi savaites,aišku Smiltė kartu (Smiltė jau antrą kartą antibus gauna šį rudenį) , išėjo Simonas po tų dviejų savaičių į daržą,savaite darže ir vėl tas pats, kosija sloga ir vėl Smiltė tokia pati doh.gif verysad.gif Žodžiu normalaus darbo neturiu,normalaus darbo laiko nėra doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 13:50)
nors ir ne mano diena,bet reikia ir man savo kleckus kada nors parodyti  lotuliukas.gif
tai rodau savo "augintinius"  lotuliukas.gif

thumbup.gif mieli tavo pukeliai

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 14:50)

faina , man patiko, iso nerealiai susitvarke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 13, 01:04)
Balionus reikėjo padėt į šoną  tongue.gif

Ir gal priimsi į komandą iš LT žmonių?  ax.gif  mirksiukas.gif

Butu labai faina! 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 12 13, 01:11)
man tai balionai nemaišo visai. Man gražu smile.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 13, 11:03)
thumbup.gif mieli tavo  pukeliai

jo jo,pukeliai, kad jie balti tai žinok nėra šilkiniai,a matei kokios minos pas juos lotuliukas.gif iškart matosi kad velnių priėdę lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kas galit padėti apsispręsti? 4u.gif

Išvažiuoju mėnesiui atostogauti. Turiu 16 ir 4 GB korteles. Visada fotkinau tik raw.
Perkelti nuotraukas galimybės nebus.

Turiu klausimą. Kokiu formatu fotkinti, kad tilptų viso mėnesio fotkės ir kad tilptų visos? Labai sumažinti nesinori.
Ar tiesiog dar kortelių įsigyti?

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 13, 11:39)
Kas galit padėti apsispręsti?  4u.gif

Išvažiuoju mėnesiui atostogauti. Turiu 16 ir 4 GB korteles.  Visada fotkinau tik raw.

Turiu klausimą.  Kokiu formatu fotkinti, kad tilptų viso mėnesio fotkės ir kad tilptų visos? Labai sumažinti nesinori.

rolleyes.gif

Jei abejoji dėl to, kad vietos neužteks, pirkčiau kortelių dar papildomai, bet raw fotografuočiau mirksiukas.gif juk visada taip darei smile.gif

Kikirike -> Jez, kaip gaila mažulės, tokia mažutė, tiek daug serga verysad.gif sunku tau... Suprantama, kad broliukui reik darželį lankyt, o ten tai grynas bacilinas...

Laukine -> Jej, kaip iso puikiai susitvarkė, namuose atrodo taip šviesu ir erdvu, kad šakės mirksiukas.gif wa ką reiškia ne cropas blush2.gif maniškis prie 800 jau grūdą delioja, kurį sunku panaikinti su PS... Patinka man kepimo serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 13, 10:39)
Kas galit padėti apsispręsti?  4u.gif

Išvažiuoju mėnesiui atostogauti. Turiu 16 ir 4 GB korteles.  Visada fotkinau tik raw.

Turiu klausimą.  Kokiu formatu fotkinti, kad tilptų viso mėnesio fotkės ir kad tilptų visos? Labai sumažinti nesinori.

rolleyes.gif

arba vežkis kompą arba kompą su išoriniu įrenginiu, kad nusipūstum nuotraukas ir ramiai sau fotkintum į senąsias korteles. arba pirk juostinį fotiką ir daug juostų biggrin.gif
Atsakyti
Gruodzio 13-oji.Iki Kaledu liko tik 11 dieneliu...

user posted image
Papildyta:
Katik atkeliavo pastininkas pas mane thumbup.gif Sofija labai aciu wub.gif didele atspausdinta atrodo nerealiai thumbup.gif Ir aciu uz grazu pasveikinima wub.gif
Atsakyti