Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 22:46)
šitą
[img]http://farm7.staticflickr.com/6018/5958361904_f23d8f8b5c_z.jpg
nu džiugu ,kad tiko  ax.gif  4u.gif faina kad dar lauki dovanų  bigsmile.gif

Liuks foto thumbup.gif aš irgi tokią kabinčiau ant sienos
Atsakyti
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif Kazkaip ziema prasidejo, o sniego dar nematyti... O man jau noretusi, kad visur butu balta.....

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 12 03, 12:25)
[b]Liko 22 dienos

Smagi nuotraukele.... Fotogeniskas tavo turtas smile.gif

Man sis zaidimukas super. Vis laukiu sekancios dienos, kad vel pamatyti nauja nuotraukele...

QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 03, 15:42)
say kalediniu mainu foto   blush2.gif 

Labai liuks.... Ir sviesa grazi ir turins...

QUOTE(gotte @ 2011 12 03, 17:11)
į veidrodžių temą, vakarykštė mano moteriškė:

Zinai pritariu kazkam, kas sake, kad sienos nereikia. Dabar labai centruota kompozicija, kuri nelabai pasiteisina. O likusi siena nieko nesako. Moteris labai faina. Spalviskai nezinau ar patinkai, bet tai slidus reikalas. SIaip tai manau puikiai susitvarkei, nors ir bijojei. lauksiu ka dar parodysi smile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 18:26)
Patarkavimui:

Spalvos skiriasi siek tiek ir isvis kazkaip keistai apdorojei jas. Jei raw fotkini gi visas spalvas puikiai galima sutvarkyti. dabar jos lyg murzinokos, lyg prigesintos. Cia kiek pamenuu prie dirbtinio apsvietimo fotkinai, o kodel nebandai su naturaliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 03 gruodžio 2011 - 23:58
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 04, 01:53)
Spalvos skiriasi siek tiek ir isvis kazkaip keistai apdorojei jas. Jei raw fotkini gi visas spalvas puikiai galima sutvarkyti. dabar jos lyg murzinokos, lyg prigesintos. Cia kiek pamenuu prie dirbtinio apsvietimo fotkinai, o kodel nebandai su naturaliu?

koks grazus koliazas wub.gif kelinta karta ziuriu, kaip is zurnalo, pirma foto desineje ypac patinka bigsmile.gif

jpg as fotkinu blush2.gif Ir siandien naturaliam apsvietime fotkinau, o gesinau nes ta raudona labai jau rekianti buvo, gal ir persistengiau, bet taip tikrai geriau nei pirminis variantas unsure.gif

Aciu komentavusioms 4u.gif Dar kazkuri rase, kad berniukas nusimines atrodo, bet jo cia naturali mimika, rimtas vyras pas mane, sypsena ne visada iseina isspaust biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 gruodžio 2011 - 00:18
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 04, 00:10)
Liuks foto thumbup.gif aš irgi tokią kabinčiau ant sienos

dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 04, 00:53)
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif Kazkaip ziema prasidejo, o sniego  dar nematyti... O man jau noretusi, kad visur butu balta.....

labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 03, 23:53)
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif

Zinai pritariu kazkam, kas sake, kad sienos nereikia. Dabar labai centruota kompozicija, kuri nelabai pasiteisina. O likusi siena nieko nesako. Moteris labai faina. Spalviskai nezinau ar patinkai, bet tai slidus reikalas. SIaip tai manau puikiai susitvarkei, nors ir bijojei. lauksiu ka dar parodysi smile.gif

eina sau kokia paaugusi tavo mažoji bigsmile.gif patiko koliažas - mielas, šventiškas, mergytė tavo - nuostabi bigsmile.gif

dėkui už patarimus...mmm...nu nenoriu tos sienos trinti...kažkaip norisi erdvės palikti...bet kai keli žmonės pasako, pradedi mėtytis doh.gif
Atsakyti
Bandziau reailituoti goto rolleyes.gif Kaip dabar spalvos?
Kad nebetersciau temos, imetu nuoroda:
http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif Kazkaip ziema prasidejo, o sniego  dar nematyti... O man jau noretusi, kad visur butu balta.....

S.B.M., tikrai švelniai, žiemiškai ,baltai.... bigsmile.gif Tik paieškosiu "kreivų malkų"- tas plintusiukas fone kažkaip lenda man į akis... 4u.gif O gal specialiai palikta...

Kikirike, patiko mainų foto, tikrai dvelkia senove...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 04, 01:12)
koks grazus koliazas wub.gif kelinta karta ziuriu, kaip is zurnalo, pirma foto desineje ypac patinka  bigsmile.gif

jpg as fotkinu blush2.gif Ir siandien naturaliam apsvietime fotkinau, o gesinau nes ta raudona labai jau rekianti buvo, gal ir persistengiau, bet taip tikrai geriau nei pirminis variantas unsure.gif

Dekui smile.gif

Del tavo foto, tai noreciau pamatyt originala. Sakai raudona rekianti, bet ta spalva tokia ir turi buti. O gesinti ja nebent sviesinant galima. Dabar tu tikriausiai saturaciona stumdai, tai ir susipurvina tos spalvos. Jei netingi, parasyk man skypu alaida666 ir paziuresim, gal galima kazkaip kitaip sutvarkyti wink.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 04, 01:53)
dėkui 4u.gif
Papildyta:
labai gražu  wub.gif

Dekui mergyt wink.gif

QUOTE(gotte @ 2011 12 04, 01:57)
eina sau kokia paaugusi tavo mažoji  bigsmile.gif patiko koliažas - mielas, šventiškas, mergytė tavo - nuostabi bigsmile.gif

dėkui už patarimus...mmm...nu nenoriu tos sienos trinti...kažkaip norisi erdvės palikti...bet kai keli žmonės pasako, pradedi mėtytis doh.gif

Dekui smile.gif Gi ir pati augini net dvi grazuoles.... As tai paatvirausiu, kad biski(zinoma baltai) Pavydziu tau leliuko smile.gif))) Bet kaskart dziaugiuosi, kai ateina klientai su paciais maziausiais.

QUOTE(mamagute @ 2011 12 04, 10:36)
S.B.M., tikrai švelniai, žiemiškai ,baltai.... bigsmile.gif  Tik paieškosiu "kreivų malkų"- tas plintusiukas fone kažkaip lenda man į akis... 4u.gif O gal specialiai palikta...

Taip plintusas specialiai paliktas. smile.gif Nenoriu visisko isciustyjimo, ar lygaus fono. Del to si karta jis ir paliktas... wink.gif O "kreivu malku" ieskot visada galima ir kartais reikia smile.gif
Atsakyti

Koks mielas koliažiukas, man patinka ir spalviškai labai gražu, taip švelnu, žiemiška, labai. [ten paksutinė foto, kur rankytė su širdute, man pirštukai labai jau arti kairio krašto pasidodė].

neiste -> nuorodoj spalviškai nepatinka, megztukas gaunasi išblukęs [lyg nuskalbtas] ir veido oda nelabai man. O dėl mimikos, man kaip tik patinka, kad jis toks lyg susirūpinęs, kur gi tos Kalėdos ar kažkas panašaus smile.gif ten, kur tuos batukus užsidėjęs ta mimika ypatingai tinka man bent jau smile.gif bandyk taisyti spalvytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 04, 10:36)

Kikirike, patiko mainų foto, tikrai dvelkia senove...

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aš vėl su auto klausimu biggrin.gif Pasakykit, nu į ką Jūs fokusuojate pvz jei norit nufotkint stovinčią vidurį kambario. Tarkim su trikoju fotkinat. Kambarys tuščias, Jūs norit atsistot jo vidury ir nusifotkint. Kaip sufokusuot orą???????
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 04, 17:48)
Merginos, aš vėl su auto klausimu  biggrin.gif Pasakykit, nu į ką Jūs fokusuojate pvz jei norit nufotkint stovinčią vidurį kambario. Tarkim su trikoju fotkinat. Kambarys tuščias, Jūs norit atsistot jo vidury ir nusifotkint. Kaip sufokusuot orą???????

Padek ten koki nors daikta, pvz dideli zaisla ir sufokusuok smile.gif
Cia tik pradziamoksles patarimas.... blush2.gif
Atsakyti