Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 16:50)
Brumbrumui:

user posted image

O visiems kitiems dar kažką Kalėdiško įdėsiu kai prisėsiu prie savo kompo smile.gif

A kodėl tik jai? g.gif Kitiems negalima pasigrožėti rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 12, 18:52)
jau galvojau pamirsai mane biggrin.gif dekui. dar sausainiu pastu pasiusk, zvaigzde butu geriausia wink.gif

kas dar nori man ka dedikuot? biggrin.gif

as dar laukiu tikru naminiu pasiruosimu kaledoms smile.gif

A ko norėtum? biggrin.gif
O kokie tie tikri naminiai pasiruošimai? Su vaikais man tikriausia namų, eglutės papuošimas, oi kaip jie noriai padeda, o kadangi gamint maisto aš nemėgstu, tai man pačiai malonūs kalėdiniai pasiruošimai - tai dovanų konstravimas biggrin.gif
Va pasirodysiu rolleyes.gif Ne tik pakaba buvo svarbu, gi ir nufotografuoti norėjau pagal savo idėją, kad kaip geriau gautųsi:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 12, 18:44)
O kokie tie tikri naminiai pasiruošimai?

nerezisuoti
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 12, 19:46)
nerezisuoti

lotuliukas.gif Ne iš tavęs, iš savęs, kaip tenka visko prisigalvoti, kaip vaikus sustyguoti, kad neišpeckiotų dažais sienų, kad vilnos man neištampytų, kad siūlų neišvyniotų, kol aš darbuojuos prie dovanų. Tai jeigu būtų viso proceso kadrų, oi joooovalas, bardakas ir skandalai lotuliukas.gif
O tavo Kalėdas par prisimenu iš pernai metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 12, 18:50)
lotuliukas.gif Ne iš tavęs, iš savęs, kaip tenka visko prisigalvoti, kaip vaikus sustyguoti, kad neišpeckiotų dažais sienų, kad vilnos man neištampytų, kad siūlų neišvyniotų, kol aš darbuojuos prie dovanų. Tai jeigu būtų viso proceso kadrų, oi joooovalas, bardakas ir skandalai lotuliukas.gif

nuuu, bet tai ir yra kaledos smile.gif kad butu kas mus maziukus fotkines, kaip tuos burbulus kabindavom ir nesudauzydavom smile.gif ir kaip bandydavom atnarplioti lietuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 22:01)
Paluri - nu tikrai džiaugiuosi,kad ir tu prisidėjai prie tos dienos ir padarei tiems vaikučių gražių nuotraukėlių  4u.gif Aš manau tikrai jiems ir tie balionai kaip dovana buvo  4u.gif

Tie balionai tikrai labai patiko smile.gif Geras jausmas kam nors suteikti dziaugsmo.
Kitais metais bandysiu organizuoti komanda ir padaryti daugiau ir grazesniu nuotrauku (tikiuosi, per metus daug ko ismokti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 17:31)

Laukine - ot davei vaikams pasireikšti,super  thumbup.gif nu ir kurgi kepures radai pirkti? aš šiandien Promo buvau,man rodos ten tokių dalykų yra  g.gif

Vyras pirko, Savanorių pr. yra kažkokia specializuota pardė. Jei reikės, sužinosiu ir pavadinimą.

QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 12, 18:44)
A kodėl tik jai? g.gif Kitiems negalima pasigrožėti rolleyes.gif

Nes brumbrumas labiausiai mėgsta pradžiamoksly tokias foto smile.gif

O jei rimtai, tai jei visko nerežisuot, man iš vis nebūtų nė vienos gražsnės nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 16:42)
Vaikų diena šiandien...  biggrin.gif jungiuosi

man gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 12, 19:59)
Tie balionai tikrai labai patiko  smile.gif Geras jausmas kam nors suteikti dziaugsmo.
Kitais metais bandysiu organizuoti komanda ir padaryti daugiau ir grazesniu nuotrauku (tikiuosi, per metus daug ko ismokti smile.gif )

Balionus reikėjo padėt į šoną tongue.gif

Ir gal priimsi į komandą iš LT žmonių? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 19:09)
Vyras pirko, Savanorių pr. yra kažkokia specializuota pardė. Jei reikės, sužinosiu ir pavadinimą.
Nes brumbrumas labiausiai mėgsta pradžiamoksly tokias foto smile.gif
O jei rimtai, tai jei visko nerežisuot, man iš vis nebūtų nė vienos gražsnės nuotraukos.

šioj vietoj nesutiksiu ir pasakysiu, kad man asmeniškai nėra gražesnių foto, negu nesurežisuoti kadrai ir vaikų veikla, kai jie nežino, jog yra fotografuojami ir tam niekaip specialiai nesiruošia. bet iš tikro tikras menas yra sugebėti tokias foto padaryti ne bile kokias buitines, o meniškas. mūsų temoje vienas žmogus tai be abejonių sugeba, keli kiti - su perspektyvomis, jei tik nenustos bandyti..smile.gif ir tada yra grupė žmonių, kurie nebando nerežisuoti smile.gif

NB! tai tik mano asmeninė nuomonė, mano balse nėra ironijos, smerkimo ir pan., tik asmeniniai pastebėjimai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 16:50)
Brumbrumui:

pirmos trys fainuolės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 12 12, 21:35)
mūsų temoje vienas žmogus tai be abejonių sugeba

tai, suprantu, Yvette smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 12, 21:35)
šioj vietoj nesutiksiu ir pasakysiu, kad man asmeniškai nėra gražesnių foto, negu  nesurežisuoti kadrai ir vaikų veikla, kai jie nežino, jog yra fotografuojami ir tam niekaip specialiai nesiruošia. bet iš tikro tikras menas yra sugebėti tokias foto padaryti ne bile kokias buitines, o meniškas. mūsų temoje vienas žmogus tai be abejonių sugeba, keli kiti - su  perspektyvomis, jei tik nenustos bandyti..smile.gif ir tada yra grupė žmonių, kurie nebando nerežisuoti smile.gif

NB! tai tik mano asmeninė nuomonė, mano balse nėra ironijos, smerkimo ir pan., tik asmeniniai pastebėjimai cool.gif

tuoj inkelsiu kokią nerežisuotą lotuliukas.gif ale kad jie jau gudrus,žino kas fotikas yra lotuliukas.gif
nerandu taip greit folderio,kitą kartą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 12 gruodžio 2011 - 20:45
QUOTE(paluri @ 2011 12 12, 17:24)
Rodau viena nuotrauka, bet labai nekritikuokit, nes klaidu tikrai yra  blush2.gif

man tai balionai nemaišo visai. Man gražu smile.gif
Atsakyti