Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kaip smagu tiek pabiruciu uzderejo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 15:50)
tai rodau savo "augintinius"  lotuliukas.gif

Mazyte pasaka. Kolie grazus vaikuciai. bigsmile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 16:42)
Vaikų diena šiandien...  biggrin.gif jungiuosi

bigsmile.gif smagu i juos ziureti. Labai geru emociju jos sukelia.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 16:50)

Super koliazas. Noreciau ir as tokiu foto is savo virtuves, tik ten daugiau bardako nei estetikos. Gal dar mazos mano seimininkutes ...
Atsakyti
Kike, kokie grazus tavo blondinukai wub.gif
LAbai linksmas Laukines kaledinis koliazas bigsmile.gif as irgi laukiu, kada galima bus tokiu nuotrauku pasidaryti, bet ko gero dar ne siemet biggrin.gif
Ir gottes mergaites labai patiko wub.gif
Atsakyti
Atbėgau pasigirti smile.gif Jau gavau mainų nuotraukytę iš Dianciko. Ačiū tau labai labai 4u.gif Taip gražu, negaliu atsidžiaugti wub.gif
Diancikai - parodyk visiems nuotraukytę ir į flickr įdėk smile.gif Dar kartelį ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 12, 17:28)
O va cia Paluri primine mano kelione i Ruanda smile.gif Tai radau viena va murziu smile.gif Cia fotografuota kai dar negalvojau apie fotografavima, bet ziuriu visai nieko dar tokia smile.gif

grazus naturalus portretas

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 18:50)
nu šaunuolė,super  thumbup.gif man tokius vaikus dar ir fainiau fotografuoti,gi nereikia išciustinti visaip,vaikų akys žiba visada,nors ir jie murzini  rolleyes.gif jei turi galimybės parodyk labai įdomu  4u.gif
wub.gif

O man lengviau su draugu vaikais smile.gif Visu pirma, nera klabos barjero, antra - jie ne tokie susikauste ir pan smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 19:20)
nors ir ne mano diena,bet reikia ir man savo kleckus kada nors parodyti  lotuliukas.gif
tai rodau savo "augintinius"  lotuliukas.gif

Kokie sviesus vaikuciai, man labai grazu (as jau pripratus prie tamsiu...) thumbup.gif
Liemene labai grazi, labai megstu megztus rubus 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 12 12, 19:29)
paluri -> tikrai įdomu išvysti būtų tavo reginio varganus [jei taip galima sakyti] vaikiukus smile.gif pritariu Kikirikei.

Aš tai porą spektaklių esu vaidinus vaikų namuose ir invalidai buvo pas mus atvažiavę... Vajej, aš ten sakiau, kad kojos nekelsiu, man visą mėnesį buvo stresas... Taip gaila tų vaikučių.... per daug sunku man regėti. Tikrai pagarba toms, kurie važinėja ir tuo labiau siūlo tokias akcijas, šaunuolės, merginos. Taip  pat ir su senelių namais, mano vyras išjungia dbr tv, kai rodo tas paramas, per stipriai reaguoju.

Tikrai sunku matyti kitus kenciancius, bet jei galim kuo nors jiems padeti, tai reiketu tai padaryti. Nors akimirka dziaugsmo jiems yra labai vertinga.
Neseniai skaiciau straipsni, kad musu mieste yra vaiku namai sujungti su seneliu namais. Labai sauniai vieni kitiems padeda, kaip tikri seneliai ir anukai. Labai sauni ideja taip sujungti.

Rodau viena nuotrauka, bet labai nekritikuokit, nes klaidu tikrai yra blush2.gif

user posted image

daugiau cia

Atsakyti
ziurekit koks dangus pas mane pro langus smile.gif
Tik gyvai daug ispudingiau atrode smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 12, 16:24)
Rodau viena nuotrauka, bet labai nekritikuokit, nes klaidu tikrai yra  blush2.gif

manau, kad tavo viena iš klaidų yra - nereikalingos detalės nuotraukose...dabar tie balionai užgožia nuostabių bruožų mergytę...natūrali, be jokių papildomų detalių foto atrodytų mano požiūriu daug gražiau, išryškinčiau jos veido bruožus, akcentuočiau patį protretą, ne detales 4u.gif

kitas flickr pakomentavau 4u.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 12, 16:28)
ziurekit koks dangus pas mane pro langus smile.gif

įdomiai..tik bandyčiau su PS kažkaip bdar labiau tas spalvas išryškinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 12 gruodžio 2011 - 16:41
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 21:06)
manau, kad tavo viena iš klaidų yra - nereikalingos detalės nuotraukose...dabar tie balionai užgožia nuostabių bruožų mergytę...natūrali, be jokių papildomų detalių foto atrodytų mano požiūriu daug gražiau, išryškinčiau jos veido bruožus, akcentuočiau patį protretą, ne detales 4u.gif

Nusinesiau balionu, kad kazkaip su tais vaikais reikejo pradeti zaisti. Ir tu balionu is ranku nebepaleido niekaip ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 17:36)
kitas flickr pakomentavau 4u.gif
įdomiai..tik bandyčiau su PS kažkaip bdar labiau tas spalvas išryškinti

Ir as taip pagalvojau, tik akd nemoku dar su juo dirbti blush2.gif bet reikes pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 16:42)
Vaikų diena šiandien...  biggrin.gif jungiuosi

čia daugiau

Gražu wub.gif
Atsakyti
dėkui už pagyras mano vaikams blush2.gif 4u.gif

gotte - nu fainai,man patinka jb nuotraukos thumbup.gif

NinaTina- įdomus tikrai dangus

Laukine - ot davei vaikams pasireikšti,super thumbup.gif nu ir kurgi kepures radai pirkti? aš šiandien Promo buvau,man rodos ten tokių dalykų yra g.gif

Paluri - nu tikrai džiaugiuosi,kad ir tu prisidėjai prie tos dienos ir padarei tiems vaikučių gražių nuotraukėlių 4u.gif Aš manau tikrai jiems ir tie balionai kaip dovana buvo 4u.gif

Sofija2,
Dėkui,na šiaip jei apie raitytas kėdes tai jos žiauriai sunkios,jos metalinės doh.gif tai jau ten vežiotis nežinau net kaip g.gif buvo staliukas dar rodos,bet ten išvis tona sveria doh.gif Šiaip kėdes pirkom kalvarijų gatvėje kur yra baldų parduotuvė didelė tas raitytas rolleyes.gif Krėslą pirkome blusų turguje ir ji rekonstravome ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 15:50)
Brumbrumui:

O visiems kitiems dar kažką Kalėdiško įdėsiu kai prisėsiu prie savo kompo smile.gif

jau galvojau pamirsai mane biggrin.gif dekui. dar sausainiu pastu pasiusk, zvaigzde butu geriausia wink.gif

kas dar nori man ka dedikuot? biggrin.gif

as dar laukiu tikru naminiu pasiruosimu kaledoms smile.gif
Atsakyti