Kaip smagu tiek pabiruciu uzderejo
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 15:50)
tai rodau savo "augintinius"
Mazyte pasaka. Kolie grazus vaikuciai.
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 16:42)
Vaikų diena šiandien... jungiuosi
smagu i juos ziureti. Labai geru emociju jos sukelia.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 16:50)
Super koliazas. Noreciau ir as tokiu foto is savo virtuves, tik ten daugiau bardako nei estetikos. Gal dar mazos mano seimininkutes ...
Kike, kokie grazus tavo blondinukai
LAbai linksmas Laukines kaledinis koliazas as irgi laukiu, kada galima bus tokiu nuotrauku pasidaryti, bet ko gero dar ne siemet
Ir gottes mergaites labai patiko
LAbai linksmas Laukines kaledinis koliazas as irgi laukiu, kada galima bus tokiu nuotrauku pasidaryti, bet ko gero dar ne siemet
Ir gottes mergaites labai patiko
Atbėgau pasigirti Jau gavau mainų nuotraukytę iš Dianciko. Ačiū tau labai labai Taip gražu, negaliu atsidžiaugti
Diancikai - parodyk visiems nuotraukytę ir į flickr įdėk Dar kartelį ačiū
Diancikai - parodyk visiems nuotraukytę ir į flickr įdėk Dar kartelį ačiū
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 12, 17:28)
O va cia Paluri primine mano kelione i Ruanda Tai radau viena va murziu Cia fotografuota kai dar negalvojau apie fotografavima, bet ziuriu visai nieko dar tokia
grazus naturalus portretas
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 18:50)
nu šaunuolė,super man tokius vaikus dar ir fainiau fotografuoti,gi nereikia išciustinti visaip,vaikų akys žiba visada,nors ir jie murzini jei turi galimybės parodyk labai įdomu
O man lengviau su draugu vaikais Visu pirma, nera klabos barjero, antra - jie ne tokie susikauste ir pan
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 19:20)
nors ir ne mano diena,bet reikia ir man savo kleckus kada nors parodyti
Kokie sviesus vaikuciai, man labai grazu (as jau pripratus prie tamsiu...)
Liemene labai grazi, labai megstu megztus rubus
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 12, 19:29)
paluri -> tikrai įdomu išvysti būtų tavo reginio varganus [jei taip galima sakyti] vaikiukus pritariu Kikirikei.
Aš tai porą spektaklių esu vaidinus vaikų namuose ir invalidai buvo pas mus atvažiavę... Vajej, aš ten sakiau, kad kojos nekelsiu, man visą mėnesį buvo stresas... Taip gaila tų vaikučių.... per daug sunku man regėti. Tikrai pagarba toms, kurie važinėja ir tuo labiau siūlo tokias akcijas, šaunuolės, merginos. Taip pat ir su senelių namais, mano vyras išjungia dbr tv, kai rodo tas paramas, per stipriai reaguoju.
Aš tai porą spektaklių esu vaidinus vaikų namuose ir invalidai buvo pas mus atvažiavę... Vajej, aš ten sakiau, kad kojos nekelsiu, man visą mėnesį buvo stresas... Taip gaila tų vaikučių.... per daug sunku man regėti. Tikrai pagarba toms, kurie važinėja ir tuo labiau siūlo tokias akcijas, šaunuolės, merginos. Taip pat ir su senelių namais, mano vyras išjungia dbr tv, kai rodo tas paramas, per stipriai reaguoju.
Tikrai sunku matyti kitus kenciancius, bet jei galim kuo nors jiems padeti, tai reiketu tai padaryti. Nors akimirka dziaugsmo jiems yra labai vertinga.
Neseniai skaiciau straipsni, kad musu mieste yra vaiku namai sujungti su seneliu namais. Labai sauniai vieni kitiems padeda, kaip tikri seneliai ir anukai. Labai sauni ideja taip sujungti.
Rodau viena nuotrauka, bet labai nekritikuokit, nes klaidu tikrai yra
daugiau cia
QUOTE(paluri @ 2011 12 12, 16:24)
manau, kad tavo viena iš klaidų yra - nereikalingos detalės nuotraukose...dabar tie balionai užgožia nuostabių bruožų mergytę...natūrali, be jokių papildomų detalių foto atrodytų mano požiūriu daug gražiau, išryškinčiau jos veido bruožus, akcentuočiau patį protretą, ne detales
kitas flickr pakomentavau
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 12, 16:28)
ziurekit koks dangus pas mane pro langus
įdomiai..tik bandyčiau su PS kažkaip bdar labiau tas spalvas išryškinti
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 21:06)
manau, kad tavo viena iš klaidų yra - nereikalingos detalės nuotraukose...dabar tie balionai užgožia nuostabių bruožų mergytę...natūrali, be jokių papildomų detalių foto atrodytų mano požiūriu daug gražiau, išryškinčiau jos veido bruožus, akcentuočiau patį protretą, ne detales
Nusinesiau balionu, kad kazkaip su tais vaikais reikejo pradeti zaisti. Ir tu balionu is ranku nebepaleido niekaip ...
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 17:36)
kitas flickr pakomentavau
Ir as taip pagalvojau, tik akd nemoku dar su juo dirbti bet reikes pabandyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 16:42)
Gražu
dėkui už pagyras mano vaikams
gotte - nu fainai,man patinka jb nuotraukos
NinaTina- įdomus tikrai dangus
Laukine - ot davei vaikams pasireikšti,super nu ir kurgi kepures radai pirkti? aš šiandien Promo buvau,man rodos ten tokių dalykų yra
Paluri - nu tikrai džiaugiuosi,kad ir tu prisidėjai prie tos dienos ir padarei tiems vaikučių gražių nuotraukėlių Aš manau tikrai jiems ir tie balionai kaip dovana buvo
Sofija2,
Dėkui,na šiaip jei apie raitytas kėdes tai jos žiauriai sunkios,jos metalinės tai jau ten vežiotis nežinau net kaip buvo staliukas dar rodos,bet ten išvis tona sveria Šiaip kėdes pirkom kalvarijų gatvėje kur yra baldų parduotuvė didelė tas raitytas Krėslą pirkome blusų turguje ir ji rekonstravome
gotte - nu fainai,man patinka jb nuotraukos
NinaTina- įdomus tikrai dangus
Laukine - ot davei vaikams pasireikšti,super nu ir kurgi kepures radai pirkti? aš šiandien Promo buvau,man rodos ten tokių dalykų yra
Paluri - nu tikrai džiaugiuosi,kad ir tu prisidėjai prie tos dienos ir padarei tiems vaikučių gražių nuotraukėlių Aš manau tikrai jiems ir tie balionai kaip dovana buvo
Sofija2,
Dėkui,na šiaip jei apie raitytas kėdes tai jos žiauriai sunkios,jos metalinės tai jau ten vežiotis nežinau net kaip buvo staliukas dar rodos,bet ten išvis tona sveria Šiaip kėdes pirkom kalvarijų gatvėje kur yra baldų parduotuvė didelė tas raitytas Krėslą pirkome blusų turguje ir ji rekonstravome
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 15:50)
Brumbrumui:
O visiems kitiems dar kažką Kalėdiško įdėsiu kai prisėsiu prie savo kompo
O visiems kitiems dar kažką Kalėdiško įdėsiu kai prisėsiu prie savo kompo
jau galvojau pamirsai mane dekui. dar sausainiu pastu pasiusk, zvaigzde butu geriausia
kas dar nori man ka dedikuot?
as dar laukiu tikru naminiu pasiruosimu kaledoms