Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 15:50)
nors ir ne mano diena,bet reikia ir man savo kleckus kada nors parodyti  lotuliukas.gif
tai rodau savo "augintinius"  lotuliukas.gif

http://farm8.staticf...1e01fea7a_z.jpg[/img]

http://farm8.staticf...5371988e9_z.jpg[/img]

Visa serija faina, kvepia kalėdomis mirksiukas.gif leliukai labai mieli, o jau blondinai kokie, mėlynakiai thumbup.gif

paluri -> tikrai įdomu išvysti būtų tavo reginio varganus [jei taip galima sakyti] vaikiukus smile.gif pritariu Kikirikei.

Aš tai porą spektaklių esu vaidinus vaikų namuose ir invalidai buvo pas mus atvažiavę... Vajej, aš ten sakiau, kad kojos nekelsiu, man visą mėnesį buvo stresas... Taip gaila tų vaikučių.... per daug sunku man regėti. Tikrai pagarba toms, kurie važinėja ir tuo labiau siūlo tokias akcijas, šaunuolės, merginos. Taip pat ir su senelių namais, mano vyras išjungia dbr tv, kai rodo tas paramas, per stipriai reaguoju.

Gintarija86 -> thumbup.gif faina kaip.

NinaAtina -> Man patiko.

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 12, 15:59)
Visa serija faina, kvepia kalėdomis  mirksiukas.gif leliukai labai mieli, o jau blondinai kokie, mėlynakiai  thumbup.gif

dėkui labai,na blondiniškumas iš manes jau matyt (tokia jau natūrali esu lotuliukas.gif ) ,tik baisiai gaila,kad dičkis visiškai vietoje nenusėdėjo,jam geriau buvo maltis toje pusėje kur technika stovėjo doh.gif tai mano pati sunkiausia fotosesija šiemet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 16:05)
dėkui labai,na blondiniškumas iš manes jau matyt (tokia jau natūrali esu  lotuliukas.gif ) ,tik baisiai gaila,kad dičkis visiškai vietoje nenusėdėjo,jam geriau buvo maltis toje pusėje kur technika stovėjo  doh.gif tai mano pati sunkiausia fotosesija šiemet  doh.gif

Tai čia tavo gražuoliai abudu? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 12, 16:07)
Tai čia tavo gražuoliai abudu?  thumbup.gif

aga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 14:50)
nors ir ne mano diena,bet reikia ir man savo kleckus kada nors parodyti  lotuliukas.gif
tai rodau savo "augintinius"  lotuliukas.gif

jatau, kokia mielybė wub.gif
padaužiukės žvilgsnis antroj foto nerealus - moteriškas, pastatantis į vietą biggrin.gif
O jau padaužiuko liemenė.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija2: 12 gruodžio 2011 - 15:24
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 12, 16:24)
jatau, kokia mielybė  wub.gif
padaužiukės žvilgsnis antroj foto nerealus - moteriškas, pastatantis į vietą  biggrin.gif
O jau padaužiuko liemenė....  bigsmile.gif

dėkui dėkui, na mažoji tokia mėgstanti pavadovauti lotuliukas.gif
o liemenė specialiai šiai fs mezgė mano teta,ir rūbeliai buvo surinkti ir supirkti šiai fs,tik mažoji kažkaip greit išaugo kol mama visus kitus išfotkino lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 16:32)
dėkui dėkui, na mažoji tokia mėgstanti pavadovauti  lotuliukas.gif
o liemenė specialiai šiai fs mezgė mano teta,ir rūbeliai buvo surinkti ir supirkti šiai fs,tik mažoji kažkaip greit išaugo kol mama visus kitus išfotkino lotuliukas.gif  doh.gif

Labai simpatški leliai wub.gif Labai viskas gražiai dera. Nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Vaikų diena šiandien... biggrin.gif jungiuosi

user posted image

user posted image

čia daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 12 gruodžio 2011 - 15:44
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 15:32)
dėkui dėkui, na mažoji tokia mėgstanti pavadovauti  lotuliukas.gif
o liemenė specialiai šiai fs mezgė mano teta,ir rūbeliai buvo surinkti ir supirkti šiai fs,tik mažoji kažkaip greit išaugo kol mama visus kitus išfotkino lotuliukas.gif  doh.gif

jooo, greit vaikai auga smile.gif
man labai fainos jūsų studijoj kėdės. Ir šioj foto ir ta didelė, pusiau foteliukas. Labai norėčiau ir aš įsigyti pora kėdžių ir staliuką metalinį sulankstomą, kad galėčiau į laukus, miškus nusivežti, bet kažkaip niekur nerandu... Gal jūs kur esat mačiusios? Už prieinamą kainą
Atsakyti
Brumbrumui:

user posted image

O visiems kitiems dar kažką Kalėdiško įdėsiu kai prisėsiu prie savo kompo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 12, 16:42)
Vaikų diena šiandien...  biggrin.gif jungiuosi

Labai gražios mergytės... wub.gif Bet pirmą nuotraukytę ko gero versčiau atvirkščiai, man vyresnioji mergytė viršutinėje nuotraukos dalyje šiek tiek "per sunki" arba kirpčiau šiek tiek krutinės (nors neaišku kaip tada atrodys rankytė... g.gif ) Čia kukli mano kaip naujokės nuomonė, jei nusišnekėjau, nekreipkit dėmesio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 12, 16:50)
Brumbrumui:
O visiems kitiems dar kažką Kalėdiško įdėsiu kai prisėsiu prie savo kompo smile.gif

Kokie kepėjai bigsmile.gif O kepurės kokios fainos bigsmile.gif Labai gražus kalėdinis koliažiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 12 gruodžio 2011 - 15:54
QUOTE(Smilguna @ 2011 12 12, 15:53)
Labai gražios mergytės...  wub.gif Bet pirmą nuotraukytę ko gero versčiau atvirkščiai, man vyresnioji mergytė viršutinėje nuotraukos dalyje šiek tiek "per sunki" arba kirpčiau šiek tiek krutinės (nors neaišku kaip tada atrodys rankytė...  g.gif ) Čia kukli mano kaip naujokės nuomonė, jei nusišnekėjau, nekreipkit dėmesio  biggrin.gif

man visos nuomonės įdomios mirksiukas.gif

žiūrėjau įvairius variantus, bet kadangi buvo fotografuota būtent taip, tai apversta foto visai nesižiūri...nenatūrali gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti