Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rodaus, kokioj gražioj vietoj vakar fotografavau, tik kelias tai doh.gif Pro tas egles tolumoj ir važiavau
user posted image
Atsakyti
Vau, įsivaizduoju, kad ekstremalu buvo.. blink.gif Jei gerai matau, tai ten paprastas keliukas.
--------------------
Gera skaityti apie Help portrait įspūdžius.. Tikiuosi, jei ne kitais tai dar kitais metais ir aš dalyvausiu šioje akcijoje. smile.gif
-------------------
Nuostabūs portretai. Mano akimis žiūrint. smile.gif
Atsakyti
O pas mane jau Kalėdos, dovaną savo gavau biggrin.gif
Jaučiu iš temos išmesit, kai pasakysiu. Jau praeitais metais Kalėdų seniui burbėjau, kad reikia skaitmeninės muilinukės, tai vat, šiemet gavau.
Nikon Coolpix P300. Pirkom darželio, o kitąmet prasidėsiančioms mokyklos, šventėms. Antrus metus per Nikolausą vakarojom tamsoje, be jokios švieselės. Tik kažkoks besmegenis švietė truputuką. Visi tėveliai su muilinukėm ir blykstėm fotkino, o aš sau lūpą kramčiau ir foto neturiu.
Dar ir vaikui nebus gaila į rankas duoti. Prasidės išvykos su klase. Tai vat.
Išbandėm, viskas ok. Tam, kam pirkom, tinkama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 gruodžio 2011 - 19:45
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 11, 01:00)
As irgi svieziu nuotrauku atnesu, is sios dienos pasivaiksciojimo parke...
Dar keletas - cia.

Antra [nes man tas augalas labai fainas] ir trečia patiko, trečia gal labiausiai savo spalvom ir vieno to "augalėlio žiedu" smile.gif

jokubaite -> šį kartą man nelabai tas peizažas kažko... dangus gal ir įdomiai ten sušvietė, bet pats peizažas nelabai man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 11, 20:43)
O pas mane jau Kalėdos, dovaną savo gavau  biggrin.gif
Jaučiu iš temos išmesit, kai pasakysiu. Jau praeitais metais Kalėdų seniui burbėjau, kad reikia skaitmeninės muilinukės, tai vat, šiemet gavau.
Nikon Coolpix P300. Pirkom darželio, o kitąmet prasidėsiančioms mokyklos, šventėms. Antrus metus per Nikolausą vakarojom tamsoje, be jokios švieselės. Tik kažkoks besmegenis švietė truputuką. Visi tėveliai su muilinukėm ir blykstėm fotkino, o aš sau lūpą kramčiau ir foto neturiu.
Dar ir vaikui nebus gaila į rankas duoti. Prasidės išvykos su klase. Tai vat.
Išbandėm, viskas ok. Tam, kam pirkom, tinkama.

Sveikinimai su dovana drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 11, 19:53)

jokubaite -> šį kartą man nelabai tas peizažas kažko... dangus gal ir įdomiai ten sušvietė, bet pats peizažas nelabai man smile.gif

nešviečia, ten, o sninga, pūga parėjo, todėl ir ėmiau tų liežuvių sniego daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 11, 21:09)
nešviečia, ten, o sninga, pūga parėjo, todėl ir ėmiau tų liežuvių sniego daugiau  mirksiukas.gif

Tai wa tas dangus patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Uch aciu merginos kas vakar prisijunget wub.gif visos padirbejo is peties.Man tai siandien viska skauda,jauciu kojas,ir siaip visi raumenukai duoda apie save zinot.Mes ryte buvo seneliu namuose,tai labai daug jausmu ir minciu sukele... Bet tie seneliukai taip istroske silumos wub.gif viena mociute vis prisiglausdavo,apkabindavo.Dar gavau dovanu vilnones kojines cool.gif fantastika.Paskui gryzau i akropoli ir dirbom toliau.Be galo daug ispudziu.Gryzus nuluzau iskart nes gryzau puse 3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 12 11, 23:48)
Uch aciu merginos kas vakar prisijunget wub.gif visos padirbejo is peties.Man tai siandien viska skauda,jauciu kojas,ir siaip visi raumenukai duoda apie save zinot.Mes ryte buvo seneliu namuose,tai labai daug jausmu ir minciu sukele... Bet tie seneliukai taip istroske silumos wub.gif viena mociute vis prisiglausdavo,apkabindavo.Dar gavau dovanu vilnones kojines cool.gif fantastika.Paskui gryzau i akropoli ir dirbom toliau.Be galo daug ispudziu.Gryzus nuluzau iskart nes gryzau puse 3 doh.gif

Šaunuoliai wub.gif
Atsakyti
Ar visiems prisijungia flickr su google ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 12, 00:18)
Ar visiems prisijungia flickr su google ???  g.gif

nei su google, nei su feisbuku nesijungia.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 12, 08:54)
nei su google, nei su feisbuku nesijungia.

nu va,o aš jau maniau kad tik man vienai unsure.gif tai lauksim kol atsigaus,labai tikiuosi g.gif
Atsakyti