Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 12 09, 17:42)
aha, ištįso.
Jaučiu flickr šarpo pridėjo, žinokit nebekeisiu foto, nebent vėlai vakare prisėsiu ir kažkas pavyks. Dabar turiu jau išlėkti.

nu bet reiškia labai daug ištįso,nes tikrai matosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 09, 18:37)
Liko 15 dienų.

Smaigiai bigsmile.gif , tik noretus spalvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 09, 16:56)
Tai laukinius aš neretai pagaunu, ir zuikius, ir beduinus, man įdomu kaip įmanoma pagauti šviesą, kuri aiškiai linijomis krinta žemyn iš dangaus biggrin.gif Juk aš gyvai tokių dalykų nesu mačiusi (nors dabar jau ieškau visada, gal pamatysiu smile.gif Ir aišku būsiu be fotiko  lotuliukas.gif )

ar šitaip turi omeny?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 09, 16:27)
ar šitaip turi omeny?

joo si tuos bigsmile.gif , pasakok
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 09, 17:27)
ar šitaip turi omeny?

Kažkas tokio. Parinkau truputį pagūglinus, nes neturiu saugykloj

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 gruodžio 2011 - 17:38
QUOTE(rG @ 2011 12 09, 17:31)
Kažkas tokio.

Čia arba dulkės arba dūmai.
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 09, 18:30)
joo si tuos  bigsmile.gif , pasakok

Kažką labai neturiu pasakot, nes tai gavosi ekspromtu. Neturėjau stovo todėl trūksta ryškumo. Ir čia fotkinau su 24-70 mm f/2.8. Flickre yra visas efixsas. Šiaip patiko objektyvas, bet deja neįkandamas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 09, 18:50)
Čia arba dulkės arba dūmai.

tikrai nedulkės ir nedūmai, taip krenta šviesa pro langus, tik reik spėt užfiksuot, nes ji labai greit kinta.
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 09, 14:08)
dedu  ir as auto , nelabai kas  gavosi , bet dedu  smile.gif

malonu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 09, 08:37)
Labai labai ačiū tau už dovanėlę  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Atėjau pasigirti, kad Kalėdų senis mane aplankė  bigsmile.gif labai baisiai praskaidrėjo nuotaika, nuotraukytė super, rėminsiuos būtinai, jei gali, jlclove, įkelk foto į flickr temutę  mirksiukas.gif

ka rimtai, patiko bigsmile.gif ?! kaip as bijojau blush2.gif norejau siusti didesne, bet nezinojau kaip saugiai supakuoti. tuoj ikelsiu i flickr, o dabar kolkas cia

user posted image

flickr'as kaip visad spalvas nuede siek tiek smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 12 09, 14:05)
.. o tai jei aš atsispausdinus mainų foto neišsirenku, kurią siųsti, nieko blogo, jeigu dvi ar tris išsiųsiu?  doh.gif

jei man, tai ir as uz visas biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 12 09, 16:37)
Liko 15 dienų.
Puošėm namus snaigutėm.
Neišsirinkau vienos foto. Koliažą dariau paskubomis, neapgalvodama. Tiesiog atrinkau maždaug pagal eigą nuotraukas.

patiko. bet ir su spalvom noretusi pamatyti smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 12 09, 17:27)
ar šitaip turi omeny?

kaip ciotkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 09, 17:53)
Kažką labai neturiu pasakot, nes tai gavosi ekspromtu. Neturėjau stovo todėl trūksta ryškumo. Ir čia fotkinau su 24-70 mm f/2.8. Flickre yra visas efixsas. Šiaip patiko objektyvas, bet deja neįkandamas  verysad.gif
Papildyta:

tikrai nedulkės ir nedūmai, taip krenta šviesa pro langus, tik reik spėt užfiksuot, nes ji labai greit kinta.

sakai patiko objektyvas g.gif aš tris kart bandžiausi bet kotais manes jis nesužavėjo, gal bloga kopijas turėjau. savo kainos nepasirodė vertas.
O tokia šviesa man faina, bet pačiai dar neteko užfiksuot, nors tiesa sakant ir nebandžiau dar, bet dabar bus įdomu išmėgint pamačius ar pavyktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 09, 17:53)

Netikiu, kad tyram ore be dulkių ar rūko taip stotų nuo šviesos stulpu. Iš kur ta migla ten? Nu netikiu.
Atsakyti
gal ten kad per stiklą ir kažkokiu kampu ta šviesa krenta g.gif Ir iš aukštai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 09 gruodžio 2011 - 21:15