Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 12 03, 17:12)
spalvos man nepatinka, dėčiau foto atskirai, kadruočiau kitaip, kad matytusi tik dalis jos iš nugaros ir tik veidrodis, sienos jau nesimatytu. Labai faina moteris, lauksiu daugiau foto

Dėkui už komenatrą 4u.gif . Nenoriu kirpti tiek, kad liktų tik veidrodis, nes tada labai suspausta foto, visai erdvės nelieka, jau bandžiau šitą variantą...dariau kvadratą.
Bus dar foto mirksiukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 12 03, 17:23)
Man šaltokos spalvos, ta prasme, kad žalsvos. Patinka tekstūra, nesu tikra dėl koliažo smile.gif Šiaip moteriškė tai superinė damačka  thumbup.gif

dėkui, ir pati dvejojau dėl spalvų.

QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 17:26)
Patarkavimui:

Labai šaltos spalvos, per daug šarpo. Kaip koliažas nelabai žiūrisi, nes abi foto beveik vienodos - fotografavimo kampas tas pats, vaiko emocija panaši.. tad kyla klausimas - kuriuo tikslu darytas koliažas? Koliažo viena foto turi papildyti kitą. o pas tave jos kalba tą patį.

Čia palyginimui įdedu, ar geriau spalva:

user posted image

user posted image

Bliamba, ne iš mandrumo čia tiek dirbuos ties tomis foto, žiauriai ribojo mane aplinka šį kartą doh.gif žiauriai..praktiškai turėjau spausti iš šūdo vašką doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 03, 17:58)
Say, gal galėtum papasakoti apie šviesą šioje foto? Ji čia iš viršaus kažkaip? O patalpoje prieblanda?

tai gal autorės reiktų klausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 03 gruodžio 2011 - 18:31
oi, maniau kad autorė say.. eurik@.k, persiprašau, papasakok apie šviesą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 03, 15:42)
say kalediniu mainu foto  blush2.gif 
http://farm8.staticf...e682aefe9_z.jpg[/img]

Gražu thumbup.gif

neiste -> kairėj ir dešinėj skiriasi spalvos veiduko dar smile.gif norėtųsi, kad būtų tokia, kaip dešinėj smile.gif

gotte -> geriau [mano akimis] mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 03, 17:58)
Say, gal galėtum papasakoti apie šviesą šioje foto? Ji čia iš viršaus kažkaip? O patalpoje prieblanda?

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 03, 18:57)
oi, maniau kad autorė say.. eurik@.k, persiprašau, papasakok apie šviesą smile.gif

aha, autorė eurikaitė smile.gif aš jau pakrizenau į ūsą biggrin.gif oi, tuo pačiu prisiminiau, kad ūsus reiktų nusidepiliuoti, sorriuks biggrin.gif
Atsakyti
gotte, o man prmas variantas geresnis. Kur naujai idejai tai per blanku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 03, 14:42)
say kalediniu mainu foto   blush2.gif 

kaip paprasta ir kaip grazu bigsmile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 17:26)
Patarkavimui:

kaip koliazas man nelabai 4u.gif

gotte, ir man per blankiai dabar ax.gif

o pas mane siandien Kaledu senelis buvo bigsmile.gif gaila tik, kad nuotrauka suglamze pakeliui verysad.gif nera taip baisiai, bet vistiek abidna. tik visa laime, kad juoda balta, tai manau kiek gelbeja situacija. aciu, kike 4u.gif man ji primins mano fotografavimo pradzia, nes as pamenu ja, kai rodei ir tai buvo mazdaug, kai pasirodziau sioje temoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 03 gruodžio 2011 - 21:02
QUOTE(Yvette @ 2011 12 03, 12:25)
Liko 22 dienos

Didžiausias mano Turtas. Kažkiek čia yra ir šventinio laukimo. Pradėjo groti gitara ir labai laukia iš Kalėdų senio mikrofono su stovu. Nesusitvarkiau su spalvom, tad foto jb.

tokia ... su meile 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 18:26)
Patarkavimui:

man vaikiuko nuotaika nelabai tinka tokiai šventiškai aplinkai, toks išsigandęs...ar liūdnas... 4u.gif Spalvos irgi man nelabai...

ech, kas gi čia dedas su tom mainų foto... gaila, kad taip sugadina...
Atsakyti
dėkui kas pasidalino pamastymais apie mano kriaušę,tikrai įdomių buvo,o Laukinės prajuokino,nu fainai ir tu pamatei lotuliukas.gif thumbup.gif

Yvettes gruodžio 3ios foto super 4u.gif

Dar patiko eurikaitės foto su knyga ir gėle thumbup.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 12 03, 22:02)

o pas mane siandien Kaledu senelis buvo bigsmile.gif gaila tik, kad nuotrauka suglamze pakeliui verysad.gif nera taip baisiai, bet vistiek abidna. tik visa laime, kad juoda balta, tai manau kiek gelbeja situacija. aciu, kike 4u.gif man ji primins mano fotografavimo pradzia, nes as pamenu ja, kai rodei ir tai buvo mazdaug, kai pasirodziau sioje temoje thumbup.gif

nu bliamba,kaip gaila kad susialmdė verysad.gif verysad.gif verysad.gif viskas,kita karta tarp milijono dar kartonų įdėsiu,nes tas paspartas nieko neapsaugojo doh.gif verysad.gif Džiaugiuosi,kad patiko,tiesiog dar kalėdinių special foto nebuvau padariusi,tai nusprendžiau nusiųsti foto kuri yra susijusi su fotografija ir tiko prie palinkėjimo blush2.gif 4u.gif džiugu,kad ji tau primins ir fotografavimo pradžią 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Kikirike, pasirodyk, kokią foto siuntei bigsmile.gif

Beje, man pirma mintis pamačius kriaušę ir sėklytes irgi buvo apie dietą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 03 gruodžio 2011 - 21:43
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 21:33)
verysad: viskas,kita karta tarp milijono dar kartonų įdėsiu,nes tas paspartas nieko neapsaugojo  doh.gif  verysad.gif Džiaugiuosi,kad patiko,tiesiog dar kalėdinių special foto nebuvau padariusi,tai nusprendžiau nusiųsti foto kuri yra susijusi su fotografija ir tiko prie palinkėjimo  blush2.gif  4u.gif džiugu,kad ji tau primins ir fotografavimo pradžią  4u.gif

kadangi juodai balta ir kabes ant sienos, tai tikrai viskas bus gerai. ji isvis man tokia senoviska, tad suglamzymas jai tinka biggrin.gif pamirsau uz grazius zodzius padekoti ir puiku palinkejima 4u.gif

ta proga pasigirsiu, kad Kaledu senis ir vel pakeliui pas mane su naujuoju objektyvu clap.gif laimes pilnos kelnes. svarbiausia, kad nenuviltu jis manes, o as jusu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 03, 22:43)
Labos 4u.gif
Kikirike, pasirodyk, kokią foto siuntei bigsmile.gif

Beje, man pirma mintis pamačius kriaušę ir sėklytes irgi buvo apie dietą biggrin.gif

šitą
user posted image

QUOTE(jlclove @ 2011 12 03, 23:13)
kadangi juodai balta ir kabes ant sienos, tai tikrai viskas bus gerai. ji isvis man tokia senoviska, tad suglamzymas jai tinka biggrin.gif pamirsau uz grazius zodzius padekoti ir puiku palinkejima 4u.gif

ta proga pasigirsiu, kad Kaledu senis ir vel pakeliui pas mane su naujuoju objektyvu clap.gif laimes pilnos kelnes. svarbiausia, kad nenuviltu jis manes, o as jusu laugh.gif

nu džiugu ,kad tiko ax.gif 4u.gif faina kad dar lauki dovanų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 gruodžio 2011 - 22:46
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 23:46)
šitą
http://farm7.staticf...23d8f8b5c_z.jpg[/img]
nu džiugu ,kad tiko  ax.gif  4u.gif faina kad dar lauki dovanų  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti