Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 09, 12:15)
Ačiū. Blyn, jaučiu reik blystę imt  unsure.gif Dar taip vėlai tuokiasi, tikrai bus tamsu... Velniava.  unsure.gif

mano nuomone, kaip vestuviu fotografe turetum imt blica net ir sviesiausia diena. maza kas kur kada kaip ir ka sugalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 09, 12:23)
mano nuomone, kaip vestuviu fotografe turetum imt blica net ir sviesiausia diena. maza kas kur kada kaip ir ka sugalvos smile.gif

Tu teisus.. cool.gif
Atsakyti
Labas,
buvau pricitavus minčiū Jūsų garbanotų, ale laidą iškirto, tai tik pasijuoksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš toj foto angeliuką ar fėją matau, o jos mat kaip išvartė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 09, 01:29)
jūs man geriau pasakykite, kaip nufotografuoti nuotraukas, kuriose tikrai matosi krintanti šviesa pro langą, net linijom  doh.gif  Ar tai realu, ar tai fikcija? Dažniausiai pro senų pastatų langus (arba stilius toks). Nublūdusi aš dėl  tokių nuotraukų esu, bet kažkaip dar iki to neprisikapsčiau.

rG, kažkada šioj temoj buvo kalbama apie tuos spindulius, bet lauke... reikia dulkių... tai va, vasarą bandžiau juos "pagaut" ... o kad patalpoj matytųsi, tai nežinau g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 09, 13:45)
Labas,
buvau pricitavus minčiū Jūsų garbanotų, ale laidą iškirto, tai tik pasijuoksiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aš toj foto angeliuką ar fėją matau, o jos mat kaip išvartė...  doh.gif

Nei angeliuku, nei feju biggrin.gif biggrin.gif O plius dar parasei labanaktis nu tai tikrai man tik viena mintis biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu pagaliau izvelgiau ta tavo angeliuka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 09, 13:45)
Labas,
buvau pricitavus minčiū Jūsų garbanotų, ale laidą iškirto, tai tik pasijuoksiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aš toj foto angeliuką ar fėją matau, o jos mat kaip išvartė...  doh.gif

pritariu visoms pasisakiusioms. Ir net nekilo jokių kitų minčių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 09, 00:48)
Šviesos žaismas

man gražu smile.gif Bet va, to šviesos žaismo norėčiau aiškesnio blush2.gif
Atsakyti
dedu ir as auto , nelabai kas gavosi , bet dedu smile.gif ant barzdos sviesi deme nepatinka , bandziau klonuot, ale ne dievas esu siame reikale doh.gif , ir be reikalo uzsidejau tuos marskinius , reikejo be ju , bandysiu dar kai bus ryte saule atsisukus ,

user posted image
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 12 09, 11:58)
rG, kažkada  šioj temoj buvo kalbama apie tuos spindulius, bet lauke... reikia dulkių... tai va, vasarą bandžiau juos "pagaut"  ... o kad patalpoj matytųsi, tai nežinau g.gif

man irgi idomu kaip pagauna kambary tuos grazius spindulius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 09, 13:04)
pritariu visoms pasisakiusioms. Ir net nekilo jokių kitų minčių biggrin.gif
Papildyta:

o kol jūs nepasakėt, aš to nemačiau ir ramiai šiąnakt miegojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 14:10)
Taip norisi pafotkinti, bet namuose taip tamsu, nuo ryto sviesa jungti reikia  doh.gif  tai vis laukiu sviesiu dienu smile.gif
Dedu foto is savaitgalio namines fs  rolleyes.gif

grazu ,sviesu, man patinka 4u.gif
Atsakyti
eurikaite, fainas auto 4u.gif
Atsakyti
Informuoju,kad sios dienos Kaledu laukimo foto bus,bet velai.Atsakingas zmogus prase perduot kad nuotrauka yra suruosta,tik reiks luktert mirksiukas.gif Kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 09, 14:08)

Fainai smile.gif nors man kiek apačios trūksta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 22:54)
dar truputis sniego moteriškumo temai
http://farm8.staticf...bb868d227_z.jpg

ir labanktis  wub.gif

Nepergyvenk, aš pam,ačiau gulinčia moterį biggrin.gif o kita šakelė, kur su kaupu - lyg krūtinė su speneliu lotuliukas.gif pažiūrėjus kitaip, matosi falas irgi, bet čia taip jau smile.gif ką nori matyti, tą ir matai biggrin.gif chi chi, gerai tas sniegas pagautas.
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2011 12 09, 00:19)
man irgi iskart su vyrikumo tema blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
paprasta, nieko neipatinga, bet man kazkodel patinka biggrin.gif  ax.gif
http://farm8.staticf..._bea75d5c1d.jpg

Man patinka spalvos fone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 18:17)
nu aš vapšė ne į temą...
šiaip gal čia daugiau "laikrodžių " temai,ne laikrodis skaičiuoja laiką...
Šios foto pavadinimas "laikas"
žinau nieko wow nieko įpatingo,gal tiesiog erdvė painterpretuoti žodžiui "laikas" ir kaip kiekvienam skirtingai jis slenka ir kaip skirtingai kiekvienam ką reiškia  4u.gif

http://farm8.staticf..._2c8b3cd1a0.jpg

Įdomiai taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 08, 19:30)
Joooo, man pats fainiausias metas  smile.gif

Aš irgi keletą savo vaikų foto padariau, kaip sakant buitiakas, bet visvien gera nuotaika  mirksiukas.gif

http://jurates-fotog...uku-kelias.html

Mielas ir kalėdinis "buitiakas", man patinka ir jaučiu, kad visada patiks tas nufotografuotas pasiruošimas, gal jau kam įgrysęs,. bet man žiauriai fainas - sausainėlių kepimas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 16:10)
Taip norisi pafotkinti, bet namuose taip tamsu, nuo ryto sviesa jungti reikia  doh.gif  tai vis laukiu sviesiu dienu smile.gif
http://farm8.staticf...8d001e8cd_z.jpg[/img][/url]

Kokia miela mergytė, o jau lūpytės papustos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 08, 13:12)

Gražūs abudu auto, patiko paskutinis labiau, kokia tu gražuolė mirksiukas.gif dažniau fotografuokis ir rodykis bigsmile.gif
Atsakyti