Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 12 09, 00:51)
Vištos mes  doh.gif  Taigi tai ir yra moteriškumas... Tik makaulę pasukt reik  biggrin.gif

Transvestitiskumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 21:54)
dar truputis sniego moteriškumo temai

QUOTE(rG @ 2011 12 08, 22:51)
Vištos mes  doh.gif  Taigi tai ir yra moteriškumas... Tik makaulę pasukt reik  biggrin.gif

O... tikrai gi blink.gif

As tai matyt didziausia vista is visu, nes is pradziu nieko nemaciau... ax.gif

Gera nuotrauka, ka nori, ta rasi mirksiukas.gif

O sios dienos nuotrauka zaidimui jau buvo? Pasiklydau temoj, neprisimenu... doh.gif biggrin.gif

Nu tikrai vista... radau sios dienos nuotrauka doh.gif Uzsimaniau mandarinu... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 08 gruodžio 2011 - 23:31
Šviesos žaismas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 08 gruodžio 2011 - 23:49
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 23:48)
Šviesos žaismas

jūs man geriau pasakykite, kaip nufotografuoti nuotraukas, kuriose tikrai matosi krintanti šviesa pro langą, net linijom doh.gif Ar tai realu, ar tai fikcija? Dažniausiai pro senų pastatų langus (arba stilius toks). Nublūdusi aš dėl tokių nuotraukų esu, bet kažkaip dar iki to neprisikapsčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 gruodžio 2011 - 00:35
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 22:08)
Malonu kam patiko mano jb foto  4u.gif
1.Pritariu,kad serija būtų tikrai geriau ir jos reikia,reikia istorijos,reikia sąsaju,bet čia reik man pasipraktikuoti su tomis gatvėmis,kažkaip aš dar jose super smagiai nesijaučiu  blush2.gif  O dėl pritempimo,na matyt čia toks jau įspūdis susidarė kad norėjau pritempti,bet visgi istorija kitokia buvo,važiavau specialiai fotografuoti laikrodžių temai vaikščiojau fotkinau daug ką ,stengiausi "laikrodis" žodį perkeltine prasme perteikti,buvo ir kitokių kadrų,deja jie netokie gavosi kaip norėjau,taip kad teks paspardyti sau subinukę ir padaryti kaip reikia  blush2.gif

2. Visiškai sutinku,kad foto nebūtinai turi turėti prasmę.Tuos dalykus kuriuos minėjai prieš fotografuodama irgi žiūrėjau-tai nėra atsitiktinumas,betkokiu atveju pritariu,kad ji viena mažai ką kalba,gal ką nors geriau sukursiu,gal kokią seriją padarysiu  ax.gif

su Tavo darbštumu ir atkaklumu nė neabejoju, kad Tau pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 08, 23:28)

As tai matyt didziausia vista is visu, nes is pradziu nieko nemaciau...  ax.gif 

paguosiu, ne tu viena tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 12 09, 08:58)

Labai labai ačiū tau už dovanėlę 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atėjau pasigirti, kad Kalėdų senis mane aplankė bigsmile.gif labai baisiai praskaidrėjo nuotaika, nuotraukytė super, rėminsiuos būtinai, jei gali, jlclove, įkelk foto į flickr temutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 08, 18:15)
jei fotografuoji automatine funkcija, tai siūlau instrukcijoje pasiskaityt apie kitus nustaymus,tuomet nekils klausimų ka rinktis mirksiukas.gif .  Fotografuok didene diafragma ir fokusuok į bet kuri vaiko veiduka(siūlau pasirinkti A rėžima)

Aciukas. Gal ir tikrai laikas butu pereiti i kitas fukcijas. Ant auto labai patogu, bet kokybes nevisada tenkina. Bandysiu ir as prie jusu prisijungti smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aciu uz komentarus mano nuotraukai, taip gera juos skaityti kai jie geri hihihi.gif Del nuotraukos sviesumo, tai fotografavau su sigma 50mm. f1,4, Saule gulejo netoli lango, buvo sviesi diena smile.gif

O as vis laukiu pultelio... pries savaite turejo buti uzsakytas, nuvaziuojam uzvakar, sako sandely maciau kazkoks guli, ale sandelys nebedirba, tada vakar vyrui skambina ir klausia ar uzsake, nu tai aisku uzsake, bent jau turejo uzsakyti kazkoks vyrukas, bet pasirodo niekas nieko neuzsake, ir vel laukti reikes... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar kas fotkinot Vilniaus zakse? Kaip ten su šviesa? Man ryt vestuvės ir kaip bebūtų keista, nesu dar zakse nė vienos santuokos fotkinusi, tik Bažnyčioj..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 09, 11:44)
Sveikos,
ar kas fotkinot Vilniaus zakse? Kaip ten su šviesa? Man ryt vestuvės ir kaip bebūtų keista, nesu dar zakse nė vienos santuokos fotkinusi, tik Bažnyčioj..

O, mano grazuole smile.gif aciu uz dedikacija, faina tu, lauksim naguciu ir suknuciu biggrin.gif

zakse, kai tuokia, tave pastato ant tokios kokiu 8kv. m. aiksteles, ir viska kali is vieno kampo, nereik sukt galvos is kurio cia sono apeit smile.gif. Sviesos mazdaug uztenka. Nu nuo dienos aisku priklauso, jei suniuke tai gali ir neypac uztekt, bet langai ten dideli yra.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 09, 12:02)
O, mano grazuole smile.gif aciu uz dedikacija, faina tu, lauksim naguciu ir suknuciu biggrin.gif

zakse, kai tuokia, tave pastato ant tokios kokiu 8kv. m. aiksteles, ir viska kali is vieno kampo, nereik sukt galvos is kurio cia sono apeit smile.gif. Sviesos mazdaug uztenka. Nu nuo dienos aisku priklauso, jei suniuke tai gali ir neypac uztekt, bet langai ten dideli yra.

Ačiū. Blyn, jaučiu reik blystę imt unsure.gif Dar taip vėlai tuokiasi, tikrai bus tamsu... Velniava. unsure.gif
Atsakyti