Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 21:47)
Vakar ėjau pasivaikščioti  wub.gif
Čia toms, kurios pasiilgo sniego  mirksiukas.gif

sniego norisi daugiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 12 08, 21:48)

Man joje patinka laidai virš galvų ir balos su šiukšlėm pirmam plane. be jų ji būtų tuščia..smile.gif

tai Kike ir rodė ją mums, kad ne tuščia bigsmile.gif
Atsakyti
dar truputis sniego moteriškumo temai
user posted image

ir labanktis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 08, 19:41)
smile.gif Na tai zinokit, laiko turiu tik gruodzio 18d kokia 13 val. jei jums tinka, tai tada tinkames ir darom wink.gif

I klausimus atsakymai bet kuriuo atveju smile.gif

Manau tiktų smile.gif Na aš tau parašysiu į mailą ir aptarsim
Atsakyti
Sofijos sausainuku kepimas patiko 4u.gif

Malonu kam patiko mano jb foto 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 12 08, 21:48)
1.Kike, serijoje ši foto tikriausiai žiūrėtųsi geriau. Pati viena ji man tokia labai jau paprasta, o su pavadinimu ir pasiūlytu kontekstu nesutinku - jaučiasi pritemptas atsitiktinumas prie kažkokios prasmės.

2.Mano galva, foto nebūtinai turi turėti tikslą, prasmę, kontekstą. kartais pakanka tiesiog linijų, kompozicijos, šviesotamsos vykusio žaismo. Ši foto prie tos prasmės, kurią pasiūlei, netempia, o pati savaime ji visai miela, nors ir ne šedevras. Man joje patinka laidai virš galvų ir balos su šiukšlėm pirmam plane. be jų ji būtų tuščia..smile.gif

1.Pritariu,kad serija būtų tikrai geriau ir jos reikia,reikia istorijos,reikia sąsaju,bet čia reik man pasipraktikuoti su tomis gatvėmis,kažkaip aš dar jose super smagiai nesijaučiu blush2.gif O dėl pritempimo,na matyt čia toks jau įspūdis susidarė kad norėjau pritempti,bet visgi istorija kitokia buvo,važiavau specialiai fotografuoti laikrodžių temai vaikščiojau fotkinau daug ką ,stengiausi "laikrodis" žodį perkeltine prasme perteikti,buvo ir kitokių kadrų,deja jie netokie gavosi kaip norėjau,taip kad teks paspardyti sau subinukę ir padaryti kaip reikia blush2.gif

2. Visiškai sutinku,kad foto nebūtinai turi turėti prasmę.Tuos dalykus kuriuos minėjai prieš fotografuodama irgi žiūrėjau-tai nėra atsitiktinumas,betkokiu atveju pritariu,kad ji viena mažai ką kalba,gal ką nors geriau sukursiu,gal kokią seriją padarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 21:54)
dar truputis sniego moteriškumo temai

ir labanktis  wub.gif

Gal labiau vyriškumo g.gif biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 08, 23:20)
Gal labiau vyriškumo  g.gif  biggrin.gif hihihi.gif

nu vat aš ir norėjau ,ale sakau patylėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 23:21)
nu vat aš ir norėjau ,ale sakau patylėsiu  lotuliukas.gif

Jetau pasirodo ne as viena cia tokia biggrin.gif net susijuokiau prie kompo, galvoju ar as cia viena taip matau biggrin.gif Galvoju patylesiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 16:10)
Dedu foto is savaitgalio namines fs  rolleyes.gif

http://www.flickr.co...a86/6476609779/

Nu kaip liuks tau čia gavosi!!! 4u.gif
Gal galima sužinot ką naudojai fokinant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 22:21)
nu vat aš ir norėjau ,ale sakau patylėsiu  lotuliukas.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 08, 22:35)
Jetau pasirodo ne as viena cia tokia biggrin.gif net susijuokiau prie kompo, galvoju ar as cia viena taip matau biggrin.gif Galvoju patylesiu biggrin.gif

Vištos mes doh.gif Taigi tai ir yra moteriškumas... Tik makaulę pasukt reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 08, 23:51)
Vištos mes  doh.gif  Taigi tai ir yra moteriškumas... Tik makaulę pasukt reik  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 09, 00:20)
Gal labiau vyriškumo  g.gif  biggrin.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ta pati pagalvojau
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 08, 23:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ta pati pagalvojau

man irgi iskart su vyrikumo tema blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
paprasta, nieko neipatinga, bet man kazkodel patinka biggrin.gif ax.gif