Sofijos sausainuku kepimas patiko
Malonu kam patiko mano jb foto
QUOTE(sayonara @ 2011 12 08, 21:48)
1.Kike, serijoje ši foto tikriausiai žiūrėtųsi geriau. Pati viena ji man tokia labai jau paprasta, o su pavadinimu ir pasiūlytu kontekstu nesutinku - jaučiasi pritemptas atsitiktinumas prie kažkokios prasmės.
2.Mano galva, foto nebūtinai turi turėti tikslą, prasmę, kontekstą. kartais pakanka tiesiog linijų, kompozicijos, šviesotamsos vykusio žaismo. Ši foto prie tos prasmės, kurią pasiūlei, netempia, o pati savaime ji visai miela, nors ir ne šedevras. Man joje patinka laidai virš galvų ir balos su šiukšlėm pirmam plane. be jų ji būtų tuščia..
1.Pritariu,kad serija būtų tikrai geriau ir jos reikia,reikia istorijos,reikia sąsaju,bet čia reik man pasipraktikuoti su tomis gatvėmis,kažkaip aš dar jose super smagiai nesijaučiu
O dėl pritempimo,na matyt čia toks jau įspūdis susidarė kad norėjau pritempti,bet visgi istorija kitokia buvo,važiavau specialiai fotografuoti laikrodžių temai vaikščiojau fotkinau daug ką ,stengiausi "laikrodis" žodį perkeltine prasme perteikti,buvo ir kitokių kadrų,deja jie netokie gavosi kaip norėjau,taip kad teks paspardyti sau subinukę ir padaryti kaip reikia
2. Visiškai sutinku,kad foto nebūtinai turi turėti prasmę.Tuos dalykus kuriuos minėjai prieš fotografuodama irgi žiūrėjau-tai nėra atsitiktinumas,betkokiu atveju pritariu,kad ji viena mažai ką kalba,gal ką nors geriau sukursiu,gal kokią seriją padarysiu