Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sernyte @ 2011 12 08, 14:29)
Sveikos. Gal galetumet man patarti i kur fokusuoti fotografuojant kelis vaikus, kad gautusi visi ryskus. Kolkas naudojuosi tik automatine funkcija. (Soriukas, uz pasikartojanti turbut n kartu klausima blush2.gif )

jei fotografuoji automatine funkcija, tai siūlau instrukcijoje pasiskaityt apie kitus nustaymus,tuomet nekils klausimų ka rinktis mirksiukas.gif . Fotografuok didene diafragma ir fokusuok į bet kuri vaiko veiduka(siūlau pasirinkti A rėžima)
Atsakyti
nu aš vapšė ne į temą...
šiaip gal čia daugiau "laikrodžių " temai,ne laikrodis skaičiuoja laiką...
Šios foto pavadinimas "laikas"
žinau nieko wow nieko įpatingo,gal tiesiog erdvė painterpretuoti žodžiui "laikas" ir kaip kiekvienam skirtingai jis slenka ir kaip skirtingai kiekvienam ką reiškia 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 08 gruodžio 2011 - 17:21
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 07, 18:31)
Kazkaip pries kaledinis laikotarpis sunkokas, tai seminaru buma nukelem jau po nauju metu...

Galiu nebent asmeniskai pravesti seminara apie stockine fotografija, nes labai noreciau pyrago  biggrin.gif

Super bigsmile.gif tinka
o po seminaro kaip visada atsakymai į lankytojų klausimus? smile.gif

Va ir Dalytė pasirašo, žėk ir grupę surinksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 18:17)
nu aš vapšė ne į temą...
šiaip gal čia daugiau "laikrodžių " temai,ne laikrodis skaičiuoja laiką...

man įdomi ši "medžiaga" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 08, 12:12)

Tuoj dar aš driokstelėsiu su Kalėdiniais pyragais, tešlom, formelėm ir vaikiškom rankytėm smile.gif

Joooo, man pats fainiausias metas smile.gif

Aš irgi keletą savo vaikų foto padariau, kaip sakant buitiakas, bet visvien gera nuotaika mirksiukas.gif

http://jurates-fotog...uku-kelias.html
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 17:17)

man visai patinka, tik norėtųsi centruotos kompozicijos, IMHO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 08, 18:30)
Joooo, man pats fainiausias metas  smile.gif

Aš irgi keletą savo vaikų foto padariau, kaip sakant buitiakas, bet visvien gera nuotaika  mirksiukas.gif

http://jurates-fotog...uku-kelias.html

oho koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 15:10)
Taip norisi pafotkinti, bet namuose taip tamsu, nuo ryto sviesa jungti reikia  doh.gif  tai vis laukiu sviesiu dienu smile.gif
Dedu foto is savaitgalio namines fs  rolleyes.gif

su kokiu objektyvu fotkinta smile.gif ? patiko
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 08, 18:49)
Super  bigsmile.gif tinka
o po seminaro kaip visada atsakymai į lankytojų klausimus?  smile.gif

Va ir Dalytė pasirašo, žėk ir grupę surinksim  biggrin.gif

smile.gif Na tai zinokit, laiko turiu tik gruodzio 18d kokia 13 val. jei jums tinka, tai tada tinkames ir darom wink.gif

I klausimus atsakymai bet kuriuo atveju smile.gif
Atsakyti
Vakar ėjau pasivaikščioti wub.gif
Čia toms, kurios pasiilgo sniego mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Kike, serijoje ši foto tikriausiai žiūrėtųsi geriau. Pati viena ji man tokia labai jau paprasta, o su pavadinimu ir pasiūlytu kontekstu nesutinku - jaučiasi pritemptas atsitiktinumas prie kažkokios prasmės.

Mano galva, foto nebūtinai turi turėti tikslą, prasmę, kontekstą. kartais pakanka tiesiog linijų, kompozicijos, šviesotamsos vykusio žaismo. Ši foto prie tos prasmės, kurią pasiūlei, netempia, o pati savaime ji visai miela, nors ir ne šedevras. Man joje patinka laidai virš galvų ir balos su šiukšlėm pirmam plane. be jų ji būtų tuščia..smile.gif
Atsakyti
Velnias, kaip man patinka tavo kritika good.gif Say smile.gif
Atsakyti