Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 12 08, 15:22)
su kakta? g.gif  biggrin.gif  g.gif

Nea, buvo susisukus kuoduka ir persikisus pagaliuka, tai va kazkaip sugebejo istraukti ir akimirksniu i ausi ikist doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galetumet man patarti i kur fokusuoti fotografuojant kelis vaikus, kad gautusi visi ryskus. Kolkas naudojuosi tik automatine funkcija. (Soriukas, uz pasikartojanti turbut n kartu klausima blush2.gif )
Atsakyti
Nu gerai čia mes apie fanarikus, ausų būgnelius, raudonas Kalėdas( beje, man šiemet norisi baltai-raudonai-juodų)...mes tokios skirtingos ir mus vienija vienas tikslas, išmokti fotografuoti geriau...

Aš pikta, nes pasikeitė darbinio kalėdinio vakaro lokacijos vieta, man tai netikėta ir kažkaip skaudu, nes savo mintyse turėjau aiškią vaizduotę didelėje salėje...o dabar teks tenkintis labai maža patalpėle...esu pikta, nes kažkas prikišo nagus, nors organizuoju aš

O šiaip...išgirsk mane aukščiausiasis ir atnešk man canon 60D dovanų...
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 08, 15:24)
Nea, buvo susisukus kuoduka ir persikisus pagaliuka, tai va kazkaip sugebejo istraukti ir akimirksniu i ausi ikist  doh.gif

prisiminiau,kaip brolis man vos akies su virbalu neisdure rolleyes.gif blyn,db tai juokinga, o tuomet maniau, kad apaksiu

QUOTE(juratike13 @ 2011 12 08, 15:31)
Nu gerai čia mes apie fanarikus, ausų būgnelius, raudonas Kalėdas( beje, man šiemet norisi baltai-raudonai-juodų)...mes tokios skirtingos ir mus vienija vienas tikslas, išmokti fotografuoti geriau...

lotuliukas.gif

o as noriu melynu kaledu siemet bigsmile.gif

na gi, ne auksciausiasis dovanas nesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 08, 15:31)

lotuliukas.gif

Kaledu seniui laiska parasei? Mes su mazyle issiuntem net 3, i skirtingas pasaulio vietas biggrin.gif Ka ten zinai kur tuo metu bus nuklydes tas senis biggrin.gif

O pas mus siemet dominuos zalia spalva smile.gif
Atsakyti
Taip norisi pafotkinti, bet namuose taip tamsu, nuo ryto sviesa jungti reikia doh.gif tai vis laukiu sviesiu dienu smile.gif
Dedu foto is savaitgalio namines fs rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 16:10)
Taip norisi pafotkinti, bet namuose taip tamsu, nuo ryto sviesa jungti reikia  doh.gif  tai vis laukiu sviesiu dienu smile.gif
Dedu foto is savaitgalio namines fs  rolleyes.gif

Kokia mielybe 4u.gif
Atsakyti
ZIrze, neša mano "aukščiausiasis"...ir laišką parašiau...ir žodžiais ištariau, tik jausmais neparodžiau lotuliukas.gif

Gintarija, kokios lūpos gražios...ir kaip jūs tokį šviesumą išgaunat?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 09:03)
fainai,o jeigu dar būtum pasukus galvą į šviesą ir dar šiek tiek pavertus,būtų
kalbant apie pradžiuginimą kitų,tai užsiregistravau čia http://slaptas-santa....com/index.html
blush2.gif gal ir jūs kas nors užsiregistrave?  bigsmile.gif

as bigsmile.gif merginos kokios jus saunuoles, mes su vaiku sirguliavom, dar vis neatsigaunu, o siandien turejau paimti vaiki is mokyklos nes bloga pasidare doh.gif matyt nuo manes virusa paisgavo, kada as jau galesiu eiti pafotagruofi doh.gif nepykit kad pasirodau kaip menulis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 15:10)
Taip norisi pafotkinti, bet namuose taip tamsu, nuo ryto sviesa jungti reikia  doh.gif  tai vis laukiu sviesiu dienu smile.gif

kokia grazi foto, tokia sviesi bigsmile.gif pas mane namie taip tamsu siaubas ir apsvietimas nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 16:10)

nu va gražuma,šviesu,ryšku,man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

Parsisiunčiau per klaidą 2 adapterius Heliosui ant Canono, gal kam reikėtų?

Atsakyti
Ponios,čia buvo pirmas bandymas auto, o Jūs tuo kimbat kad nagai nelakuoti ar suknia ne ta.. Ale nebūtumėt kūtvėlos, Jums vis negana smile.gif) Bus dar tù auto, kai jau supratau kaip daryt tai bandysiu kada vėl. Sėdžiu kirpykloj, nuobodu, įdėkit kpkiú foto. Gintarija, man gražu smile.gif
Atsakyti