Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 12 08, 13:45)
Tavo savybė girti ar džiaugtis su reikalu ar be reikalo šiandien man labai praeina  lotuliukas.gif  biggrin.gif

kodėl be reikalo?reiklas yra,va darai tai kas tau patinka ir tinka ir darai tai gerai,super,ar visi mes drįstame tai daryti? (čia retorinis klausimas)
Perskaičiau ir patiko, sutinku ir pavydžiu tau rašymo meno ax.gif
O dėl "džiaugsmo" , na reikia gi kažkuom džiaugtis...o tai ką ateiti ir burbėti,kad sėdžiu vat tokia vargšė,o jūs visi čia tokie blogi,ir dar blogai fotkinate ir dar ką nors blogai darote ir dar kitiems gyvenimą ir įkvėpimą gadinti? lotuliukas.gif booo lotuliukas.gif Man Kalėdos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 13:00)

Nepriimk rimtai ką sakau mirksiukas.gif Dėkavoju.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 08, 14:06)
Nepriimk rimtai ką sakau  mirksiukas.gif  Dėkavoju.

viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 08, 14:00)
Aš gi neseniai sužinojau išvis, kad su kiauru nuo vaikystės vaikštau, reiks kada operuot  biggrin.gif

Oi prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif o su lektuvais skraidai?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 17:23)
robobebrui:

user posted image

Ir kaip robobebras reagavo? biggrin.gif Manau nuvylei, suknutės tai nėr dry.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 08, 12:12)
Tuoj dar aš driokstelėsiu su Kalėdiniais pyragais, tešlom, formelėm ir vaikiškom rankytėm smile.gif Brumbrumai, specialiai Tau ruošiu  :lol:nu Petrošienė irgi galės akis paganyt  biggrin.gif

ai tai pavardėmis vadintis supermamoje norite? ok, įsidėmėsiu smile.gif cool.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 12:16)
aš jau savo tokių neberodysiu  lotuliukas.gif o tai dar bloga kam nors pasidarys  lotuliukas.gif

ale ot, vai vai vai, jautrumėliai. vienoms patinka, kitoms ne tos raudonos dominuojančios spalvos fotkės, nu kam tai taip sureikšmint? biggrin.gif kam patinka, rodo ir rašo, kad patinka, kam nelabai - nerodo tokių ir rašo, kad nelabai patinka, KAME problema? Ar čia Seimas koks, kad reik vieningos nuomonės prieit ir prabalsuot už įstatymą? smile.gif visos vienodai turi teisę pasisakyti ta pačia tema skirtingai. nė vienos neturėtų įsižeidinėti dėl išsakytos nuomonės.

QUOTE(rG @ 2011 12 08, 12:21)
O aš pagaliau paskelbiau pirmąjį straipsnį blog'e (petrošienė jau matė mačiau biggrin.gif )
Na, straipsnis tai ne ala bloginis, bet aš ir nesiruošiu pezėt, man moksliniai patinka, bet va reik parodyt bent vieną kartą ir Jums, jei bus įdomu, užeisit ir kitą kart  biggrin.gif

Kritikos nereik, gaunu iš savo dėstytojų, čia pasidžiaugimui, o šriftas, taip, jis lievas, bet kol kas labai nepatogu perdaryt, gal ateičiai čia. Va, pasidžiaugiau, ačiū už dėmesį  bigsmile.gif

hrrrRRRRrrrrr dėl pavardės biggrin.gif

viena "kritika" dėl formos - plyyyz, jei įmanoma, sulygiuok kraštus, sunku skaityt, kai dešinėj nelygu biggrin.gif aš durna ant šitos vietos, man kraštukai turi būti lygūs (justified) biggrin.gif

aš kadangi kai ką iš minimų kūrinių skaičius, man įdomiai susiskaitė, laukiau seniai, patinka tokie analizai tongue.gif

o RSS duosi užsiprenumeruoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 gruodžio 2011 - 13:35
QUOTE(sayonara @ 2011 12 08, 14:28)

ale ot, vai vai vai, jautrumėliai. vienoms patinka, kitoms ne tos raudonos dominuojančios spalvos fotkės, nu kam tai taip sureikšmint? biggrin.gif kam patinka, rodo ir rašo, kad patinka, kam nelabai - nerodo tokių ir rašo, kad nelabai patinka, KAME problema? Ar čia Seimas koks, kad reik vieningos nuomonės prieit ir prabalsuot už įstatymą? smile.gif visos vienodai turi teisę pasisakyti ta pačia tema skirtingai. nė vienos neturėtų įsižeidinėti dėl išsakytos nuomonės.

taigi pašposinau lotuliukas.gif doh.gif nes pačiai jau atsibodo tos foto,o dar kiek reikia suredaguoti doh.gif todėl tas kriaušes ir fotkinau,a matei jas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 08, 13:28)
viena "kritika" dėl formos - plyyyz, jei įmanoma, sulygiuok kraštus, sunku skaityt, kai dešinėj nelygu biggrin.gif aš durna ant šitos vietos, man kraštukai turi būti lygūs (justified) biggrin.gif

Neišeina, aš irgi dėl to turiu didelį nepatogumą. Žinau, kad galima kodus naudot, bet tada išsidarko kiti dalykai ir pan. Labai vargau vieną dieną su tuo lygiavimu, spalvom ir dydžiais, spjoviau, gal kada perprasiu, netobulai ten padaryta forma.

o RSS duosi užsiprenumeruoti?
kol kas nedėjau, nes nieko gero ten nėr, bet reiks įdėt.

NinaAtina skraidau doh.gif Bet kerta tik per dantų kanalus, ausys kaip ausys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 gruodžio 2011 - 13:36
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 13:34)
taigi pašposinau  lotuliukas.gif  doh.gif nes pačiai jau atsibodo tos foto,o dar kiek reikia suredaguoti  doh.gif todėl tas kriaušes ir fotkinau,a matei jas?  blush2.gif

nui žiūrėk blin, bo aš tuoj irgi susijautrinsiu dėl susijautrinimų biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 12 08, 13:35)
Neišeina, aš irgi dėl to turiu didelį nepatogumą. Žinau, kad galima kodus naudot, bet tada išsidarko kiti dalykai ir pan. Labai vargau vieną dieną su tuo lygiavimu, spalvom ir dydžiais, spjoviau, gal kada perprasiu, netobulai ten padaryta forma.

jasna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 08, 13:12)
Tuoj dar aš driokstelėsiu su Kalėdiniais pyragais, tešlom, formelėm ir vaikiškom rankytėm smile.gif Brumbrumai, specialiai Tau ruošiu  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif nu Petrošienė irgi galės akis paganyt  biggrin.gif

mane dar pamirshai biggrin.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 13:16)
aš jau savo tokių neberodysiu  lotuliukas.gif o tai dar bloga kam nors pasidarys  lotuliukas.gif

ei kamon. kas cia dabar. nors as nesu megeja, bet man patinka pasiziuret kaip kepami ir iamzinami sausainiai tobulu mamu. as pernai bandziau tik kepti, jie man nusvilo, o kai nufotkinau, zaidziau su wb, geriausias variantas buvo zalsvi sausainiai, tai meciau sita reikala hehehe
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 13:23)
Gaila, kad KAledu kalendoriui tik po viena nuotrauka per diena dedam biggrin.gif taip norisi ju kuo daugiau pamatyt  bigsmile.gif

aha. truksta vaizdu. ziauriai. panos, na idekite fotkiu, netikiu, kad neturit.
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 08, 12:05)
man gera, man faina, man nuotaika labai gera, lyginant su vakar...man gera,kad kolege, po kelių dienų atėjo su šypsena veide, man gera, nes pakalbėjau su šeimos draugu, man gera, nes rytinė kava dar vos šilta...man gera... wub.gif

man gera tokius postus skaityti. kazhkaip faina.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 08, 14:37)
nui žiūrėk blin, bo aš tuoj irgi susijautrinsiu dėl susijautrinimų biggrin.gif
jasna smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesijautrink nesijautrink 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 12 08, 14:43)

ei kamon. kas cia dabar. nors as nesu megeja, bet man patinka pasiziuret kaip kepami ir iamzinami sausainiai tobulu mamu. as pernai bandziau tik kepti, jie man nusvilo, o kai nufotkinau, zaidziau su wb, geriausias variantas buvo zalsvi sausainiai, tai meciau sita reikala hehehe

eik jau tobulų mamų,nejuokink lotuliukas.gif aš jau tikrai netobula doh.gif beje pasakysiu paslaptį,kad gražiai nufotografuotas maistas dažniausiai yra neskanus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 08, 13:54)
Cia irgi dar nieko, va mano pusseserei dukryte pradure ausies bugneli, va cia tai sugebejimai  bigsmile.gif  tai fanaras tikrai kad mazmozis  biggrin.gif  Guodziam tave  4u.gif

su kakta? g.gif biggrin.gif g.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 08, 14:23)
Ir kaip robobebras reagavo? biggrin.gif Manau nuvylei, suknutės tai nėr dry.gif  laugh.gif

drinks_cheers.gif ir nesimato zadetu lakuotu nagu bigsmile.gif
Atsakyti