Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 12 08, 12:51)
tai va taip mano seseriai dukra ismuse priekini danti, tiksliau nuskele puse rolleyes.gif atrode tai ziauriai gerai biggrin.gif  blush2.gif o fanaras tai niekis - uzgis irnesakyk.gif

doh.gif nu jooo
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 08, 11:08)
hey, gal kas turi --> Canon 28mm f/2.8 EF

kaip jis? pasidalinkit ispudziais.

kai rinkausi platų kampą, klausinėjausi ir turėjusių, ir skaičiau internete apžvalgas, tai aš galų gale jo nepasirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 08, 11:05)

Laukine, patinki tu man...simpatiška motera esi...bet jau akyse šarpo kiek, nesigink, žinau, flickras.

Joo. visgi flikras siaubingai nušarpina. Įdėjau į Laukinės foto (LF) FB, ten visai to šarpo nėr, visiškai... unsure.gif

Tuoj dar aš driokstelėsiu su Kalėdiniais pyragais, tešlom, formelėm ir vaikiškom rankytėm smile.gif Brumbrumai, specialiai Tau ruošiu laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu Petrošienė irgi galės akis paganyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 08, 13:12)
Joo. visgi flikras siaubingai nušarpina. Įdėjau į Laukinės foto (LF) FB, ten visai to šarpo nėr, visiškai...  unsure.gif

Tuoj dar aš driokstelėsiu su Kalėdiniais pyragais, tešlom, formelėm ir vaikiškom rankytėm smile.gif Brumbrumai, specialiai Tau ruošiu  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif nu Petrošienė irgi galės akis paganyt  biggrin.gif

aš jau savo tokių neberodysiu lotuliukas.gif o tai dar bloga kam nors pasidarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 08, 00:04)
tad keliu archyvini ne kaledini auto  biggrin.gif

(pasedejus valandziuke lroome, rodos net akmuo nuo sirdies nusirito hehhehe).

man patiko tas foto pasendinimas ar kažkas... 4u.gif ir šiaip fainai smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 12 08, 02:51)
be makiazo, be rubu, tik su kamera biggrin.gif

jei būtų ryškumo- tai visai super smile.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 08:08)
Visai nesvarbu, kad dabar vadiname šias šventes kitaip, laukiame kitaip, man Kalėdos iki šiol kvepia apelsinais...

gera buvo pasiskaityt... 000059.gif smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 08, 10:47)
kazkoks kaledu saldumas jauciasi sioj temoj...

tai paberk pipiriukų, paberk... biggrin.gif
Va, Kikirikė, dar auto įdės biggrin.gif ir bus balansas smile.gif
Atsakyti
O aš pagaliau paskelbiau pirmąjį straipsnį blog'e (petrošienė jau matė mačiau biggrin.gif )
Na, straipsnis tai ne ala bloginis, bet aš ir nesiruošiu pezėt, man moksliniai patinka, bet va reik parodyt bent vieną kartą ir Jums, jei bus įdomu, užeisit ir kitą kart biggrin.gif

http://gude.lt/moter...ja-...esimtā€œ/

Kritikos nereik, gaunu iš savo dėstytojų, čia pasidžiaugimui, o šriftas, taip, jis lievas, bet kol kas labai nepatogu perdaryt, gal ateičiai čia. Va, pasidžiaugiau, ačiū už dėmesį bigsmile.gif

Nuotraukų neturiu rodomų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 gruodžio 2011 - 12:22
Labas 4u.gif
Gaila, kad KAledu kalendoriui tik po viena nuotrauka per diena dedam biggrin.gif taip norisi ju kuo daugiau pamatyt bigsmile.gif

Laukine, labai patiko tavo auto bigsmile.gif

Kike, uzjauciu del melynes biggrin.gif 4u.gif as praeita savaite is bliudo i nosi gavau, dar ir siandien nosies kaula skauda biggrin.gif bet aciu Dievui nepraskele ir melynes nebuvo, tik siek tiek paraude biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 08, 13:20)

Va, Kikirikė, dar auto įdės biggrin.gif  ir bus balansas smile.gif

ni ni ni,auto nebus,bent jau dabar taip manau lotuliukas.gif mėlynė neatsirado tik raudona,taip kad neįdomu,jau ir taip mano snukučio per daug prisižiūrėjote,kaip kažkas sakė bus NUOBODU jau lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 12 08, 13:21)
O aš pagaliau paskelbiau pirmąjį straipsnį blog'e (petrošienė jau matė mačiau biggrin.gif )
Na, straipsnis tai ne ala bloginis, bet aš ir nesiruošiu pezėt, man moksliniai patinka, bet va reik parodyt bent vieną kartą ir Jums, jei bus įdomu, užeisit ir kitą kart  biggrin.gif

http://gude.lt/moter...ja-...esimtā€œ/

Kritikos nereik, gaunu iš savo dėstytojų, čia pasidžiaugimui, o šriftas, taip, jis lievas, bet kol kas labai nepatogu perdaryt, gal ateičiai čia. Va, pasidžiaugiau, ačiū už dėmesį  bigsmile.gif

Nuotraukų neturiu rodomų  blush2.gif

einu paskaityti,nes baisiai įdomu bigsmile.gif šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 08, 13:23)

Kike, uzjauciu del melynes biggrin.gif  4u.gif as praeita savaite is bliudo i nosi gavau, dar ir siandien nosies kaula skauda biggrin.gif bet aciu Dievui nepraskele ir melynes nebuvo, tik siek tiek paraude biggrin.gif

neatsirado,tik raudona ačiū D,tikiuos ir neatsiras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 12:42)
einu paskaityti,nes baisiai įdomu  bigsmile.gif šaunuolė  4u.gif

Tavo savybė girti ar džiaugtis su reikalu ar be reikalo šiandien man labai praeina lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 08, 12:51)
tai va taip mano seseriai dukra ismuse priekini danti, tiksliau nuskele puse rolleyes.gif atrode tai ziauriai gerai biggrin.gif  blush2.gif o fanaras tai niekis - uzgis irnesakyk.gif

Cia irgi dar nieko, va mano pusseserei dukryte pradure ausies bugneli, va cia tai sugebejimai bigsmile.gif tai fanaras tikrai kad mazmozis biggrin.gif Guodziam tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 08, 12:12)
Tuoj dar aš driokstelėsiu su Kalėdiniais pyragais, tešlom, formelėm ir vaikiškom rankytėm smile.gif Brumbrumai, specialiai Tau ruošiu  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif nu Petrošienė irgi galės akis paganyt  biggrin.gif

laaaukiu biggrin.gif pasistenk tik
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 12 08, 12:54)
Cia irgi dar nieko, va mano pusseserei dukryte pradure ausies bugneli, va cia tai sugebejimai  bigsmile.gif  tai fanaras tikrai kad mazmozis  biggrin.gif  Guodziam tave  4u.gif

Aš gi neseniai sužinojau išvis, kad su kiauru nuo vaikystės vaikštau, reiks kada operuot biggrin.gif
Atsakyti