Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 08:08)
Gruodžio 8-oji diena.Mano Kalėdos kvepia apelsinais
Iki Kalėdų liko 16 dienų...

Man labai patiko aprašymas...Toks nuoširdus, man Kalėdos irgi kelia panašias asociacijas. Ir ta staltiesė (ar servetėlė)... O būtent tokią saldaininę, į kurią sudėti Jūsų apelsinai, ir mes turime, o per Kalėdas į tokias saldainines darome sluoksniuotą želė su vaisiais: mandarinų skiltelėmis, koncervuotu persikų, ananasų gtabaliukais... thumbup.gif Jūsų nuotrauka tikrai priminė Kalėdas...
Atsakyti
kazkoks kaledu saldumas jauciasi sioj temoj...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 08, 09:47)

O Tau tai jau nepatinka, ania? laugh.gif
Atsakyti
4u.gif dėkui
QUOTE(Smilguna @ 2011 12 08, 09:42)
Ir ta staltiesė (ar servetėlė)... O būtent tokią saldaininę, 

tai saldaininei jau kokia 30 metų kaip minimum smile.gif krištolas tikras. Vaikystėj joje irgi vaišes mama serviruodavo, dabar aš vieną iš jų naudoju, kitos pas mamą likę. Patinka man ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 08, 10:47)

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 08, 10:02)
O Tau tai jau nepatinka, ania? laugh.gif

taip, man labiau lasiniai ir juoda duona patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 08, 10:34)

ir dar truputis cibulio..smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 08:08)
Iki Kalėdų liko 16 dienų...

Aprasyma suskaiciau lyg pasaka;)

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 08, 11:34)

Oj, oj, oj!!! Nepriminkit man tokiu lietuvisku gardesiu!nusiseilesiu...
QUOTE(sayonara @ 2011 12 08, 11:49)
ir dar truputis cibulio..smile.gif drinks_cheers.gif

Ir pipiro...

O jus greitai mars Kalediniu auto darytis, ir rugsteles ar astrumo i tema atnesit!

O is tiesu, juk zaidimas sventems artejant dieneles skaiciuoti,tai todel ir tema dazniausiai siejama su jomis...nors...tai nera butina, bet man miela...tebunu as romantike laugh.gif

Kike,dekui uz komentara!Aha,reikejo gal pasukti...ir atversti galva...ale kaip ten vietos neturejau...visa proplota tarp sienos ir stiklo buvau,o dar tas spindulys toks siaurutis...o dar visokie pasaliniai nepageidaujami objektai besibraunantys...tai va...reikes pabandyti pagaudyti dar kada nors...
Atsakyti
Hey...

man gera, man faina, man nuotaika labai gera, lyginant su vakar...man gera,kad kolege, po kelių dienų atėjo su šypsena veide, man gera, nes pakalbėjau su šeimos draugu, man gera, nes rytinė kava dar vos šilta...man gera... wub.gif

Laukine, patinki tu man...simpatiška motera esi...bet jau akyse šarpo kiek, nesigink, žinau, flickras.

Pandre, patiko abi...taip liuksiškai pateikei save..., tik man irgi norėtūs vos veiduko į šviesą pasukto...

Reiks ir man auto darytis, bet namie be šansų, teks lysti laukan...
Atsakyti
mano auto nebent bus su fanaru,ką tik mažoji taip su kakta vožtelėjo man kad net akyse žvaigždutės pasirodė doh.gif unsure.gif
Atsakyti
hey, gal kas turi --> Canon 28mm f/2.8 EF

kaip jis? pasidalinkit ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 12:07)
mano auto nebent bus su fanaru,ką tik mažoji taip su kakta vožtelėjo man kad net akyse žvaigždutės pasirodė  doh.gif  unsure.gif

tai va taip mano seseriai dukra ismuse priekini danti, tiksliau nuskele puse rolleyes.gif atrode tai ziauriai gerai biggrin.gif blush2.gif o fanaras tai niekis - uzgis irnesakyk.gif
Atsakyti