Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

zodziu, Alabama, tu kalta. kai uzklausei flickr, supratau, kad beveik 4 menesius anei vienos foto, anei nieko. kazhkaip net negera ant sirdies pasidare. tad keliu archyvini ne kaledini auto biggrin.gif

(pasedejus valandziuke lroome, rodos net akmuo nuo sirdies nusirito hehhehe).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 16:23)
robobebrui:

antra ypac labai thumbup.gif kokia tu simpatulka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 22:34)

oo nu nors kas nors papasakojo tai smulkiai! aciu! man pirmoji patiko.
beje, o padirbimas? su actionais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 07 gruodžio 2011 - 23:36
QUOTE(Cheles @ 2011 12 07, 23:35)
oo nu nors kas nors papasakojo tai smulkiai! aciu! man pirmoji patiko.
beje, o padirbimas? su actionais?

Nea, curves tiuk stumdyta..(jei dėl spalvų klausimas) Actioną turiu susikūrusi foto mažinimui ir dėjimui į internetą, todėl foto susispaudžia beigi pasiryškina. O čia nuoroda kelta iš flickr, kur, žinia, sharpo dar labiau uždedama..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 22:34)
Labai smagu. Kas fainiausia, kad yra smagumo dvi priežąstys- paklusnus modelis, galėsiu praktikuotis ir kad pagaliau turėsiu bent kelias savo foto, nes esu batsiuvys be batų smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gražūs tikrai auto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 08, 00:04)
zodziu, Alabama, tu kalta. kai uzklausei flickr, supratau, kad beveik 4 menesius anei vienos foto, anei nieko. kazhkaip net negera ant sirdies pasidare. tad keliu archyvini ne kaledini auto  biggrin.gif

(pasedejus valandziuke lroome, rodos net akmuo nuo sirdies nusirito hehhehe).

auto į trasą- puiku thumbup.gif
Atsakyti
Liuxiski selfai..smagu matyti Maggie savam stiliuj, o ir Laukines vis minetaji ir lauktaji auto nuostabu isvydus dienos sviesoje...na, ir as atsibaladoju su savuoju expromtiniu auto..visai ne tai, ka narpliojau...tiesiog ryte, praplesus akytes, aptikau va toki saules sypsni ir prigriebus fotika, iamzinau savo atspindi vonios stiklo atspindy...atspindys ir seselis...nieko ryskaus...tiesiog siaip....kaip rytais atrodo moterys tongue.gif be makiazo, be rubu, tik su kamera biggrin.gif
P.S. cia ne Kaledinis auto...bet, in case, jei pritrukciau laiko tokiam, tai, please, priimkit tai kaip pastangu zenkla lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Temai: Moteriskumas...
user posted image
Atsakyti
Gruodžio 8-oji diena.Mano Kalėdos kvepia apelsinais
Iki Kalėdų liko 16 dienų...
Dabar skaičiuojame taip. O kai buvau mokinukė žiemos švenčių pradėdavau laukti pasibaigus vasaros atostogoms, dvelkiančioms arbūzais. Tuo metu atrodė, kad žiema neateis niekada, tačiau žygiuodama į Spalio revoliucijos paradą pilnais žandais vynuogių jau būdavau tikra, kad šventė nebe už kalnų. Ir kada ramiai, tėvams sugrįžus po darbų, valgydavome paprastą Kūčių vakarienę (Kalėdų, deja, nepamenu) uosdami lietuviškų obuolių aromatą, laukimas būdavo pasiekęs viršūnę. Dar savaitė ir įvyks stebuklas... Senio Šalčio, kvepiančio apelsinais, nekantriai laukdavau ir paaugystėje, jau tvirtai žinodama, kad dovanas po eglute tą nuostabią naktį sudeda mama...
Visai nesvarbu, kad dabar vadiname šias šventes kitaip, laukiame kitaip, man Kalėdos iki šiol kvepia apelsinais...
Visoms ir visiems linkiu nepamiršti, kad tai ne tik metas laukti dovanų, bet ir jas dovanoti. Dovanoti iš širdies, netgi tiems, kurie netiki Kalėdų stebuklu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 12 08, 02:51)
Liuxiski selfai..smagu matyti Maggie savam stiliuj, o ir Laukines vis minetaji ir lauktaji auto nuostabu isvydus dienos sviesoje...na, ir as atsibaladoju su savuoju expromtiniu auto..visai ne tai, ka narpliojau...tiesiog ryte, praplesus akytes, aptikau va toki saules sypsni ir prigriebus fotika, iamzinau savo atspindi vonios stiklo atspindy...atspindys ir seselis...nieko ryskaus...tiesiog siaip....kaip rytais atrodo moterys tongue.gif be makiazo, be rubu, tik su kamera biggrin.gif
P.S. cia ne Kaledinis auto...bet, in case, jei pritrukciau laiko tokiam, tai, please, priimkit tai kaip pastangu zenkla lotuliukas.gif

fainai,o jeigu dar būtum pasukus galvą į šviesą ir dar šiek tiek pavertus,būtų manau išvis nice blush2.gif 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 12 08, 03:23)
Temai: Moteriskumas...

nu tinka nu thumbup.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 08:08)
Gruodžio 8-oji diena.Mano Kalėdos kvepia apelsinais
Iki Kalėdų liko 16 dienų...

masčiau jau kad niekas neįdės tuos oranžinius stebuklus thumbup.gif Man kalėdos asociuojasi su mandarinais cool.gif wub.gif
Papildyta:
kalbant apie pradžiuginimą kitų,tai užsiregistravau čia http://slaptas-santa....com/index.html
blush2.gif gal ir jūs kas nors užsiregistrave? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 08, 09:03)

masčiau jau kad niekas neįdės tuos oranžinius stebuklus  thumbup.gif Man kalėdos asociuojasi su mandarinais  cool.gif  wub.gif

nebuvo Plungėj fotogeniškų mandarinų, visi tokie baisūs, o man labai nėra skirtumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 08, 10:09)
nebuvo Plungėj fotogeniškų mandarinų, visi tokie baisūs, o man labai nėra skirtumo  blush2.gif

uoj tikiu kad nėra fotogeniškų,aš kriaušės fotogeniškos ieškojau gal 20min lotuliukas.gif
Atsakyti