Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 17:23)
robobebrui:

Tai ne geriausia ką galiu padaryti, bet tiesiog pirmas kartas.. Kadangi nežinau kada bus antrasis, dedu smile.gif

Auto techniškai padaryt jau mokėsiu, dabar reiks mokintis padaryti gerą nuotrauką su savo portretu.

nu va,gražu nu,sveikinu su pirmu auto,lauksim kitų 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už reakcijas.. Aš net nemaniau kad gausis kas rodomo iš vis. Kaip sėdėjau su namine maike, taip ir gavos auto smile.gif Sau šiam kartui kėliau tikslą padaryti bent techniškai tvarkingą nuotrauką. Apie kadravimą ar dar kažką nė nemaniau.. Bet kažkaip iš 113 kadrų atrinkau kelias visai galimas ir parodyt bei ištesėt robobebrui duotą pažadą smile.gif

gotte, parašysiu vėliau ką dariau.

Dar viena biggrin.gif
user posted image

Esu laiminga kaip rublis. Auto ir su fokusu. Nerealu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 07, 09:30)
smile.gif  gavau až, kad mano mainų foto saugiai nukeliavo. Gaila, kad dalyvė mūsų temon neužsuka

Užsuka užsuka, retokai, bet užsuka 4u.gif
Dar kartą dėkoju už nuotraukėlę bigsmile.gif

Simona, gal kokį seminarą dar iki švenčių ruošiatės daryt? Blykstės žiauriai patiko.
Maž vėl kokį pyragą iškepčiau smile.gif
Atsakyti
Kokia tu graži, Laukine rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 07, 12:23)
Atnesu biski foto uzkulisiu smile.gif

dešinioji foto pusė faina tikrai smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 12 07, 12:33)
"Mama,o kada eglute puosim?"

Gruodzio 7-oji,iki Kaledu liko 17 dienu  mirksiukas.gif

gera mintis smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 17:23)
robobebrui:

Tai ne geriausia ką galiu padaryti, bet tiesiog pirmas kartas.. Kadangi nežinau kada bus antrasis, dedu smile.gif

ranka foto dešinėj dėmesio daug nuvagia... Bet kadangi robobebrui skirta... nesigilinsiu biggrin.gif Bet kuriuo atveju malonu auto matyti smile.gif Čia apie pirmąją foto.
O kuo toliau, tuo gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2011 12 07, 19:00)
Užsuka užsuka, retokai, bet užsuka  4u.gif
Dar kartą dėkoju už nuotraukėlę  bigsmile.gif

Simona, gal kokį seminarą dar iki švenčių ruošiatės daryt? Blykstės žiauriai patiko.
Maž vėl kokį pyragą iškepčiau  smile.gif

Kazkaip pries kaledinis laikotarpis sunkokas, tai seminaru buma nukelem jau po nauju metu...

Galiu nebent asmeniskai pravesti seminara apie stockine fotografija, nes labai noreciau pyrago biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 12 07, 20:31)
GAL KAS TURI TA LINKA, KUR GALIMA ATSISIUSTI TA PS PAPILDYMA, KAD ATIRDARYTU RAW FORMATA.
Aciu!

Man atrodo is cia reikia siustis.

Laukine, tikrai esi tobulas modelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 07, 15:56)
namu darbai! ir viskas paaishkes.
beje super fotogenishkas katinas, reikia ishmokti sureguliuoti white balance ir bus tvarka.
koki fotika isigijai?

Nikon D7000. Kol kas katinas ko gero bus mano pagrindinis modelis biggrin.gif Pasižaidžiau šiandien su baltos spalvos balansu, nusistačiau rankiniu būdu 3 kartus pagal 3 skirtingus baltus daiktus, esančius kambaryje, tai po to fotografuojant gavau viską ne galtoną, bet į žalumą doh.gif Laukiu savaitgalio kada galėsiu pafotografuot normaliam apšvietime.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 18:57)
Esu laiminga kaip rublis. Auto ir su fokusu. Nerealu  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Jūs labai graži moteris.
Atsakyti
Oi, kaip smagu man.. Taip dėl tų auto džiaugiuosi, negaliu doh.gif
Ačiū už komentarus, nors ištiesų tikiuosi, kad kada nors padarysiu gerokai geriau, čia tik visiškai pirmas auto gyvenime. Bet labai ačiū.

Dabar bandau atgamint ką dariau: visų pirma fotkintis nusprendžiau sėdint ant kėdės, nes kaip jau sakiau: vistiek nesuprantu kaip sufokusuoti orą 1,6m aukštyje, vietoj, kur maždaug būtų veidas. Tai nusprendžiau kad sėdom. Ant kėdės atlošo dėjau savo rankenuką, sufokusuoju su S fokusu į jį, tada perjungiu ant C fokuso ir einu sėst. Parametrų nerašysiu, exifai visi yra. Bet kadangi fotkinau ant trikojo, tai išlaikymą mažinau belenkiek. Ale kažkaip man vistiek nelabai patiko.. ir fokusą daug kur pamesdavau. Tada mane aplankė EUREKA, žiūriu, šalia stalo stovi lempa- toršeras ir ji dar visaip pas mane lankstosi, tai man puikiai pasitarnavo fokuso nustatymui, ji iki mano ūgio gali išsitiesint, žodžiu, puikioji.. Nu ir tada pabandžiau fokusuot ant M ir nebeperjunginėt. Ateinu, paspaudžiu paleidimo mygtuką ir sėdu vieton. Turėčiau mygtuką (dar vis neatėjo), nereikėtų iš vis sėdimosios kelt, galima būtų belenkiek fotkint, o dabar biškį sportas po kiekvieno kadro eit vėl spaust iš naujo smile.gif Ir dar nustačiau ne vieną fokuso tašką bet kelis (tokia svirtelė ant fotiko stumdosi). Tai va ir viskas, gavosi. Labai smagu. Kas fainiausia, kad yra smagumo dvi priežąstys- paklusnus modelis, galėsiu praktikuotis ir kad pagaliau turėsiu bent kelias savo foto, nes esu batsiuvys be batų smile.gif
Atsakyti
Laukine man patiko tavo auto 4u.gif

Ir siaip zaidimukas kaledinis graziai isibegejes smile.gif
O as vargstu visos nuotraukos tamsios, namie tamsu, nieko negaliu fotografuoti, uzsimaniau irgi penkiasdesimtuko su viltimi kad foto bus sviesesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 07, 19:31)
Kazkaip pries kaledinis laikotarpis sunkokas, tai seminaru buma nukelem jau po nauju metu...

Galiu nebent asmeniskai pravesti seminara apie stockine fotografija, nes labai noreciau pyrago  biggrin.gif

aga, į stockinę ir aš laukiu kada galėsiu atvaryt ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukine, dėkui už aprašymą 4u.gif
Atsakyti