Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 07, 09:23)
Atnesu biski foto uzkulisiu smile.gif Nors nesiregistravau penkiu zodziu zaidime, bet i tema veidrodziai gal tiks....

Faina
QUOTE(Ievukis @ 2011 12 07, 09:33)
"Mama,o kada eglute puosim?"

Va šitoji tai super nuotrauka. Negaliu atsižiūreti šiandien smile.gif

Kalbejot apie vaikus ir kompiuterius. Maniškė tik nuėjus į darželį gavo įvertinimą-labai gerai valdo kompiuterio pelę biggrin.gif Bet kad klasėje jie irgi dirba su kompiuteriais, yra tam tikros užduotys, kurias jie daro kompiuteriu. Užtat namie jai jokio poreikio nėra-apart kokių multikų žiūrėjimo. Kalėdoms užsiprašė stalo žaidimų
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2011 12 07, 13:26)
P.S. Atsiprašau, kad įdėjau ne nuotraukas, o nuorodas, nes darbe neturiu kaip sumažint.
Tikiuosi priimsit  ir mane į savo gretas 4u.gif Labai noriu išmokt fotografuot.

namu darbai! ir viskas paaishkes.
beje super fotogenishkas katinas, reikia ishmokti sureguliuoti white balance ir bus tvarka.
koki fotika isigijai?
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 07, 14:23)
Dekui smile.gif, Bet cia ne juosta... Tik siaip paminejau, kad pasiilgau juostiniu kadru... smile.gif

oba. ir as apsigavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 07, 09:55)
gotte, apie Tavo foto. jei atvirai, man asmeniškai nepatinka tai, kad ji išsipuošusi, ryškiai išsidažiusi (ypač lūpos man BUM schmoll.gif ), visur pozuoja, daug visokių detalių ir beveik niekur nėra dirbta su šviesa. Moteris fotogeniška, laisvai besijaučianti prieš objektyvą, o jos asmenybės nuotraukose nėra nė gramo - tik aksesuarai, makiažas, rūbai ir pan. 4u.gif

uoj šiandien ir aš tokią moteriškę turėjau ir ne vieną ir dar kitą vyresnią,tai patikėk manim,noriu taip anaip,ėjo į kripyklą šukuosenos darytis,prašom mane padažyti,ne taip netinka,kitaip lotuliukas.gif rengsiuosi šitą,pozos tokios lotuliukas.gif aišku pagaudžiau ir natūralesnių kadrų,ji ten su sese su vyru,su anūke ,marčia fotkinosi...šiek tiek pavargau,bet pažiūrėjau rezultatus kaip ir patenkinta,aišku jokio ten miano,bet šiaip man visai patiko ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 12 07, 10:30)
smile.gif  gavau až, kad mano mainų foto saugiai nukeliavo. Gaila, kad dalyvė mūsų temon neužsuka

na galėtų ir pasirodyti blush2.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 12 07, 12:33)
"Mama,o kada eglute puosim?"

Gruodzio 7-oji,iki Kaledu liko 17 dienu  mirksiukas.gif

šimtą milijoną kartų sakau kad labai nice bigsmile.gif wub.gif

Simona, geri užkulisiai 4u.gif ale ne juosta ne juosta,taigi pasiimk savo juostinuką,bent savo mergaitę su juostą pafotkink,gi nekomercija mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 07 gruodžio 2011 - 15:20
Labai patiko S.B.M "ne juostinis kadras", ale aš irgi apsigavau, galvojau, kad juosta. nors nelabai išmanau, manau, kad dėl triukšmo ax.gif

Ievukio irgi labai faina 'kalendorinė' nuotrauka mirksiukas.gif

Nepatingėkit nd atlikti, akyse kaip mat prašviesės, nėr jie tokie jau sunkūs...
Papildyta:
Neturiu naujų nuotraukyčių, sudėjau iš SNAP konferencijos, kam įdomu paveizėt ir pakritikuoti spalvas, kompoziciją, apdirbimą ir pan, prašau smile.gif

user posted image

http://www.flickr.co...57628318590991/
Atsakyti
Kaklo oda, ties raktikauliu purvina atrodo.. unsure.gif
Atsakyti
HELLLLP! perinstaliavo kompa. ir lightroome neatidaro raw nuotraukų verysad.gif
PS4 irgi neatidaro, nors pries tai veike..
kas su LR blogai neturiu supratimo, o PS gal vel reikia isiinstaliuoti ta programele, kad atidytu raw.

GAL KAS TURI TA LINKA, KUR GALIMA ATSISIUSTI TA PS PAPILDYMA, KAD ATIRDARYTU RAW FORMATA.

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 07, 16:27)
Kaklo oda, ties raktikauliu purvina atrodo..  unsure.gif

Dėkui, reik taisyt, nepastebėjau doh.gif
Atsakyti
robobebrui:

user posted image

Tai ne geriausia ką galiu padaryti, bet tiesiog pirmas kartas.. Kadangi nežinau kada bus antrasis, dedu smile.gif

Auto techniškai padaryt jau mokėsiu, dabar reiks mokintis padaryti gerą nuotrauką su savo portretu.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 07, 16:10)
Simona, geri užkulisiai  4u.gif ale ne juosta ne juosta,taigi pasiimk savo juostinuką,bent savo mergaitę su juostą pafotkink,gi nekomercija  mirksiukas.gif  4u.gif

Komercija Kike, komercija, gi stokams ir portfolio atnaujinimui smile.gif Su juosta turesiu progos savaitgali pasizaisti...

QUOTE(noisy-B @ 2011 12 07, 16:21)
Neturiu naujų nuotraukyčių, sudėjau iš SNAP konferencijos, kam įdomu paveizėt ir pakritikuoti spalvas, kompoziciją, apdirbimą ir pan, prašau smile.gif

Ale neblogai ten toj konferencijos prisisaudei... Ir kitiems laiko nepalikai smile.gif

Laukine, man patiko.... Graziai cia susitvarkei.... Ale jau tikras modelis tu smile.gif.... Jei kabinetis truputi pakadruot kitaip norisi... stumtelt tave i virsu ir link centro labiau, bet cia tik pasikabinejimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 07 gruodžio 2011 - 16:44
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 18:23)

Cia tu? Jez kokia grazi, kokios akys bigsmile.gif Labai svelnus bruozai, visai ne laukinukiski schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 07, 16:23)
Auto techniškai padaryt jau mokėsiu, dabar reiks mokintis padaryti gerą nuotrauką su savo portretu.

O man nepatinka ta sulenktoji ranka, jinai man kažkokia didelė atrodo ir kabo ore ar padėta ant kojos, neįmatau? Tai va tie du dalykai man kliūna... bet šaunuolė...tiek lauktas tavo auto biggrin.gif

tai pasipasakok kaip fokusavai? į ką fokusavai?

noisy B, man apdirbimas foto - neaaa...oda visur negraži tokia, purvina, per tamsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 07 gruodžio 2011 - 16:54
QUOTE(gotte @ 2011 12 07, 16:53)
O man nepatinka ta sulenktoji ranka, jinai man kažkokia didelė atrodo ir kabo ore ar padėta ant kojos, neįmatau? Tai va tie du dalykai man kliūna... bet šaunuolė...tiek lauktas tavo auto  biggrin.gif

Pritariu. Man patinka fonas, lempa ten lyg?

Maggie, dėl to šiemet ir neperkam planšetinio, spės dar, o fotoaparatą ji taip maniakiškai nenaudoja (nenaudodavo, jei tiksliau), maždaug pusę valandos per dieną ir viskas. Be to, vaikišką numesti galima, tai nepergyvenu. O, kad aną sudaužė, pati kalta esu.
Dėl technikos. Tai, kad daug kas žymiai pigiau net paprastose parduotuvėse UK. Kai ką perku dėvėto už tą pačią kainą iš ebay vien dėl to, kad neretai "dėvėtas" būna naujas, ko čia iš parduodančių nesulauksi doh.gif
Kai kas yra brangiau, kai kas yra panašiom kainom, visaip. Vyras kai ką siunčia iš kiniečių, atsižvelgia į patikimesnius atsiliepimus (tarp pažįstamų), tikrina parametrus, gamintojus kokių nors nežinomų firmų, kurios paleidžia pigiau, nors detalės tos pačios kaip ir brandų, tos pačios gamyklos gamina. Žodžiu, čia tam reik gyslelę turėt, mes sugebam ir boshą už beko kainą nusipirkt, ir nuolaidų palaukt, žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 gruodžio 2011 - 17:05