Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 12 06, 20:58)
  Šiandien nūnai, kompiuteriniai žaidimai laikomi pilnavertišku sportu, o žaidėjai uždirba tiek, kiek joks lietuvos mokslininkas per tris šimtus metų neuždirbs.

Moralas : Būkite laibai atsargūs aiškindami žmonėms ką ir kaip daryti. Dažniausiai jie tai nuostabiai jaučia viduje."  lotuliukas.gif

Labas,

nedarykit skubotų išvadų. Tiesiog pasidomėkit skaičiais, ko daugiau ant LT sėkmingų žaidėjų ar mokslininkų. Aš savo aplinkoj turiu kitokių pvz., kada jaunas žmogus sėdi be darbo, tėvams ant sprando be jokių pajamų ir žaidžia visokius virtualius žaidimus for free.... su niekuo nebendrauja, neturi draugų, niekur iš namų neina ir ištisai motiną gasdina savižudybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 06, 12:42)
off topic visishkas - ka dovanojat savo vaikams (3-4metuku)? help. nezinau ka daryt, manishke su lelem ir apskritai zaislais nezaidzia, knygu jau ir taip daug (megeja). be to, kaip prisikviesti kaledine nuotaika? kaip dirbancios mamos susitvarko su darbu, namu ruosa ir kaledinem dekoracijom, sausainiais. bandau kazhkaip prisikviesti kaledine dvasia, bet suds. nieko nespeju. pasiguodziau. liudnuma man kazkokia uzejusi..  unsure.gif

mano vaikas LEGOmanas, tai pasirinkimas aiškus.
gal jai reikia įspūžio, o ne materialios dovanos? geriau tada gal tuos pinigus išleist kokiai kelionei, kad ir į Moletų etnokosmologijos centrą, jei su religiniais įsitikinimais nesikerta ar pan? Nors ji gal pas Tave per maža dar tokioms dovanoms, vis tik bvaikams kažko apčiuopiamo reikia..

QUOTE(rG @ 2011 12 06, 13:21)
Sveiki.
Sveikinu save patekus į hardų problemą biggrin.gif
p.s. Gal kas dropboxus naudojat visokiems tokiems dalykams, ką nepatogu kasdien perkelt? Vyras siūlo, sako, padarys patogiai, alia man tie papildomai vargai...  biggrin.gif

Maggie, maniškė užsiprašė fotoaparato. Viskas. Nuspręsta. Tik mes tinginiai dar neužsakėm, kažin LT būna pirkt, gal kokių nuolaidų bus, gi būna prieš kalėdas 

užjaučiu dėl problemų, tikiuosi, sprendžiasi smile.gif

dropboxą ir debesis mano vyras intensyviai naudoja, mane bando prioversti, kol kas tingiu gilintis, bet žinant jį - tikrai privers biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 14:42)
oho,kiek daug  doh.gif nu žodžiu gal pas mus nebus  ax.gif o jūs sveikite  4u.gif

ką reiškia gal nebus? visi vaikai geriau lai vaikystėje praserga tais vėjaraupiais, nes liga nėra sunki, tik juokinga, negu paskui visą gyvenimą arba skiepytis, arba vengti vaikų su šia liga..tongue.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 07, 08:22)
nedarykit skubotų išvadų. Tiesiog pasidomėkit skaičiais, ko daugiau ant LT sėkmingų žaidėjų ar mokslininkų. Aš savo aplinkoj turiu kitokių pvz., kada jaunas žmogus sėdi be darbo, tėvams ant sprando be jokių pajamų ir žaidžia visokius virtualius žaidimus for free.... su niekuo nebendrauja, neturi draugų, niekur iš namų neina ir ištisai motiną gasdina savižudybe  doh.gif

na čia radikalus atvejis.

aš asmeniškai vaikui ypatingai riboju laiką prie kompo, tiksliau, jis tik retais, išimtiniais atvejais prie jo yra prileidžiamas. džiaugiuosi, kad noriai ten žiūri nuotraukas ar senus tarybinius multikus ir nebūtinai žaidžia žaidimus. žinau, kad jam pradėjus eiti į mokyklą kažkada jo kambaryje neišvengiamai atsiras kompiuteris, bet tikiuosi, kad jis netaps vieninteliu užsiėmimu. Jis tiesiog yra nebeišvengiama priemonė ir darbui, ir laisvalaikiui, taip kad kiekvienam sava istorija. Vienas nesveikai užsikabina, kitam jo visai nereikia. Geriau vaikas namie prie kompo negu gatvėje nežinia, kuo užsiima.

gotte, apie Tavo foto. jei atvirai, man asmeniškai nepatinka tai, kad ji išsipuošusi, ryškiai išsidažiusi (ypač lūpos man BUM schmoll.gif ), visur pozuoja, daug visokių detalių ir beveik niekur nėra dirbta su šviesa. Moteris fotogeniška, laisvai besijaučianti prieš objektyvą, o jos asmenybės nuotraukose nėra nė gramo - tik aksesuarai, makiažas, rūbai ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 gruodžio 2011 - 08:58
smile.gif gavau až, kad mano mainų foto saugiai nukeliavo. Gaila, kad dalyvė mūsų temon neužsuka
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 07, 08:55)
na čia radikalus atvejis.

būtent, kaip ir tie žaidėjai milijonieriai mirksiukas.gif
P.S. vyrenėlis studijuoja programavimą, nors "kovėmės" dėl kompo mirksiukas.gif
Merginos klaipėdietės, gal kuri žadat šį vakarą eit į V. Karciejaus foto albumo pristatymą bibliotekoj? jei tragiškai neužsnigs, mes su keliais bendraminčiais kooperuojamės važiuot mirksiukas.gif Tik bijau, kad iki vakaro nebeišvažiuosiu iš kiemo, taip sninga nesveikai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 07 gruodžio 2011 - 09:45
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 06, 15:29)
Beje, Mindaugai, ar jau pasveikai?

what? nu sirgau biski, pasveikau, velnias zino kaip cia informacija nutekejo biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 07, 11:00)
what? nu sirgau biski, pasveikau, velnias zino kaip cia informacija nutekejo biggrin.gif.

feisbukas visagalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 20:43)
Negaliu nepasisakyti... Mano vyresnelis anksti ismoko kompu naudotis, daug visokiu zaidimu turejo. Patiko ir jam, ir mums, atrodo kaip faina, jaunasis kompiuterastas auga. Deja, tai yra priklausomybe, panasi i rukyma ar narkotikus...

vat to as ir bijau. nors esu linkus kuo anksciau savo dukra supazindint su technologijom, bet manau, kad 2-3 metu vaikas tikrai per mazhas fotikui ar kompui wink.gif
QUOTE(rG @ 2011 12 06, 17:42)
O neduoti nežadu, nors esu gamtos vaikas, bet ir ne ta, kur atsižegnoja visų technologijų, o jei su protu - viskas ok.

Dėl fotoaparato, te turi savo, nes mano muilinę jau sudaužė. Pati bus  kalta jei sudaužys ir savo.

nes LT pirkti neturiu pinigų niekam. Tik netingėt reikia ir pasikapstyt kas kur pasauly pigiau.

as tokia pat. na. tik as NE gamtos vaikas, patikslinimas. bet ta riba labai slidi, kai dar viskas a la lavina, o kai jau vystosi nepriklausomybe. be to, vaje, kaip lengviau pataptu, ijungciau koki zaidima ir 2val ramybe. bet kazin ar sau po to blogiau nepasaidarysiu. todel as manau, kad mano dukra ir tavo, per mazhos visgi kolkas.

mazute dar. sudauzys netycia (na gal ir ne) ir savo. o tada - ka? nepirksi naujo? aisku pirksi. ir aisku geresni wink.gif

o kur perkat? naudotus? ar per ebay?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 07, 11:00)

Taip taip... biggrin.gif Zirze teisi smile.gif

O as baisiai pasiilgau juostos.... smile.gif

Atnesu biski foto uzkulisiu smile.gif Nors nesiregistravau penkiu zodziu zaidime, bet i tema veidrodziai gal tiks....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 07 gruodžio 2011 - 11:29
QUOTE(Maggie @ 2011 12 07, 12:12)
vat to as ir bijau. nors esu linkus kuo anksciau savo dukra supazindint su technologijom, bet manau, kad 2-3 metu vaikas tikrai per mazhas fotikui ar kompui wink.gif

o zinok,maniskis jau turi maziuka,toki mini, nezinau kaip jie vadinasi blush2.gif as pati nebuciau pirkus tikrai,iki mokyklinio amziaus,bet seneliai padovanojo, tai pirmas dvi savaites teletabius ziurejo istisai,dabar jau atsibodes, net nebereikalauja kad ijungciau rolleyes.gif o planuojam tai rinktis tarp triracio paspirtuko arba zoliapjoves ax.gif
Atsakyti
"Mama,o kada eglute puosim?"

user posted image

Gruodzio 7-oji,iki Kaledu liko 17 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 12 07, 12:33)

Gruodzio 7-oji,iki Kaledu liko 17 dienu  mirksiukas.gif
grooooooožis
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 12 07, 16:03)