QUOTE(Maggie @ 2011 12 06, 12:42)
off topic visishkas - ka dovanojat savo vaikams (3-4metuku)? help. nezinau ka daryt, manishke su lelem ir apskritai zaislais nezaidzia, knygu jau ir taip daug (megeja). be to, kaip prisikviesti kaledine nuotaika? kaip dirbancios mamos susitvarko su darbu, namu ruosa ir kaledinem dekoracijom, sausainiais. bandau kazhkaip prisikviesti kaledine dvasia, bet suds. nieko nespeju. pasiguodziau. liudnuma man kazkokia uzejusi..
mano vaikas LEGOmanas, tai pasirinkimas aiškus.
gal jai reikia įspūžio, o ne materialios dovanos? geriau tada gal tuos pinigus išleist kokiai kelionei, kad ir į Moletų etnokosmologijos centrą, jei su religiniais įsitikinimais nesikerta ar pan? Nors ji gal pas Tave per maža dar tokioms dovanoms, vis tik bvaikams kažko apčiuopiamo reikia..
QUOTE(rG @ 2011 12 06, 13:21)
Sveiki.
Sveikinu save patekus į hardų problemą
p.s. Gal kas dropboxus naudojat visokiems tokiems dalykams, ką nepatogu kasdien perkelt? Vyras siūlo, sako, padarys patogiai, alia man tie papildomai vargai...
Maggie, maniškė užsiprašė fotoaparato. Viskas. Nuspręsta. Tik mes tinginiai dar neužsakėm, kažin LT būna pirkt, gal kokių nuolaidų bus, gi būna prieš kalėdas
užjaučiu dėl problemų, tikiuosi, sprendžiasi
dropboxą ir debesis mano vyras intensyviai naudoja, mane bando prioversti, kol kas tingiu gilintis, bet žinant jį - tikrai privers
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 14:42)
oho,kiek daug
nu žodžiu gal pas mus nebus
o jūs sveikite
ką reiškia gal nebus? visi vaikai geriau lai vaikystėje praserga tais vėjaraupiais, nes liga nėra sunki, tik juokinga, negu paskui visą gyvenimą arba skiepytis, arba vengti vaikų su šia liga..
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 07, 08:22)
nedarykit skubotų išvadų. Tiesiog pasidomėkit skaičiais, ko daugiau ant LT sėkmingų žaidėjų ar mokslininkų. Aš savo aplinkoj turiu kitokių pvz., kada jaunas žmogus sėdi be darbo, tėvams ant sprando be jokių pajamų ir žaidžia visokius virtualius žaidimus for free.... su niekuo nebendrauja, neturi draugų, niekur iš namų neina ir ištisai motiną gasdina savižudybe
na čia radikalus atvejis.
aš asmeniškai vaikui ypatingai riboju laiką prie kompo, tiksliau, jis tik retais, išimtiniais atvejais prie jo yra prileidžiamas. džiaugiuosi, kad noriai ten žiūri nuotraukas ar senus tarybinius multikus ir nebūtinai žaidžia žaidimus. žinau, kad jam pradėjus eiti į mokyklą kažkada jo kambaryje neišvengiamai atsiras kompiuteris, bet tikiuosi, kad jis netaps vieninteliu užsiėmimu. Jis tiesiog yra nebeišvengiama priemonė ir darbui, ir laisvalaikiui, taip kad kiekvienam sava istorija. Vienas nesveikai užsikabina, kitam jo visai nereikia. Geriau vaikas namie prie kompo negu gatvėje nežinia, kuo užsiima.
gotte, apie Tavo foto. jei atvirai, man asmeniškai nepatinka tai, kad ji išsipuošusi, ryškiai išsidažiusi (ypač lūpos man BUM
), visur pozuoja, daug visokių detalių ir beveik niekur nėra dirbta su šviesa. Moteris fotogeniška, laisvai besijaučianti prieš objektyvą, o jos asmenybės nuotraukose nėra nė gramo - tik aksesuarai, makiažas, rūbai ir pan.