Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dėkui už palaikyma, nepyktu kas ten rašė man irgi juokingai su tais taškiukais atrodo, o tikrai yra labai patogu nes žinai kuri jau patepei, jei būtu penki gal atsiminčiau o kai čia šimtai tai... O dičkis tai laukia kada susirgs, jau net susitarėm jei nesirgs šiaip išmarginsiu jį biggrin.gif
Nu nebeteršiu eterio einu kavkės gerti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 06 gruodžio 2011 - 18:17
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 05, 20:22)

O as atsinesu jums parodyti keleta nuotrauku is mano mylimiausio Olandijos miesto  ax.gif

paskutine nieko 4u.gif pirmojoje truksta saligatvio

QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 08:32)
Dar keli zingsneliai link Kaledu 4u.gif

labai jau rekianti raudona 4u.gif bet mintis patiko
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 12 06, 12:42)

off topic visishkas - ka dovanojat savo vaikams (3-4metuku)? help. nezinau ka daryt, manishke su lelem ir apskritai zaislais nezaidzia, knygu jau ir taip daug (megeja). be to, kaip prisikviesti kaledine nuotaika? kaip dirbancios mamos susitvarko su darbu, namu ruosa ir kaledinem dekoracijom, sausainiais. bandau kazhkaip prisikviesti kaledine dvasia, bet suds. nieko nespeju. pasiguodziau. liudnuma man kazkokia uzejusi..  unsure.gif

pagalvosit, kad as kvankst, bet nupirkom maniskei kompa vaikishka biggrin.gif turiu dvi mazges. vienoj vietoj ilgiau 5 min neuzsibuna. pastovus judesys, klyksmai, mustines, meile ir t.t. spet, tai nieko nespejo. bet pasijungus jas i pagalba siek tiek namus padabinom. egle siais metais dar mazutele ir dirbtine bus, nes yra kas viska susiurbia be siurblio pagalbos. zodziu kazkaip neimu i galva, nestresuoju. manau nuo musu paciu nuotaikos, nusiteikimo irgi priklauso daug. pakabinau pirkta, jau pasiuta su skaiciukais kalendoriu, i kuri kasdien nykstukai dovaneliu atnesa ir tiek. zodziu is pradziu pati isijausk, o tada jau vaikai savaime isilies mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 13:30)

Merginos,nu neburbėkite dėl kalėdinių foto,gi žmonės stengėsi daryti,aš tai visai pvz nenoriu jų kritikuoti,na taip gal ir kilimas padeges,ir saturation reikia sumažinti,bet vistiek,gi čia just for Christmas įkvėpimams foto ,nu  4u.gif  doh.gif
( Aš padariau dar tik dvi fs,ir man jau nebesinori namų puošti kalėdiškai  lotuliukas.gif taip kad suprantu apie ką kalbate  doh.gif  )

as net nesupratau, kad cia dienos nuotrauka blush2.gif pagalvojau, kad tiesiog kritikai Kaledine tematika. nes siaip buvau nusiteikusi nei vienos tokios nekritikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 21:20)
QUOTE(rG @ 2011 12 06, 18:42)

As savo pirmaji nesiojama kompa perdovanojau vaikui ir nesigailiu. Vis tiek visa diena prie jo nesedi, zaidzia ir su savo zaislais, ir knygas varto, deliones delioja. Bet kompo deka ismoko skirti geometrines figuras, ismoko raides, zaidimu psl pats be pagabos isijungia sau norima. Kompiuteristas auga, visai kaip tetis biggrin.gif Anksciau ar veliau teks su technologijom artimai draugauti ir mano nuomone, kuo anksciau - tuo geriau.

Negaliu nepasisakyti... Mano vyresnelis anksti ismoko kompu naudotis, daug visokiu zaidimu turejo. Patiko ir jam, ir mums, atrodo kaip faina, jaunasis kompiuterastas auga. Deja, tai yra priklausomybe, panasi i rukyma ar narkotikus... Kuo toliau, tuo labiau ta priklausomybe dideja. Dabar didziausia musu problema, kaip ta paaugli, kuris jau zino visas savo teises, atpratinti nuo kompo. Draugu nereikia, keliauti nenori, nieko nenori, kad tik pazaisti. Kovojau su vyru, kad nepirktume jam PS3, bet vyrams kitaip atrodo. Juo labiau sunus tuos pinigus susitaupe per kelis metus. Visi kisenpinigiai isleidziami tik zaidimams. Zodziu, kompiuteris yra didziausia problema musu namie, o kai ju dar keli.....
Todel stengiuosi, kad mazoji kuo maziau prie kompo listu. Stengiuosi pati prie kompo pasedeti kol ji miega. Televizoriaus irgi beveik neziuri, nezino multiku smile.gif Tik blogybe yra tame, kad su vaiku reikia praleisti daug laiko, skaityti kygas, delioti puzles, eiti i lauka ar organizuoti draugu smile.gif
Bet tikrai vaikams kompo reikia kaip imanoma veliau. Jie tikrai ismoks naudotis technologijom! smile.gif
Cia mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 06, 13:55)
mano mažius jau išmargintas brilijantine žaluma, dičkis namie, man stoga rauna biggrin.gif miegojau gal kokia valanda, nu kada baigsis tas nemiegojimas per vaikus a... turbūt niekad tongue.gif
pasiguodžiau...

hehe, geras biggrin.gif mes sausio menesi apturejom toki dalyka. abi persirgo, tai dabar ramu turbut. tik mes zelionkes nedaug naudojom, nes dabar didesnis pasirinkimas yra pirkti mirksiukas.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 14:56)

kaip sninga pas mus wub.gif

ir pas mus thumbup.gif
Atsakyti
Kovojau su vyru, kad nepirktume jam PS3, bet vyrams kitaip atrodo. Juo labiau sunus tuos pinigus susitaupe per kelis metus.

O teisingai supratau, photoshop'ą pirko? smile.gif Gal vaikinas nejučia svajoja apie žaidimų industriją? Kad į ją vieną dieną įsilies kaip dizaineris ar programuotojas.. ax.gif MB kai tik gavo kompiuterį praleido kelis metus žaisdamas, o vėliau susidomėjo programavimu ir iki šiol tai sėkmingai daro, valgo duoną iš to. smile.gif O paauglystėje jo mama tikrai pyko, kad žaidžia ir žaidžia. Ir dabar dar kartais nesupranta ko tiek daug laiko praleidžia jis prie kompiuterio. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 06 gruodžio 2011 - 20:12
QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 21:43)

Cia jau kaip paziuresi. Mano kol kas nedaug laiko praleidzia prie kompo, jam jis reikalingas tiek pat, kiek piesimas, lakstymas, knygos. Kai jau pamatysiu, kad kompas jam yra pirmoje vietoje, bandysiu kazka keist, sudominti kita veikla. As uz saikinguma.

Bet kol kas dziaugiuosi jo pazanga sioje srity, manau ateity liks daugiau laiko tobulejimui smile.gif.

Turiu gera pvz - du sunenus. Vienam priklausomybe nuo kompo, turbut tokia, kaip ir tavo vaikui. Jis ir valgo prie jo, atostogos irgi prie kompo praleidziamos. Kitam kompas gali buti, gali nebut, daznai laika leidzia lauke su draugais, vyresnelis ju kaip ir neturi, bo bendrauja tik su klasiokais, kurie jo kieme negyvena. Bet taciau, tas "kompiuteristas"mokosi geriau, pamokas ruosia paskubom, bet gauna gerus ivertinimus. Gal cia ir ne kompo deka, gal tiesiog vaikas gabesnis, bet tie patys kompiuteriniai zaidimai skatina mastyma, lavina atminti, tad, sakau, gal kiek ir prisidejo.

P. S. Tikrai pirkciau ta Ps3, jei vaikas jam du metus taupytu pinigus. Nezinau kiek jam metu, bet sveikintina kantrybe biggrin.gif Jei zinociau, kad jam tas daiktas negalimas, tik pradejus taupyt iskart pasakyciau, kad neprisisvajotu. Geriau tada ieskot kompromiso, pasakyt kiek jis laiko gales prie jo praleist, ar kazka.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 06 gruodžio 2011 - 20:20
QUOTE(Ka @ 2011 12 06, 20:11)
O teisingai supratau, photoshop'ą pirko?  smile.gif 

http://lmgtfy.com/?q=ps3
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 07, 00:41)
O teisingai supratau, photoshop'ą pirko?  smile.gif  Gal vaikinas nejučia svajoja apie žaidimų industriją? Kad į ją vieną dieną įsilies kaip dizaineris ar programuotojas..  ax.gif  MB kai tik gavo kompiuterį praleido kelis metus žaisdamas, o vėliau susidomėjo programavimu ir iki šiol tai sėkmingai daro, valgo duoną iš to.  smile.gif O paauglystėje jo mama tikrai pyko, kad žaidžia ir žaidžia. Ir dabar dar kartais nesupranta ko tiek daug laiko praleidžia jis prie kompiuterio.  smile.gif

PS3 - play station 3 smile.gif Zaidimu kompiuteris... Pasvajoja, kad kurs zaidimus, bet kazin kiek tai bus realu. Visu pirma, del jo regejimo.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 06, 20:15)

Ha ha, kaip juokinga.. biggrin.gif Aš galvojau, kad žmogus praleido C raidę. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 06, 15:26)

Na ka, kraunu lagamina, ruosiu fotoaparata. Smagi savaite svecioje salyje laukia. Tikiuosi gerai pailseti, daug pamatyti ir gerai nufotografuoti.  thumbup.gif  Darbingos ir kurybingos savaites  mirksiukas.gif

smagios keliones 4u.gif

QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 19:43)

Negaliu nepasisakyti... Mano vyresnelis anksti ismoko kompu naudotis, daug visokiu zaidimu turejo. Patiko ir jam, ir mums, atrodo kaip faina, jaunasis kompiuterastas auga. Deja, tai yra priklausomybe, panasi i rukyma ar narkotikus... Kuo toliau, tuo labiau ta priklausomybe dideja. Dabar didziausia musu problema, kaip ta paaugli, kuris jau zino visas savo teises, atpratinti nuo kompo. Draugu nereikia, keliauti nenori, nieko nenori, kad tik pazaisti. Kovojau su vyru, kad nepirktume jam PS3, bet vyrams kitaip atrodo. Juo labiau sunus tuos pinigus susitaupe per kelis metus. Visi kisenpinigiai isleidziami tik zaidimams. Zodziu, kompiuteris yra didziausia problema musu namie, o kai ju dar keli.....
Todel stengiuosi, kad mazoji kuo maziau prie kompo listu. Stengiuosi pati prie kompo pasedeti kol ji miega. Televizoriaus irgi beveik neziuri, nezino multiku smile.gif Tik blogybe yra tame, kad su vaiku reikia praleisti daug laiko, skaityti kygas, delioti puzles, eiti i lauka ar organizuoti draugu smile.gif
Bet tikrai vaikams kompo reikia kaip imanoma veliau. Jie tikrai ismoks naudotis technologijom! smile.gif
Cia mano patirtis.

nuo to nei vienas nepabegsim smile.gif pas maniske grupeje kompas yra ir vaikas duoda zaisti kompiuterinius zaidimus. pati buvau apakus biggrin.gif kita vertus ir nuo vaiku priklauso. maniske nepasedi ilgai prie vieno uzsiemimo, ji labiau veiksmo zmogus. nuo kompo varyti nereikia, pati nueina smile.gif knygos, beje, taip pat priklausomybe gali buti biggrin.gif
Atsakyti
Pacituosiu:

"Kai buvau mažas, tėvai man sakydavo "Tu ištisai žaidi kompiuterinius žaidimus ! Kas iš taves išeis ? Eik mokytis !". Šiandien nūnai, kompiuteriniai žaidimai laikomi pilnavertišku sportu, o žaidėjai uždirba tiek, kiek joks lietuvos mokslininkas per tris šimtus metų neuždirbs.

Galima sakyti tėvai privertė mane atsisakyti savo svajonių darbo su didžiuliu užmokesčiu, vardan išmokčiau spersti supistas kvadratines lygtis.

Moralas : Būkite laibai atsargūs aiškindami žmonėms ką ir kaip daryti. Dažniausiai jie tai nuostabiai jaučia viduje." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 20:43)
Cia mano patirtis.

Palauk mamytę, tavęs laukia dar viena patirtis, kai pradės jaunuolio hormonai siautėt hihihi.gif
Atsakyti