Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 12 06, 18:57)
Merginos, o foto su raudonais bateliais, tai čia žaidimo kalendoriaus?Užrašyta dar keli žingsneliai link Kalėdų tai susimąsčiau  smile.gif

Aga.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 18:02)

tai įkelk ir į flickr smile.gif kad nepasimestų
Atsakyti
dėkui merginos kas parašėt apie tuos vėjaraupius,biški nusiraminau blush2.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 12 06, 17:31)

1.aaa. galvojau kritikai. tai visa gruodi reikes wubintis..? o ne biggrin.gif

2.oi dekuj. grizau is maximos ishleidus kruva pinigu ant niekuciu. gruodzio 6 mes visada shvenciam "Mikolajki", toks a la pre x-mas time, kur zuikuciai, angeleliai, snegurachkos ir visi kiti santa clauso padejai per tevus, zinoma, he he, perduoda vaikams kojinese saldumynus ir kitus niekucius. tai update'inau siek tiek daiktu, ne daug, kurie gal ir praskraidins nuotaika. kurti nelabai laiko yr.. bandau visaip kitaip ishsisukti. siandien tik karpysim tokius dalykus (tik sita sugebejau sugalvot): http://snowflakes.barkleyus.com/

1. nu kamon smile.gif gi nesunku vieną per dieną foto praleisti ir nekomentuoti lotuliukas.gif gi kitas gali thumbup.gif po kalėdų vėl galėsim būti raganos ir visas foto dergti lotuliukas.gif

2. nu faina,super thumbup.gif o aš šiadien bandysiu daryti eglutę doh.gif sakė auklytė neįleis į darželį jei ryt neturėsim doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 06, 19:14)
tai įkelk ir į flickr  smile.gif  kad nepasimestų

Gal galima nuoroda? blush2.gif Neissisaugojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 18:19)
Gal galima nuoroda?  blush2.gif  Neissisaugojau doh.gif

http://www.flickr.co...57628220742875/
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 19:22)

Neleidzia manes, tai man dabar kazkokiu budu reik susirasti sia tema flickre? Nemoku as juo naudotis, kaip man jus surast? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 18:25)
Neleidzia manes, tai man dabar kazkokiu budu reik susirasti sia tema flickre? Nemoku as juo naudotis, kaip man jus surast? 4u.gif

hm...gal kažkaip reikia prie tos grupės prisiregistruoti,net nežinau...merginos padėkite jai,nes nepamenu kaip daryti
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 19:26)
hm...gal kažkaip reikia prie tos grupės prisiregistruoti,net nežinau...merginos padėkite jai,nes nepamenu kaip daryti

I paieska nuejus praso el. pasto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 06, 16:57)
RG, rašei apie fotoaparatą skaitmeninį dukružei tavo jei neklystu. Tik nepirkit pačio paprasčiausio. Aš vieną skaitmeną saviškiui esu pirkusi, pigią, kad nebūtų gaila jei dužtų. Na ir veltui. Pati fotografuodama sujudinu, o kur čia vaiko rankutės. Tai pasidomėk, prieš pirkdama.
Ačiū. Aha, jau anksčiau norėjau, bet paskui perleidau saviškį, na, paskolinau galima sakyti... Ir krito sy stoveliu, taip smagiai ji su juo "dirbo" biggrin.gif Sulinko objektyvas... Šiaip normaliai sufokusuodavo (gal dar sutvarkysiu, tikiuosi), tik va, ne vaikams skirta, spaudyt, maigyt. Lyg išsirinkau, ne viena mama rekomendavo, tai gal viskas bus gerai. O jei ne, vėliau proto daugiau turės, gal labiau pasaugos, o gal jau ir nebenorės, kas ten žino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 gruodžio 2011 - 17:34
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 17:27)
I paieska nuejus praso el. pasto g.gif

Eik čia ir spausk "Join group". Tada eik į Kikės nurodytą psl. smile.gif

Maggie, labai smagus puslapis snaigėms karpyti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 06, 19:39)
Eik čia ir spausk "Join group". Tada eik į Kikės nurodytą psl.  smile.gif

Dekui 4u.gif Jau ikeliau foto i SM FOTOGRAFIJA, o kaip ta foto ikelti i 24d zaidima?
Atsakyti
Neiste, peržiūrėk kelis psl., atgal. Kažkam jau pasakojo kažkuri. Gal Kikė. smile.gif
Atsakyti