Soriukas as sendien biski ragana.... Persimiegojau matyt....
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 05, 21:22)
O as atsinesu jums parodyti keleta nuotrauku is mano mylimiausio Olandijos miesto
Man truksta erdves... neparodytas pilnas miestelio grozis, o tik kelios detales, del to neidomu... Norisi ale reportazo su zmonemis, dvasia, judejimu....
QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 06:30)
O as cia tokia patranka bandziau nufotografuoti
Paluri baik.... Nu patranka ir ka... neidomiai pateikta... didelis F, jokios perspektyvos... Gi su muilinem zmones taip fotografuoja... Kam pirkai brangu fotika? Tam, kad taip pat fotkintum, ar nori kazko idomesnio ismokti?
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 09:32)
Dar keli zingsneliai link Kaledu
Per daug apacios....
QUOTE(robobebras @ 2011 12 06, 12:54)
ai lav ju
, velkam bek
Koki skaimenini kibiriuka naudoji ir kada upgreidinsi? nes spalvu dar truksta
Fui koks tu kaka
Dziaugiesi, kad as nesidziaugiu.... Siaubas.....
Kibiriukas mano ir ner ko dometis koksai... Grazus ir juodas....
Upgreidint noreciau... bet darysiu tai tik tada kai uzsidirbsiu....
Negaliu sau leisti kitaip....
QUOTE(jokubaite @ 2011 12 06, 13:16)
Labas,
Aš nesutikčiau su šia nuomone, ne nuo to pradžiamokslis ar ne esi priklauso, nes jeigu aš mokausi fofografuot ne komercijai, o savo malonumui ir kažkas sutinka man papozuot ar leidžia fofografuot savo šventę dėl mano hobio, kodėl gi ne?
Kai zmones aplinkui prades naudotis tavo gerumu ir diktuoti savo salygas ir uzvers tave darbais... suprasi, kad vis gi galetum paimt viena kita lita....
Ne neturiu nieko prie, kai zmones fotografuoja savo malonumui ir neima pinigu... As pati karts nuo karto kazka pafotkinu, noredama igivendint savo idejas.
Bet tarkim vestuviu fotografavimas yra darbas... ir jei kas fotkina vestuves savo malonumui neimdami pinigu, tai sakyciau mazohistai
QUOTE(rG @ 2011 12 06, 14:21)
Sveiki.
Simona, paukštelis pačiulbėjo, kad esi patogiai pasidariusi ir tau nereikia spaust papildomai mygtukų norint perkelti failus
Žinai ką, sakyk
Įdarbinsiu vyriškį, tegul reguliuoja
Uzuojauta del disko...
As tai va irgi mastau, kada cia pas mane iseis po velniu, bet matyt reikalo nemato, kai kopijos padarytos...
Taip pas mane kompas daro backupus, karta per savaite... kompe stovi du diskai, tai jei vienas uzlinks, kitame visa infa lieka, nebent kokia motinine iseitu povelniu ir abu diskus iskeptu. tada verkciau... nors pastaruju metu negatyvus turiu, tai jie visada saugus
Kaip ten pas mane padaryta nezinau, reik vyro klausti pastaruoju metu kazkaip nebesidomiu IT, tai nebezinau kas per kur daroma
Vakare brukstelk i az, paklausiu...
O debesys tikriausiai gerai... kazkur stovi serveriai kurie saugoja tavo info... viskas paprasta. Kaip virtualus hardas
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 06, 14:55)
mano mažius jau išmargintas brilijantine žaluma, dičkis namie, man stoga rauna
miegojau gal kokia valanda, nu kada baigsis tas nemiegojimas per vaikus a... turbūt niekad
pasiguodžiau...
Priminei, kaip mano vyresnele dziaugesi, kai sirgo... ir rekavo, kad yra zalia varlyte