Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 12 06, 13:33)
Na, taip, tikriausiai backupus, nes tai reiškia, kad tai yra minimum antras dublis? Tą ir turėjau omeny, kad turiu kompe, ką nors pakeičiu ir pamirštu ką pakeičiau, tai dabar ir nežinau kaip daryt. Galiu kelt ir "praleisti visus", bet laiko atžvilgiu, tai juokingas reikalas būtų, nes vis vien viską turi kompas patikrinti.
Kita vertus, gal daryt kaip vyras sako, nuotraukas šiaip ar taip persikeliu, o visas ten savo raštliavas kelt į debesis (nusišnekėjau gal? debesys kažkokie, kaip internetas) kas kart kažką parašius. Keistai man tai skamba, bet gal dėlto, kad su tuo nesusidūriau mastau.gif

as kiek skaiciau ir domejausi, tai issirinkau Acronis True Image. Jame susikuri "backupu projekta", kuriame nurodai kokius folderius ar failus backupinti. Taip pat nusistato backupo tipas -"full" tipo visus failus perkelia, "incremental" tipo perkelia tik atnaujintus failus nuo paskutinio daryto backupo. Sukuriamas backupo failas, po kuri gali browsinti tiesiai windows exploreryje, susirast faulus kuriu tau reikia. Aisku yra naudotinas ir windowsinis backupu irankis.
O i debesis neklinojau nieko, kolei kas nejauciau poreikio. Nzn kas ten su rastliavom per niuansai pas tave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 06 gruodžio 2011 - 13:47
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 06, 13:41)
As tai norejau tave pagirti, kad saugai nuotraukas ir kitus svarbius duomenis  mirksiukas.gif Technika - nepatikimas reikalas, nezinai, kada nulus. Gerai, kad nieko svarbaus nepraradai.

O kas per daiktas dropbox???  g.gif Einu ieskoti...

Atrsargi, bet nepakankamai rolleyes.gif Dabar žinau kokias klaidas dariau smile.gif

Na, mes turim tą dropboxą ant desktopo pas vyrą ir pas mane. Įmeti kokį nors failą ir jis pasiima jį iš savo dropboxo biggrin.gif Daugiau nieko pasakyt negaliu, nes sakė kažką ten reguliuoja su 50 GB ir kažką kalbėjo apie debesis biggrin.gif Žinau, kad yra debesų ryšys kalbant telefonu, jei tas pats, kas ir internetas, tai žodžiu, tai naujos technologijos biggrin.gif Papasakosiu, kai žinosiu tiksliai kas tai, nes jaučiu kas nors labai gardžiai juokias biggrin.gif
Atsakyti
Padariau Jb, ar geriau? g.gif

user posted image

Čia daugiau šitos moteriškės foto.. (FOTO)būčiau dėkinga, jei prasineštumėt su komentarais:
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 06, 13:43)
as kiek skaiciau ir domejausi, tai issirinkau Arconis True Image. Jame susikuri "backupu projekta", kuriame nurodai kokius folderius ar failus backupinti. Taip pat nusistato backupo tipas -"full" tipo visus failus perkelia, "incremental" tipo perkelia tik atnaujintus failus nuo paskutinio daryto backupo. Sukuriamas backupo failas, po kuri gali browsinti tiesiai windows exploreryje, susirast faulus kuriu tau reikia. Aisku yra naudotinas ir windowsinis backupu irankis.
O i debesis neklinojau nieko, kolei kas nejauciau poreikio. Nzn kas ten su rastliavom per niuansai pas tave smile.gif

milijonas kartų ačiū.

Na, su raštliavom yra taip, kad kasdien rašai ir ne tą patį, plius kaupi daug info į ne vieną vietą. Todėl nelabai patogu. Bet ką daryt. Dėl vieno failo ir išgyvenau galima sakyt, nes jo nespėjau išsaugot (kai jį atgavau, viskas tapo nesvarbu, nes nuotraukas gali perretušuot iš naujo, o parašyt jau to paties niekaip negali).

Dėkui, keliauju darbuotis.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 13:42)
džiaugiuosi,kad ką nors įkvėpiau  4u.gif pas mane irgi pagaliau išėjo į darželį nors vienas vaikas, bet ką tik sužinojau kad darželyje vėjaraupiai siaučia taip kad yra tikimybė kad ant kalėdų turėsime žalių dovanų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

mano mažius jau išmargintas brilijantine žaluma, dičkis namie, man stoga rauna biggrin.gif miegojau gal kokia valanda, nu kada baigsis tas nemiegojimas per vaikus a... turbūt niekad tongue.gif
pasiguodžiau...
user posted image
čia vakar taip atrodė, reiks ir šiandien nufotkinti nes taškų skaičius kosminiu greičiu auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 06, 14:55)
mano mažius jau išmargintas brilijantine žaluma, dičkis namie, man stoga rauna biggrin.gif miegojau gal kokia valanda, nu kada baigsis tas nemiegojimas per vaikus a... turbūt niekad tongue.gif
pasiguodžiau...

čia vakar taip atrodė, reiks ir šiandien nufotkinti nes taškų skaičius kosminiu greičiu auga biggrin.gif

jetau,aš jau bijau,o tempa yra? sunkiai perneša? kasosi??? būtinai tempti ta žaluma??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 14:20)
jetau,aš jau bijau,o tempa yra? sunkiai perneša? kasosi??? būtinai tempti ta žaluma???  unsure.gif

pirma diena nedaug išbėrė, paskui kaip grybai po lėtaus. Sako tepti reikia kad jei nusikaso infekcija nekiltu. Pirma diena buvo ok nei kasėsi nei temp kilo, tik kad juokingas su tais taškiukais. O šianakt tai nemiegojau nes visa nakti malėsi vartėsi, kasėsi, kėlėsi pyko ir panašiai. Temp neturi ir dabar. Nors nakčiai daviau kad neniežietu tevegilio(atrodo taip vadinasi) bet gal per mažai buvo nes kažkiek išspovė, šainakt jau sažinigiau suduosiu, nes vakar bijau vel duot nes nežinojau kiek jis nurijo
Visgi radau ir šiandienine foto, galva nelabai dirba smile.gif
tai kaip atrodom dabar
user posted image
tamsu namie tai ik tokios beveik vienodom pozom ir pagaunu
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 06, 15:38)
pirma diena nedaug išbėrė, paskui kaip grybai po lėtaus. Sako tepti reikia kad jei nusikaso infekcija nekiltu. Pirma diena buvo ok nei kasėsi nei temp kilo, tik kad juokingas su tais taškiukais. O šianakt tai nemiegojau nes visa nakti malėsi vartėsi, kasėsi, kėlėsi pyko ir panašiai. Temp neturi ir dabar. Nors nakčiai daviau kad neniežietu tevegilio(atrodo taip vadinasi) bet gal per mažai buvo nes kažkiek išspovė, šainakt jau sažinigiau suduosiu, nes vakar bijau vel duot nes nežinojau kiek jis nurijo
Visgi radau ir šiandienine foto, galva nelabai dirba smile.gif
tai kaip atrodom dabar

tamsu namie tai ik tokios beveik vienodom pozom ir pagaunu

oho,kiek daug doh.gif nu žodžiu gal pas mus nebus ax.gif o jūs sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 13:02)
Dar keli zingsneliai link Kaledu 4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 12 06, 16:10)
labai jau paslėpta ta patranka 4u.gif Manau, kad įdomiau būtų matyti ją visą, kokiu įdomesniu rakursu...  Tik nerašykit, kad kitaip prieit negalėjot, ar buvo nepatogu biggrin.gif

Jei buciau turejusi kopecias, gal ir geriau butu isejusi ta nuotrauka smile.gif Graziu patranku, neapsodintu krumais, yra kareivinese, bet ten fotkinti negalima verysad.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 06, 16:46)
Norėjau apie fotografavimą už pinigus parašyt. Berods Akasha, rašė, kad net pradžiamokslis negali už dyką fotografuot. Aš nesutikčiau su šia nuomone, ne nuo to pradžiamokslis ar ne esi priklauso, nes jeigu aš mokausi fofografuot ne komercijai, o savo malonumui ir kažkas sutinka man papozuot ar leidžia fofografuot savo šventę dėl mano hobio, kodėl gi ne? Suprantu, kad dauguma mokotės, nes žadat turėt ar jau turit fotostudijas. O aš fotografuoju savo malonumui, o kitam atvejui turiu darbą. Čia lygiai taip pat kaip su rankdarbiais, vieni daro sau, dovanoms, kiti pardavinėja. Juk darant rankdarbius irgi reikia laiko, pinigų medžiagoms ir t.t. Žodžiu, aš tikrai nemanau, kad fotografuojant be pinigų fotografas vertinamas mažiau.  mirksiukas.gif

As mezgu ir neriu TIK sau ir dukrai smile.gif ir niekada to nedaryciau uz pinigus, visu pirma del to, kad uzima daug laiko, o ivertinami nebrangiai. Bet fotografija kitaip, norisi ir del saves fotkinti, ir galbut ateityje, galima butu is to uzsidirbti siek tiek kisenpinigiu, pvz fototechnikai smile.gif
Indijoj vis ieskau kuo uzsiimti. Vyras dirba po 12-14 val, tai sunkiai isivaizduoju, kad as galeciau dirbti. Be to, buhalteriai cia uzdirba 200-300 LT dirbant pilnu etatu.... Indijoj reikia buti kompiuterastu - tada bent jau alga gera smile.gif Tai va, gal ir gerai buti pafotografuoti siek tiek uz pinigus, tuo paciu turint idomu uzsiemima blush2.gif (pasiguodziau...)
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 06, 19:08)
tai kaip atrodom dabar

Vargsas vaikas verysad.gif Tik paguoda tokia, kad kuo mazesnis serga - tuo lengviau perserga 4u.gif
Bet atrodo simpatiskai su tais taskeliais smile.gif
Linkiu kuo greiciau pasveikti!
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 06, 16:38)

Boruziukas biggrin.gif wub.gif Sveikit 4u.gif is dalies gerai, kad toks mazas susirgo, nes kuo veliau susergama, tuo liga sunkesne (o gal cia pliotkai tik)..

rG, visks gerai 4u.gif , man irgi ji ne ideali, raudonos tvarkyt nemoku, tie karoliai man tinka visai prie tu batai, o sermuksniai kaip tik prie maisto labiau.. Isvis kaledu tematika sunku kazka idomaus besugalvoti..beeet turejau kitokia ideja tik prasidejus zaidimui, jau susideliojau viska mintyse kas ir kaip, kai kazkuria diena atsidarius SM virsuje reklama buvo, ten vaikas su vienu is tevu ziuri i deze, ta prasme fotografuota buvo is apacios. Mano mintis irgi buvo kazka tokio daryt. Galvoju, jei cia panoms idesiu, o virsuje karts nuo karto panasia reklamos foto ismes, tai suvalgys mane kauliuku net nepalikdamos lotuliukas.gif

kaip sninga pas mus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 06 gruodžio 2011 - 15:02
Soriukas as sendien biski ragana.... Persimiegojau matyt....
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 05, 21:22)
O as atsinesu jums parodyti keleta nuotrauku is mano mylimiausio Olandijos miesto  ax.gif

Man truksta erdves... neparodytas pilnas miestelio grozis, o tik kelios detales, del to neidomu... Norisi ale reportazo su zmonemis, dvasia, judejimu....

QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 06:30)
O as cia tokia patranka bandziau nufotografuoti smile.gif

Paluri baik.... Nu patranka ir ka... neidomiai pateikta... didelis F, jokios perspektyvos... Gi su muilinem zmones taip fotografuoja... Kam pirkai brangu fotika? Tam, kad taip pat fotkintum, ar nori kazko idomesnio ismokti?

QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 09:32)
Dar keli zingsneliai link Kaledu

Per daug apacios....

QUOTE(robobebras @ 2011 12 06, 12:54)
ai lav ju smile.gif, velkam bek smile.gif
Koki skaimenini kibiriuka naudoji ir kada upgreidinsi? nes spalvu dar truksta smile.gif

Fui koks tu kaka biggrin.gif Dziaugiesi, kad as nesidziaugiu.... Siaubas.....
Kibiriukas mano ir ner ko dometis koksai... Grazus ir juodas.... biggrin.gif Upgreidint noreciau... bet darysiu tai tik tada kai uzsidirbsiu.... tongue.gif Negaliu sau leisti kitaip....

QUOTE(jokubaite @ 2011 12 06, 13:16)
Labas,

Aš nesutikčiau su šia nuomone, ne nuo to pradžiamokslis ar ne esi priklauso, nes jeigu aš mokausi fofografuot ne komercijai, o savo malonumui ir kažkas sutinka man papozuot ar leidžia fofografuot savo šventę dėl mano hobio, kodėl gi ne?

Kai zmones aplinkui prades naudotis tavo gerumu ir diktuoti savo salygas ir uzvers tave darbais... suprasi, kad vis gi galetum paimt viena kita lita.... smile.gif

Ne neturiu nieko prie, kai zmones fotografuoja savo malonumui ir neima pinigu... As pati karts nuo karto kazka pafotkinu, noredama igivendint savo idejas.
Bet tarkim vestuviu fotografavimas yra darbas... ir jei kas fotkina vestuves savo malonumui neimdami pinigu, tai sakyciau mazohistai smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 12 06, 14:21)
Sveiki.
Simona, paukštelis pačiulbėjo, kad esi patogiai pasidariusi ir tau nereikia spaust papildomai mygtukų norint perkelti failus biggrin.gif Žinai ką, sakyk  bigsmile.gif Įdarbinsiu vyriškį, tegul reguliuoja

Uzuojauta del disko...
As tai va irgi mastau, kada cia pas mane iseis po velniu, bet matyt reikalo nemato, kai kopijos padarytos...

Taip pas mane kompas daro backupus, karta per savaite... kompe stovi du diskai, tai jei vienas uzlinks, kitame visa infa lieka, nebent kokia motinine iseitu povelniu ir abu diskus iskeptu. tada verkciau... nors pastaruju metu negatyvus turiu, tai jie visada saugus biggrin.gif

Kaip ten pas mane padaryta nezinau, reik vyro klausti pastaruoju metu kazkaip nebesidomiu IT, tai nebezinau kas per kur daroma smile.gif

Vakare brukstelk i az, paklausiu...
O debesys tikriausiai gerai... kazkur stovi serveriai kurie saugoja tavo info... viskas paprasta. Kaip virtualus hardas smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 12 06, 14:55)
pasiguodžiau...

Priminei, kaip mano vyresnele dziaugesi, kai sirgo... ir rekavo, kad yra zalia varlyte smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 15:20)
jetau,aš jau bijau,o tempa yra? sunkiai perneša? kasosi??? būtinai tempti ta žaluma???  unsure.gif

mums tai kažkada sakė, kad nebūtinai žaluma, yra kiti tepaliukai- tie, kurie niežėjima nuima ar dezinfekuoja. O žaluma gerai dėlto, kad matai kiek naujų spuogelių atsirado ir juos gali "apdirbti" smile.gif
Atsakyti