Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu pastebejusioms ir pakomentavusioms mano nuotraukas 4u.gif Ypatingai aciu uz pastabas del antrosios. Nepastebejau, kad fokusas ne ten blush2.gif Fokusavau i rankena, ir nezinau, ar fokusas nusoko, ar tiesiog per maza ryskumo zona... unsure.gif

QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 05:30)
O as cia tokia patranka bandziau nufotografuoti smile.gif

Idomi patranka, gaila, kad taip mazai jos matosi...

QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 08:32)
Dar keli zingsneliai link Kaledu 4u.gif

Skani nuotrauka... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 09:32)
Dar keli zingsneliai link Kaledu 4u.gif
user posted image

super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 06, 13:42)
man per geltona. spalvos netinka. gal bandyciau jb. ir 2 foto nepatinka moters veida,s kazkoks perkreiptas.

man gerokai per raudona ir dar baltas kilimas dega.
off topic visishkas - ka dovanojat savo vaikams (3-4metuku)? help. nezinau ka daryt, manishke su lelem ir apskritai zaislais nezaidzia, knygu jau ir taip daug (megeja). be to, kaip prisikviesti kaledine nuotaika? kaip dirbancios mamos susitvarko su darbu, namu ruosa ir kaledinem dekoracijom, sausainiais. bandau kazhkaip prisikviesti kaledine dvasia, bet suds. nieko nespeju. pasiguodziau. liudnuma man kazkokia uzejusi..  unsure.gif

neliūdėk 4u.gif žinok aš kai pasikabinau advento kalendorių ir virš jo mažytę mažytę mano rastą miške šaką kažkaip ir šventiškau viskas ax.gif Nereikia daryti kaip aš išprotėjus per naktis to kalendoriaus,pakabink didelę kojinę ,ant jos prisek kievkieną dieną vis skirtingą skaičių atitinkantį tos dienos datą ir kievkieną dieną lai ten būna kas nors nepaprasto - nebūtinai didelio ir nebūtinai materialaus ax.gif Tarkim vienoje mano vaikai ištraukė po balioną juos pripūtėm ir smagiai žaidė (dar balionai buvo su makvynu,tai čia tipo labai krūtai lotuliukas.gif ),kitoje buvo sūrelis,dar kitoje nupirkau tokį pieštuką kuris yra įvairių spalvų,na ten šerdis sudėta iš skirtingų spalvų,o jei ne materialių tai kad ir koks eilėraštukas ,arba kokia nors užduotis - tarkim einam pasivaikščioti kur nors,šiandien skaitom naują pasaką ir t.t.
Atsakyti
Sveiki.
Sveikinu save patekus į hardų problemą biggrin.gif Uždarė per stipriai mano kompą ir numirė hardas visiškai. Bet šiaip ne taip per porą dienelių atkapstėm tuos duomenis ir dabar nuo šeštadienio skanuoju, kraunu į kitą kompą.
Saugoju aš nuotraukas, jos saugios, alia turiu daug užsiėmimų, plius mokslai, plius neatsinaujindavau dažniau nei kas keli mėnesiai asmeninių duomenų, tai kokius 400 gb ir kraunu į kitą kompą viską kas išliko biggrin.gif Jau esu rami, nes svarbiausius duomenis išsaugojau, tik viską vėluoju, man kaip ir sesija dabar. O dar kol garantinis pakeis, kol dar nusipirksim papildomą vidinį hardą (kol pakeis naudosiu, vėliau kaip išorinį), tai oi biggrin.gif

Nu žodžiu, pasiguodžiau, nes labai tingėjau visom padrūžkėm rašyt iš naujo, o gal ir ne pradūžkės paguos biggrin.gif tai būkit saugūs ir laimingi hehe biggrin.gif Einu toliau skanuot (viskas keliasi daaaaaaaug lėėėčiaaaaauuuu nei įprasta).

p.s. Gal kas dropboxus naudojat visokiems tokiems dalykams, ką nepatogu kasdien perkelt? Vyras siūlo, sako, padarys patogiai, alia man tie papildomai vargai... biggrin.gif

Simona, paukštelis pačiulbėjo, kad esi patogiai pasidariusi ir tau nereikia spaust papildomai mygtukų norint perkelti failus biggrin.gif Žinai ką, sakyk bigsmile.gif Įdarbinsiu vyriškį, tegul reguliuoja blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 08:32)

Dėl to ir nefotkinu kalėdų, nes geriau nepadarau, o tokios nuotraukos man kaip įgryso... Vietoj karolių geriau nors šis tas natūraliau, šermukšniai, šaltalankiai, ar snaigės kokios... Tokie kilimai man irgi ne. Jez, neiste, tu man pakliuvai, nors tokių nuotraukų krūūvos, nepyk ant manęs... Eisiu dvi šeimas su kalėdom fotkint, tai nežinau, jei jie bus tokio stiliaus biggrin.gif Pati tik vietoj paderinsiu kas ten ir kaip... Ai dar norėjau parašyt, kad visur man kliūna apdirbimas paskutinėse nuotraukose, bet jau geriau su kompozicija ir su idėjom bigsmile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 05, 20:22)
]http://farm8.staticflickr.com/7027/6455414247_13da4d009a_z.jpg
miau wub.gif rolleyes.gif

Maggie, maniškė užsiprašė fotoaparato. Viskas. Nuspręsta. Tik mes tinginiai dar neužsakėm, kažin LT būna pirkt, gal kokių nuolaidų bus, gi būna prieš kalėdas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 gruodžio 2011 - 13:21
QUOTE(Maggie @ 2011 12 06, 12:42)
man per geltona. spalvos netinka. gal bandyciau jb. ir 2 foto nepatinka moters veida,s kazkoks perkreiptas.

dėkui 4u.gif

dėl veido tai net nežinau, jis man normalus visai g.gif

Dėl dovanų, manoji mažesnė, bet gal ir jums tiktų pasiūlymas - paspirtukas bigsmile.gif vaikas miršta dėl jų ax.gif

rG, užjaučiu dėl kompo, nu svarbiausia, kad liko failai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 gruodžio 2011 - 13:27
rG, ka reiskia "perkelti failus"? ta prasme backupus daryt?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 06, 13:26)
dėkui  4u.gif

dėl veido tai net nežinau, jis man normalus visai  g.gif

Dėl dovanų, manoji mažesnė, bet gal ir jums tiktų pasiūlymas - paspirtukas bigsmile.gif vaikas miršta dėl jų ax.gif
rG, užjaučiu dėl kompo, nu svarbiausia, kad liko failai 4u.gif

-Maniškei buvo pernai metų dovanų gimtadieniui (jis šalia kalėdų, tai gal dėl to ir prisiminiau biggrin.gif ), tai nors irgi svargi, nepasakyčiau, kad labai naudotas kaip kiti vaikai naudoja doh.gif Keista ta mano dukrelė, niekaip neįtinkam, jei tai ne personažai iš pasakų ar filmukų smile.gif
-Ne visi, bet svarbiausi saugūs drinks_cheers.gif Bet baisiausia yra naudotis vyro kompu, jis toks nedidelis, skaičių klaviatūros nėr, baigiu nublūst biggrin.gif
Atsakyti
rG - užuojauta dėl hardo unsure.gif 4u.gif

Merginos,nu neburbėkite dėl kalėdinių foto,gi žmonės stengėsi daryti,aš tai visai pvz nenoriu jų kritikuoti,na taip gal ir kilimas padeges,ir saturation reikia sumažinti,bet vistiek,gi čia just for Christmas įkvėpimams foto ,nu 4u.gif doh.gif
( Aš padariau dar tik dvi fs,ir man jau nebesinori namų puošti kalėdiškai lotuliukas.gif taip kad suprantu apie ką kalbate doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 06, 13:29)
rG, ka reiskia "perkelti failus"? ta prasme backupus daryt?

Na, taip, tikriausiai backupus, nes tai reiškia, kad tai yra minimum antras dublis? Tą ir turėjau omeny. Internete, pavyzdžiui, svetainės, paimu, paspaudziu mygtuką ir viskas, yra tas backupas, o kaip kompe...
Jame ką nors pakeičiu ir pamirštu ką pakeičiau, tai dabar ir nežinau kaip daryt. Galiu kelt ir "praleisti visus" pasikartojančius, bet laiko atžvilgiu, tai juokingas reikalas būtų, nes vis vien viską turi kompas patikrinti.

Kita vertus, gal daryt kaip vyras sako, nuotraukas šiaip ar taip persikeliu, o visas ten savo raštliavas kelt į debesis (nusišnekėjau gal? debesys kažkokie, kaip internetas) kas kart kažką parašius. Keistai man tai skamba, bet gal dėlto, kad su tuo nesusidūriau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 gruodžio 2011 - 13:37
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 12:53)
neliūdėk  4u.gif žinok aš kai pasikabinau advento kalendorių ir virš jo mažytę mažytę mano rastą miške šaką kažkaip ir šventiškau viskas  ax.gif Nereikia daryti kaip aš išprotėjus per naktis to kalendoriaus,pakabink didelę kojinę ,ant jos prisek kievkieną dieną vis skirtingą skaičių atitinkantį tos dienos datą ir kievkieną dieną lai ten būna kas nors nepaprasto - nebūtinai didelio ir nebūtinai materialaus  ax.gif Tarkim vienoje mano vaikai ištraukė po balioną juos pripūtėm ir smagiai žaidė (dar balionai buvo su makvynu,tai čia tipo labai krūtai  lotuliukas.gif ),kitoje buvo sūrelis,dar kitoje nupirkau tokį pieštuką kuris yra įvairių spalvų,na ten šerdis sudėta iš skirtingų spalvų,o jei ne materialių tai kad ir koks eilėraštukas ,arba kokia nors užduotis - tarkim einam pasivaikščioti kur nors,šiandien skaitom naują pasaką ir t.t.

kaip fainai parasei wub.gif as irgi is tu esu, kurios nelabai ka speja. Nesuprantu kodel, nes mazieji pagaliau neserga ( tfu tfu tfu), keliauja i darza, o Kaledines nuotaikos ir pas mane namie nera. Bet si tavo ideja, supaprastinta, man labai patiko - pasinaudosiu. dekui 4u.gif

tiesa, gal dar kas nematet
http://blogs.reuters...-year-2011/#a=1
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 06, 13:21)
Nu žodžiu, pasiguodžiau, nes labai tingėjau visom padrūžkėm rašyt iš naujo, o gal ir ne pradūžkės paguos biggrin.gif

As tai norejau tave pagirti, kad saugai nuotraukas ir kitus svarbius duomenis mirksiukas.gif Technika - nepatikimas reikalas, nezinai, kada nulus. Gerai, kad nieko svarbaus nepraradai.

Ai, kalediniu nuotrauku tai man kazkaip nesinori kritikuoti, nezinau, kodel, bet issijunge tas mechanizmas laikinai smile.gif Smagu, kad kasdien yra po nauja nuotrauka, ir viskas bigsmile.gif

O kas per daiktas dropbox??? g.gif Einu ieskoti...

QUOTE(rG @ 2011 12 06, 13:21)
miau  wub.gif  rolleyes.gif

Aciu... 4u.gif (Man taip norejosi, kad butent sita kas nors pagirtu, nes man ji labiausiai patinka, nepaisant nelabai gero fokuso... blush2.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 12 06, 14:36)
kaip fainai parasei  wub.gif as irgi is tu esu, kurios nelabai ka speja. Nesuprantu kodel, nes mazieji pagaliau neserga ( tfu tfu tfu), keliauja i darza, o Kaledines nuotaikos ir pas mane namie nera.  Bet si tavo ideja, supaprastinta, man labai patiko - pasinaudosiu. dekui  4u.gif

tiesa, gal dar kas nematet
http://blogs.reuters...-year-2011/#a=1

džiaugiuosi,kad ką nors įkvėpiau 4u.gif pas mane irgi pagaliau išėjo į darželį nors vienas vaikas, bet ką tik sužinojau kad darželyje vėjaraupiai siaučia taip kad yra tikimybė kad ant kalėdų turėsime žalių dovanų lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti