Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 08:32)
Dar keli zingsneliai link Kaledu 4u.gif

Šaunuolė.
Spėju, kad kas ištraukė vėlesnes datas - toms vis sunkiau bus sugalvoti ką nors naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 06 gruodžio 2011 - 09:30
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 05, 21:22)
Matau ir as moteri plevesuojanciais rubais  bigsmile.gif  Gaila tik, kad pasakei, ka reiketu matyti -  butu buve idomu paciai atspet smile.gif

O as atsinesu jums parodyti keleta nuotrauku is mano mylimiausio Olandijos miesto  ax.gif

aha, paspėliot-įdomi mintis smile.gif

pirmojoj būčiau gal vos kitu kampu fotkinus, šiek tiek toliau nuo namo... 4u.gif
trečiojoj irgi norisi daugiau erdvės... 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 12 06, 00:25)
Gaila, kad nedavei mums paspėlioti. Pagalvojau - įdomu - jei padėjus tą lapą ant stiklo ir iš apačios pašvietus?  g.gif
Kaip suprantu, tai matyt jo nebeturi jau  smile.gif

bandžiau prieš saulę fotkint ir kad tas balionėlis, kur nešas būtų apšviestas, visai įdomiai gaunas, bet tada nepavyko išgaut lapo panašumo į moterį, žodžiu ne tas apšvietimas... Lapą tai turiu, turiu, va jau visus metus išsaugojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 06, 09:01)
Spėju, kad kas ištraukė vėlesnes datas - toms vis sunkiau bus sugalvoti ką nors naujo smile.gif

Nežinauuuu.. Aš taip nemanau. Bent jau dėl savęs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 06, 06:30)

O as cia tokia patranka bandziau nufotografuoti smile.gif

labai jau paslėpta ta patranka 4u.gif Manau, kad įdomiau būtų matyti ją visą, kokiu įdomesniu rakursu... Tik nerašykit, kad kitaip prieit negalėjot, ar buvo nepatogu biggrin.gif
Papildyta:
dar norėjau paklaust, gal kas foto spaudėsi ant drobės? Gal galit parekomenduot, kur ?
Papildyta:
o tai jau visos Kalėdinių foto datos pasiskirstytos? 4u.gif
Atsakyti
Aha, visos paskirstytos. smile.gif Bet jei nori padaryti foto gi niekas nedraudžia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 06 gruodžio 2011 - 11:49
QUOTE(mamagute @ 2011 12 06, 11:40)
dar norėjau paklaust, gal kas foto spaudėsi ant drobės? Gal galit parekomenduot, kur ?

Aš dariaučia jau tris sykius, ne karto nenuvylė. Ir kaina čia labai gera ir kokybe negalėjau skųstis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 05, 10:33)
Ne ne, cia ne juosta.... Vien jau is spalvu matosi, kad ne juosta. Komercijai vel pasiemiau skaitmena. smile.gif

ai lav ju smile.gif, velkam bek smile.gif
Koki skaimenini kibiriuka naudoji ir kada upgreidinsi? nes spalvu dar truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 06, 12:49)
Aha, visos paskirstytos. smile.gif Bet jei nori padaryti foto gi niekas nedraudžia. smile.gif

aišku smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 12 06, 12:51)
Aš dariaučia jau tris sykius, ne karto nenuvylė. Ir kaina čia labai gera ir kokybe negalėjau skųstis mirksiukas.gif

aciuks.gif -reiks pasidomėt smile.gif
Atsakyti
Labas,

Tikrai Kalėdos valdo šį skyrelį, o pas mus dar ir sninga šiandien.
Nuotraukų nekomentuosiu (nespėčiau), pasakysiu, kad gražių pridėjot, smagu, kad yra į ką akis paganyti.
Norėjau apie fotografavimą už pinigus parašyt. Berods Akasha, rašė, kad net pradžiamokslis negali už dyką fotografuot. Aš nesutikčiau su šia nuomone, ne nuo to pradžiamokslis ar ne esi priklauso, nes jeigu aš mokausi fofografuot ne komercijai, o savo malonumui ir kažkas sutinka man papozuot ar leidžia fofografuot savo šventę dėl mano hobio, kodėl gi ne? Suprantu, kad dauguma mokotės, nes žadat turėt ar jau turit fotostudijas. O aš fotografuoju savo malonumui, o kitam atvejui turiu darbą. Čia lygiai taip pat kaip su rankdarbiais, vieni daro sau, dovanoms, kiti pardavinėja. Juk darant rankdarbius irgi reikia laiko, pinigų medžiagoms ir t.t. Žodžiu, aš tikrai nemanau, kad fotografuojant be pinigų fotografas vertinamas mažiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turit florabellos actionu , anksciau buvo svajones musu idejus , gal turit is jos parsiuntusios smile.gif man biski reiktu , buciau dekinga 4u.gif

atsiuskit man i email : eurikaite@yahoo.co.uk arba i skype : emilis20020103
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 06 gruodžio 2011 - 12:25
sveikos, jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Fotografuoju jau senokai, bet paskutiniu metu jaučiu kad ima trūkti įkvėpimo ir daug kas pasimiršę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 03, 17:11)
į veidrodžių temą, vakarykštė mano moteriškė:
1. ar ne per šaltos spalvos?

3. noriu kritikos  ax.gif

man per geltona. spalvos netinka. gal bandyciau jb. ir 2 foto nepatinka moters veida,s kazkoks perkreiptas.
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 06, 09:50)
gera mintis  thumbup.gif

man gerokai per raudona ir dar baltas kilimas dega.

off topic visishkas - ka dovanojat savo vaikams (3-4metuku)? help. nezinau ka daryt, manishke su lelem ir apskritai zaislais nezaidzia, knygu jau ir taip daug (megeja). be to, kaip prisikviesti kaledine nuotaika? kaip dirbancios mamos susitvarko su darbu, namu ruosa ir kaledinem dekoracijom, sausainiais. bandau kazhkaip prisikviesti kaledine dvasia, bet suds. nieko nespeju. pasiguodziau. liudnuma man kazkokia uzejusi.. unsure.gif
Atsakyti