Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2011 12 05, 22:25)
Cia MB vaikysteje su jaunesne sesute, ir musu vaikiukai wub.gif
Cia MB su mama, kai buvo maziukas, ir cia MB jau didelis su musu mazuoju suneliu(vos valandeles laiko wub.gif )
Kuris variantas geriau? Zinau reiketu tokio tipo juosteles textura uzmesti, bet o gal kaip tik palikti, kad matytusi laiku skirtumas?Ai nezinau? Kuris koliazo sudeliojimas geriau? Ar netrugdo tas paveikslas uz MB nugaros? Ar bandyti ji nuklonuoti(bandziau, ale nelabai idealiai gavosi...reikia kruopstumo blush2.gif ) Labai lauksiu nuomoniu rolleyes.gif

Kaip fainiai!! thumbup.gif

As kairej deciau senesne nuotrauka, desinej - dabartine, kad jaustusi laiko tekme. Palikciau taip, kaip yra, kad matytusi laiko skirtumas. Tas paveikslas atkreipia demesi, bet kazin ar iseitu toki dideli plota nuklonuoti...
Tokia butu naujokes nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 12 05, 19:55)

Idomi ideja. as uz pirma koliazo varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 04, 19:08)
Beveik autoportretas...

geras biggrin.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 04, 20:42)

spalvota daug geriau 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 12 05, 11:12)
laba smile.gif

Turiu fotkę "moteriškumo" temai- galvoju, kad tiktų 4u.gif
Šiaip šį lapą- moterį rodžiau beveik prieš metus, kai kas matė, tą, ką ir aš (einanti moteris plazdančiais rūbais ir nešanti rankoje...), kitiems tebuvo tiesiog sudžiuvęs lapas doh.gif. Perfotkinau . Pakoregavau vos. Aš klevo lapo nebematau, o tik moterį, moterį.... biggrin.gif

niekaip moters neizvelgiu doh.gif reikes po pertraukeles dar pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 05 gruodžio 2011 - 19:36
QUOTE(kristukass @ 2011 12 05, 19:22)
pandre, man labai patinka va tokie mini projekteliai.  smile.gif Idomu paziuret, ir technines puses visai komentuot nesinori. 4u.gif

4u.gif
QUOTE(paluri @ 2011 12 05, 19:22)
Kaip fainiai!!  thumbup.gif

As kairej deciau senesne nuotrauka, desinej - dabartine, kad jaustusi laiko tekme. Palikciau taip, kaip yra, kad matytusi laiko skirtumas. Tas paveikslas atkreipia demesi, bet kazin ar iseitu toki dideli plota nuklonuoti...
Tokia butu naujokes nuomone  blush2.gif

4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 05, 19:29)
Idomi ideja. as uz pirma koliazo varianta 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 12 05, 18:55)
]Sveikos moteriukai!

Cia MB su mama, kai buvo maziukas, ir cia MB jau didelis su musu mazuoju suneliu(vos valandeles laiko wub.gif )

Įdomu bigsmile.gif Net atrodo, kad tas pats vaikiukas 4u.gif Kuris variantas geresnis, tai net nežinau... Nete irgi neseniai žiūrėjau tokius koliažiukus, kur vienoj fotkėj vaikiukas, o kitoj- jau suaugęs ( bet toj pačioj aplinkoj ar pan.) Tikrai įdomu. Noris ką nors pačiai tokio irgi pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 05, 14:51)
Ir labai noriu padėkoti Yvetei už nuostabią mintį...aš džiaugiuosi kaip mažas vaikas ir taip laukiu sekančios dienos foto 4u.gif

drinks_cheers.gif

Turiu fotkę "moteriškumo" temai- galvoju, kad tiktų 4u.gif

Matau ir as moteri plevesuojanciais rubais bigsmile.gif Gaila tik, kad pasakei, ka reiketu matyti - butu buve idomu paciai atspet smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 12 05, 17:55)
As Kalediniu neatnesiu, bet darau darbeli va toki!

Patinka man tokie projektai smile.gif

O as atsinesu jums parodyti keleta nuotrauku is mano mylimiausio Olandijos miesto ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 12 05, 18:55)

Cia MB vaikysteje su jaunesne sesute, ir musu vaikiukai wub.gif

patiko projėktėlis bigsmile.gif thumbup.gif

Juržole - pirmoji faina,norėtusi arba daugiau šalygatvio arba tokio kampo kad jis išvis nesimatytų,antroji fokusas ne ten kur reikia
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 05, 09:10)
IKI KALĖDŲ LIKO 19 DIENŲ

Spalvotai, gražiai.
Smagu, kad vis kitokias dedat nuotraukas.

Gaila, kad nedavei mums paspėlioti. Pagalvojau - įdomu - jei padėjus tą lapą ant stiklo ir iš apačios pašvietus? g.gif
Kaip suprantu, tai matyt jo nebeturi jau smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 05, 20:22)

Tiek spalvų akims paganyti thumbup.gif
Gerai žiūrisi ornamentų raštai pirmoje ir trečioje iškaba iškart į akis krenta. Pavydžiu, kai žmonės tokius dalykus pastebi...

Fotografuosiu ryt didelę grupė žmonių prastomis apšvietimo sąlygomis. Kad visi būtų ryškus teks sumažinti diafragmą. Na išlaikymą kiek įmanoma prailginsiu (tikiuosi, kad nesimuistys), ISO max užkelsiu. Į ką dar atkreipti dėmesį?

P.S. Cheles ar galėtum įdėti tą foto, kurią gavau dovanų į flirck prie mainų temos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 05 gruodžio 2011 - 23:44
Sveikos 4u.gif
apsireiskiu tik pasakyt, kad labai dziugina jusu Kaledinis kalendorius, tikrai smagu laukti kitos dienos ir foto. As baisiai isisirgau, jau senai taip nera buve, tai nuotaikos 0. Tema seku, tai nors jusu grazus darbai kiek pradziugina...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 06, 00:52)
O as atsinesu jums parodyti keleta nuotrauku is mano mylimiausio Olandijos miesto  ax.gif

Pirmoji ir trecioji - labai grazios! Antrojoj kazkas negerai su fokusu arba ryskumo zona per maza... blush2.gif

O as cia tokia patranka bandziau nufotografuoti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dar keli zingsneliai link Kaledu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 06, 09:32)
Dar keli zingsneliai link Kaledu 4u.gif

gera mintis thumbup.gif
Atsakyti