QUOTE(solo @ 2011 12 12, 21:10)
Dar nepirkau, tik galvoju: pas mus muziejuje būna visokių rankdarbių paroda, kurios metu galima nusipirkti tuos daiktus

QUOTE(melynesne @ 2011 12 12, 21:11)
Šilta, neįžvelgiu šiltumo skirtumo tarp jų kažkokio didelio, bet kokiu atveju priklauso nuo siūlų tik. Aš tą kvarbatkiuotą nešiojau ant striukės, bet pas mane ant galų dar tokie nususę siūlai kabėjo
bet kaip minėjau mano mažiau raukaliotas ir kokių trijų ar net keturių spalvų.
Dabar pasimečiau apie kurį klausiate, apie tą lygų margą nuotraukoje ar tą garbanotą juodą/baltą. Bet kokiu atveju kaip irgi mėgstanti paprastumą sakau savo nuomonę, tokio kaip tas juodas/baltas nepirkčiau. Nesakau, kad negražu, tiesiog mėgstu paprasčiau, man tokie dalykai net surizikavus greit atsibosta ir pasidaro nebedailūs, pačiai nebesinori nešioti, tai patarčiau nepirkti, bet gal pamėgsite tą neįprastumą

Dabar pasimečiau apie kurį klausiate, apie tą lygų margą nuotraukoje ar tą garbanotą juodą/baltą. Bet kokiu atveju kaip irgi mėgstanti paprastumą sakau savo nuomonę, tokio kaip tas juodas/baltas nepirkčiau. Nesakau, kad negražu, tiesiog mėgstu paprasčiau, man tokie dalykai net surizikavus greit atsibosta ir pasidaro nebedailūs, pačiai nebesinori nešioti, tai patarčiau nepirkti, bet gal pamėgsite tą neįprastumą

Apie garbanotą, tas margas tik kaip pavyzdys buvo, kad būtų aišku tie mano išsireiškimai "ant striukės" ir "po striuke"

Didžiausia bėda, kad dažnai tie neįprasti dalykai taip ir užsiguli spintoje, gal ir gražiai žiūrisi, bet nepatogiai jaučiuosi. Bet jei jau pradedu nešiot, tai nešioju ilgai, ilgai

QUOTE(solo @ 2011 12 12, 21:12)
Jei gražiai užrišti ir paltas/striukė klasikinio viršaus (na, jei neturi kokių kailių ar įmantrių apykaklių), tai labai gražu ant viršaus.
Dabar kaip tik turiu klasikinį pilką paltą, tai gal ir nieko žiūrėtųsi

QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 21:31)
Babi, man atrodo, kad tokie šalikai mažiau šildo, nei įprasti. Dėl to garbiniuotumo jei ne taip glaudžiai prisispaudži prie kaklo. Antras minusas - tai vienasezonė mada. O ir nešioja tokius dabar kas natra. Bet kaina juk nedidelė (22 lt), aš pirkčiau
Jis gražiai žiūrisi ir ant palto/striukės, ir po 

Kažkaip neatkreipiau dėmesio, kad jie dabar madingi (nors gal iki mūsų miestelio dar nepriėjo tokių šalikų mada