Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Dėl naminės aprangos - tai labai galvoju, kad reiktų susipirkt... Nes daug geriau jaučiuosi gražiai (ir patogiai, be abejo) apsirengus. Labai galvoju apie aladino kelnes, su kuriom į gatvę tai niekaip neišlįsčiau biggrin.gif Ir visokias per trumpas sukneles ir per dideles iškirptes namie mėgstu, arba pliką bambą, ar dar ką nors, su kuo viešumoj pasirodyt jau ne tas amžius...

QUOTE(_asamaM @ 2011 12 12, 18:40)
Dėl Kalėdų aprangos - turiu savo kalėdinę suknutę smile.gif Pirkau kažkada labai seniai, nes ji man pasirodė pašėlusiai nuotaikinga (nors juodos spalvos). Nors tai buvo vienas tų pirkinių, kur noris be proto, bet sunku pasakyt, ar kada apsirengsi - nė kiek nesigailiu. Prieš porą metų su ja keliavau Kūčių (per tris stalus keliaujam), prieš metus dalyvavau uošvio gimtadienyje-Naujųjų sutikime. Šiais metais vėl planuoju kūčiavoti smile.gif Užvakar paėmiau į rankas ir negalėjau sulaikyti šypsenos smile.gif Panašu, kad ji mane veikia kur kas stipriau nei Kalėdų eglės kvapas  doh.gif  biggrin.gif

O iliustracija kur?

QUOTE(Babi* @ 2011 12 12, 18:40)
Turiu jums klausimą biggrin.gif : kur nešiotumėt tokį šalį?

Visur g.gif Man tai gražu smile.gif
Atsakyti
Tik prie striukės tongue.gif
panašų turėjau, gal kiek mažiau "kvarbatkuotą".
Atsakyti
user posted image

Kaip tik tokį (tik kitokių spalvų) dabar nešioju prie palto 4u.gif
Atsakyti
Babi, man tas šalikas, atrodo, nešiotinas prie palto. Prie striukės gal labiau tiktų koks paprasto mezgimo.
Tai va, Shana, aš pamačiau tą suknelę ir pagalvojau - puls box.gif biggrin.gif

O Kalėdoms rinksiuosi kažką iš šiandien įdėtų koliažų rolleyes.gif Kad būtų ir patogu, ir šilta, ir svarbiausia - gražu, šventiška 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 12 gruodžio 2011 - 19:19
QUOTE(Babi* @ 2011 12 12, 19:40)

Turiu tokio modelio šalį (šaliką?) tik kitų spalvų. Nešioju kasdienai visur smile.gif Prie palto - ir pirmyn su vaiku į darželį, į parduotuvę ir tt. Ir ofise su tokiu sėdėčiau smile.gif

(Tik man vienai nepasispaudžia nei vienas smailikas?)
Atsakyti
ačiū visoms už nuomones 4u.gif Aš galvoju tik ar su juo žiemą nebus šalta? Tie "tradiciniai", tiesūs man atrodo šiltesni g.gif Radau panašų kaip nuotraukoje, tik spalvos kitos ir galvoju ar verta pirkti (22Lt), nes atrodo įdomiai, bet kai aš nelabai mėgstu netradicinius rūbus, aksesuarus unsure.gif Ir dar klausimas: ar nešiojat/nešiotumėt jį ant striukės/palto, ar po?
Ant:
user posted image

Po:
user posted image
(su moterim paveikslėlio neradau biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 20:20)
(Tik man vienai nepasispaudžia nei vienas smailikas?)

Man viskas veikia 4u.gif
Atsakyti

visur! labai gražus, kur pirkai? biggrin.gif Man dabar labai dailūs kilpiniai šalikai, tik ar pakankamai šilti, priderinami...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 12, 19:51)
ačiū visoms už nuomones 4u.gif Aš galvoju tik ar su juo žiemą nebus šalta? Tie "tradiciniai", tiesūs man atrodo šiltesni g.gif Radau panašų kaip nuotraukoje, tik spalvos kitos ir galvoju ar verta pirkti (22Lt), nes atrodo įdomiai, bet kai aš nelabai mėgstu netradicinius rūbus, aksesuarus unsure.gif  Ir dar klausimas: ar nešiojat/nešiotumėt jį ant striukės/palto, ar po?

Šilta, neįžvelgiu šiltumo skirtumo tarp jų kažkokio didelio, bet kokiu atveju priklauso nuo siūlų tik. Aš tą kvarbatkiuotą nešiojau ant striukės, bet pas mane ant galų dar tokie nususę siūlai kabėjo assa.gif bet kaip minėjau mano mažiau raukaliotas ir kokių trijų ar net keturių spalvų.
Kažkas panašaus su minėtais dar tabaluojančiais kutais/siūlais:
user posted image
Dabar pasimečiau apie kurį klausiate, apie tą lygų margą nuotraukoje ar tą garbanotą juodą/baltą. Bet kokiu atveju kaip irgi mėgstanti paprastumą sakau savo nuomonę, tokio kaip tas juodas/baltas nepirkčiau. Nesakau, kad negražu, tiesiog mėgstu paprasčiau, man tokie dalykai net surizikavus greit atsibosta ir pasidaro nebedailūs, pačiai nebesinori nešioti, tai patarčiau nepirkti, bet gal pamėgsite tą neįprastumą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 12, 19:51)
  Ir dar klausimas: ar nešiojat/nešiotumėt jį ant striukės/palto, ar po?

Jei gražiai užrišti ir paltas/striukė klasikinio viršaus (na, jei neturi kokių kailių ar įmantrių apykaklių), tai labai gražu ant viršaus.
Atsakyti
Babi, man atrodo, kad tokie šalikai mažiau šildo, nei įprasti. Dėl to garbiniuotumo jei ne taip glaudžiai prisispaudži prie kaklo. Antras minusas - tai vienasezonė mada. O ir nešioja tokius dabar kas natra. Bet kaina juk nedidelė (22 lt), aš pirkčiau smile.gif Jis gražiai žiūrisi ir ant palto/striukės, ir po smile.gif
Atsakyti
Oho, kokios diskusijos del namines kapsules biggrin.gif Mes matyt abu su vyru kazkokie nesveiki, bet kai tik gryztam namo, tuoj abu persirengiam i treningus biggrin.gif Ir musu santuokai tai nei kiek nekenkia biggrin.gif

Bet as uztai esu pries treningus viesumoje, man treningas yra tik namie, niekad nevedu vaiko su treningu i darzeli, vyresnelio neleidziu i mokykla, na ir savaime suprantama pati i darba neinu. Ir i lauka su vaiku taip pat neinu.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 12, 20:35)
Oho, kokios diskusijos del namines kapsules  biggrin.gif Mes matyt abu su vyru kazkokie nesveiki, bet kai tik gryztam namo, tuoj abu persirengiam i treningus  biggrin.gif Ir musu santuokai tai nei kiek nekenkia  biggrin.gif

Aš būtent tai ir palaikau, kad jeigu nemyli su treningais, nepadažytom blakstienom ar dar ten kokios, tai išvis nelabai ten ir myli tongue.gif
Bet va šilkinio chalatuko noriu dėl savęs, nes išvis mėgstu juos labiau už viską, gaila rupūžės brangūs protest.gif
Atsakyti