Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Gendre @ 2011 12 12, 16:49)
MB turi vienus sortus, jam  vasarai ju uztenka, vistiek i darba su sortais neina, o savaitgaliam gena vienu  ax.gif

Mano vyras į darbą važiuoja su uniforma, šortai (greičiau bridžai, bet ne esmė) reikalingi vakarams ir savaitgaliams, taigi iš esmės kasdienai smile.gif Va ko jam visai nereikia vasarai, tai džinsų, sako, kad karšta
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2011 12 12, 15:49)
MB turi vienus sortus, jam  vasarai ju uztenka, vistiek i darba su sortais neina, o savaitgaliam gena vienu  ax.gif

O keliones, isvykos, savaitgaliai gamtoje ir tt? g.gif
Na as lyginti negaliu, nes pas mus nuo balandzio iki spalio sortai pagrindinis laisvalaikio rubas g.gif bet ir Lt vienu neuztekdavo. Net pvz savaitgalinei isvykai vyro vienai sortais, juolab sviesiais schmoll.gif

Dontstop, pas mano vyra ir taip visi rubai viena didele kapsule doh.gif Jis "savo "spalvas turi ir taskas. tongue.gif
Atsakyti
KAs skaito rusiskai dar vienas straipsnis apie spalvinius tipus. Cia sezonas dalinams i du - grynaji ir maisyta, lemiamas faktorius akiu spalva:
http://amarantina.li...com/110052.html

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 12 gruodžio 2011 - 16:33
Sunray, idomus skirstymas, bent nzn ar labai patikimas g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 12, 17:48)
Sunray, idomus skirstymas, bent nzn ar labai patikimas g.gif

Na tie skirstymai visi tokie daug maz kas liecia patikimuma, patikimiausia testavimas su medziaga sakyciau g.gif , nes aprasymus sunku kita karta sau pritaikyti, vien tik cia SM matai kaip zmones skirtingai save mato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 12 gruodžio 2011 - 17:12
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 12, 08:42)
Labas,
Kas ten klausė apie šalikų rišimą kai jie per trumpi? Aš kai šalikėlis per trumpas sulentą per kaklą rišti įprastinias būdais, rišu viengubą, t.y. permetu per kaklą viengubą, o priekyje rišu kaklaraiščio mazgą  4u.gif Aišku gal tuoj kokia DontStop pareikš, kad tai beskonybių, beskonybė  tongue.gif , nu bet man visai gerai žiūris ir nebūna didelio mazgo

Labas vakaras,
na ir priplepejot bigsmile.gif bet gera atsisedu su pirmu puodeliu kavos siandien ramiai suskaityt viska.
Apie šalikėkių rišimo būdus, turiu galybę šalikėlių-šalių-skarelių ir probleminį kalą (trumpą ir neploną ) pastebėjau, kad rišimas "kaklairaiščio būdu" visai tinka ypač kai mazgą darau ties tarpupapiu dabar susimąsčiau gal yra dar kokių rišimo būdų, kurie bent jau netrumpintų kallo dar labiau?
Ir gal kas žinote kur būtų galima įsigyti "žiedą" šaliui? Kažkur tikrai esu mačiusi kai šalikėliai rišami panaudojant žieda, tik vat nežinau ar tai turi būt spec žiedas ?
Atsakyti
Bytte, jūsų įkelti sijonai man kažkuo panašūs į mano mamos mėgiamus sijonus. Esu parsiuntusi mamai user posted image user posted image ir panšų į šitą user posted image
Esminis mano pastebėjimas būtų toks, kad tuose sijonuose eina ne vien vilna ar medvilnė bet ir nemažas procentas elastano bei viskozės kas mano nuomone ir suteikia gražų kritimą, aišku ne paskutinėje vietoje ir modelis, prigledęs ties liemeniu ir platėjantis žemiau nei plačiausia klubų vieta.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 12, 16:58)
O keliones, isvykos, savaitgaliai gamtoje ir tt? g.gif
Na as lyginti negaliu, nes pas mus nuo balandzio iki spalio sortai pagrindinis laisvalaikio rubas g.gif  bet ir Lt vienu neuztekdavo. Net pvz savaitgalinei isvykai vyro vienai sortais, juolab sviesiais schmoll.gif

Dontstop, pas mano vyra ir taip visi rubai viena didele kapsule doh.gif Jis "savo "spalvas turi ir taskas. tongue.gif

Jo pagrindinis rubas dzinsai, sako, kad jam nekarsta ax.gif Jei bunam kur prie vandens tai buna su maudymosi sortais ax.gif
Atsakyti
user posted image
Norincios gali pabambeti de beskonybes tongue.gif
Atsakyti
Bet kokiais tempais šnekat, nespėju unsure.gif

Tiesiog nemanau, kad reikia pirkti rūbus skirtus nešioti namuose, neekonomiška, išlaidu.. tai nereiškia, kad vaikštau apsitrynusi. Jeigu rūbas suplyšęs, nuskalbtas, nublukęs ir t.t. žinoma metu į šiukšlių dėžę, tačiau kiek tokių rūbų, kurie tiesiog atsibodę, nevisai mieli, tinkami ir t.t. Kadangi pirkdama žiūriu į kokybę labiausiai, tai tų rūbų dažniausiai per n metų ir namuose nespėju sutrynti visiškai. Džinsai man taip pat nėra patogūs namuose nei plonyčiai, nei su elastanu. Namuose nešioju treningines kelnes, timpes, šortus, sukneles, tunikas ir įvairias maikes, bliuzonus, megztinius, palaidines, net nemėgstamus golfus. Būdama namuose leidžiu pailsėti net ir blakstienoms, bet išdrįstu jų nepasidažiusi išlysti ir visur kitur trumpam. O dėl vyrų galiu pasakyti, jeigu myli, tai myli ir ten kažkaip apsimuturiavusią ar su treningais mirksiukas.gif o jeigu prieš vyrą bijoma natūraliau ar baisiau atrodant pasirodyti, tai žinot.. visą dieną galima vaikščioti paisant savo patogumo ir šiltumo, o vyrą stebinti miegamajame prieš miegą ar švenčių (ir šiaip tiesiog šovusių į galvą staigmenų) metu tongue.gif visi laimingi ir patenkinti.

Mūsų Kalėdos bus namuose su tėvais, tai išsitrauksiu kažką paprasto kasdieniško, bet va Naujų metų apranga jau kamuoja galvos skausmas unsure.gif
Atsakyti
Bam bam bam biggrin.gif

Nuo moters priklauso.. Jei nyki ir "bespalvė" rūbas gali atrodyt nekaip, bet atitaikius makiažą ir tinkamą tipą - mmmm smile.gif
Papildyta:
Dėl Kalėdų aprangos - turiu savo kalėdinę suknutę smile.gif Pirkau kažkada labai seniai, nes ji man pasirodė pašėlusiai nuotaikinga (nors juodos spalvos). Nors tai buvo vienas tų pirkinių, kur noris be proto, bet sunku pasakyt, ar kada apsirengsi - nė kiek nesigailiu. Prieš porą metų su ja keliavau Kūčių (per tris stalus keliaujam), prieš metus dalyvavau uošvio gimtadienyje-Naujųjų sutikime. Šiais metais vėl planuoju kūčiavoti smile.gif Užvakar paėmiau į rankas ir negalėjau sulaikyti šypsenos smile.gif Panašu, kad ji mane veikia kur kas stipriau nei Kalėdų eglės kvapas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu jums klausimą biggrin.gif : kur nešiotumėt tokį šalį?
user posted image
Atsakyti