Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 12 11, 22:37)

dontstop,
tai kad čia daug suknelių yra iš tokių gana plonų, rudeninių/pavasarinių medžiagų,

Jos visos vilnonės ir ilgarankovės (išskyrus languotus sarafanus) smile.gif Ir beje, nerašiau, kad suknelės žieminės, rašiau, kad šaltajam sezonui, turėdama omeny, kad ir rudeniui tinka smile.gif

QUOTE(solo @ 2011 12 11, 22:51)
Mūsų pardėse protingomis kainomis praktiškai neįmanoma rasti nemargų, neprikvarbatkintų paprastų šiltesnių suknelių  schmoll.gif  Tai kokia kišenė ne vietoj prikabinta, tai raukinukai, tai koks kaspintas be ryšio nenuimamas...

Kaip įdomiai, o aš sunkiai randu ką nors įdomesnio dizaino, man kaip tik trūksta kišenių, kaspinų ir pan, ypač suknelės, džinsai ir kelnės atrodo per nuobodžios smile.gif
Atsakyti
matyt solo turėjo omenį, kad gal būtų gera suknelė, bet va kišenę ne vietoj, arba kaspinas ne prie ko. Aš irgi dažnai tokių randu. Bet randu ir visai gražių, bet dėl kokybės abejoju, arba nepatinka kainos ir kokybės santykis. Bet kvarbatkuotų neteko matyt... matyt ne tose pačiose vietose ieškom, arba ne tos kategorijos (aš ieškau kas dienai, į puošnesnes nesidairau)

Merginos ką žinot apie storesnes medžiagas, tokias kaip storesni šilti klasikiniai sijonai siuvami. Man mama kai parinko... tai visos apie 100 Lt doh.gif sako kad būtent tik tokios sudėties (su vilna) gerai kris tokio tipo sijonai, bet negi nėra pigiau blink.gif . Aš esu praradus viltį rasti nusipirkt, tai gvildenau mintį pasisiūt, bet už tokę kainą kailinius įsigyt galim unsure.gif
Atsakyti
Pailiustruosiu, ką turėjau omeny, tik už pvz imsiu sijoną

Va tokių pas mus nors vežimu vežk

user posted image

Bet rask kad gudrus nors kažką tokio pat modelio, bet įdomesnio, su detalėm:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas,

Kas ten klausė apie šalikų rišimą kai jie per trumpi? Aš kai šalikėlis per trumpas sulentą per kaklą rišti įprastinias būdais, rišu viengubą, t.y. permetu per kaklą viengubą, o priekyje rišu kaklaraiščio mazgą 4u.gif Aišku gal tuoj kokia DontStop pareikš, kad tai beskonybių, beskonybė tongue.gif , nu bet man visai gerai žiūris ir nebūna didelio mazgo

Paskaičiau tipažų pagal kūno formas diskusiją ir nusprendžiau, kad esat senos bumbeklės tongue.gif lotuliukas.gif Man tai pvz. visai negaila, kad mėlynesnė bus smėlio laikrodis, jei tik tai žmogų daro laiminga, tai pats tikriausias laikrodis cool.gif
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 10, 20:33)
Pagal mano 83/72/93 - gavausi bananas  g.gif 

Alia kaip įdomiai unsure.gif
Nes aš su 81/67/91 gavausi kriaušė biggrin.gif Tai net balsu nusižvengiau. Nu kur jau su mano užpakaliu - kriaušė lotuliukas.gif Alia jei nuo to programai geriau, ok būsiu kriaušė cool.gif O pasirodo mano bėda, kad liemuo per lieknas, dar keli cm ir būčiau pieštukas.
Supratau, kad obuoliu visgi nebūsiu, nes kai svoris auga per pilvą (tik per čia ir auga) tai auga žemiau liemens siauriausios juostos, tarp liemens ir klubų g.gif
QUOTE(solo @ 2011 12 11, 21:51)
Mūsų pardėse protingomis kainomis praktiškai neįmanoma rasti nemargų, neprikvarbatkintų paprastų šiltesnių suknelių  schmoll.gif  Tai kokia kišenė ne vietoj prikabinta, tai raukinukai, tai koks kaspintas be ryšio nenuimamas...

Man tai irgi, vis kokių kvarbatkų, paraukimų, pasukimų (kurie darko mano akimis suknelės kritimą). Dar daugumos liemuo aukštintas tai ant tokių įliemenuoti švarkai mano akimis nebetinka, nes suraukia suknelę ties subine unsure.gif Todėl net pasiryžus nemažai sumokėti, suknelės jau antrą sezoną nenusiperku verysad.gif
Papildyta:
Tiesa dar nepagyriau, kad DontStop tikrai pridėjo nemažai gražių suknelių, jei dar būtų su adresais kur jas parduoda biggrin.gif ax.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 08:22)

O man atrodo, kad va tokių tai šiemet pilną, bet man jie baisūs, tas maišas ties klūbais g.gif Paprasto pieštuko irgi netruksta.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 07:36)

Kaip įdomiai, o aš sunkiai randu ką nors įdomesnio dizaino, man kaip tik trūksta kišenių, kaspinų ir pan, ypač suknelės, džinsai ir kelnės atrodo per nuobodžios  smile.gif

Mėgstu minimalizmą. Jei trūksta detalių, susižaisčiau su diržu ar didesniais papuošalais, bet rūbas man turi dailiai "kristi" ir būti vientisas.
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 12, 08:42)
O man atrodo, kad va tokių tai šiemet pilną, bet man jie baisūs, tas maišas ties klūbais  g.gif Paprasto pieštuko irgi netruksta.

Nu ant manekenkų man jie gražiai atrodo, bet šiaip platina klubus, ir nemažai... taigi atmetam biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas straipsnis apie kapsulės metodą (rusų k.)

Kas įdomu - yra bazinių daiktų sąrašai darbo, laisvalaikio, proginių rūbų, sporto rūbų, naminių rūbų kapsulėms smile.gif
Pavyzdžiui, iš ko jie rekomenduoja formuoti proginę kapsulę:

ilga vakarinė suknelė
kokteilinė suknelė
topas, išsiuvinėtas blizgučiais
clutch tipo rankinukas
vakarinis švarkelis
puošni palaidinė
aukštakulniai
kelnių kostiumas iš šilko arba viskozės

Dar niekur nemačiau rekomendacijų dėl naminės kapsulės biggrin.gif :

šilkinis ir kilpinis chalatai
treninginis kostiumas
tapkutės
topas i šortai iš trikotažo
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 09:43)

Dar niekur nemačiau rekomendacijų dėl naminės kapsulės  biggrin.gif :

treninginis kostiumas
tapkutės

Nerealiai gražiai įsivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif Vaje, kokią fainią tėmelę radau thumbup.gif, kaip tik tvarkau spintą, galvoju apie garderobą, jo atnaujinimąsmile.gif tik nespėju tėmelės skaityti..smile.gif

Mano didžiausia problema formuojant garderobą yra kūno formų kaita..sad.gif Drabužių turiu nuo 36 iki 42-44 dydžio... Pavydžiu toms, kurių kūno formos n metų vienodos, tuomet galima sukaupti išties turtingą garderobą...

dontstop, ačiū už gražius derinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 09, 21:50)
Jei ten bus taip šilta, o dar ir daug judoma tai gal:
maikutės trumpom rankovėm po vieną kiekvienai dienai + 1 atsargoj
džinsai ir dar kokios patogios kelnės, nors aš imčiau 2 poras patogių kelnių ir nei vienų džinsų
megztinis ir plona neperpūčiama striukė snieguotai viršūnei
batai kalnams ir sportbačiai likusioms dienoms
rūbai persirengimui viešbutyje, ale naminiai, 1 komplektas

4u.gif
Man siaip dzinsai=patogios kelnes g.gif
Reiks bandyti delioti kazkaip g.gif Manau vieno megztuko mazai g.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 11, 10:55)
Aš dabar jungiuosi prie Shanos, nes nebežinau ar teisingoje vietoje matuoju klubus  biggrin.gif

tai kad as zinau - placiausioje vietoje per uzpakali biggrin.gif

Paskaičiau tipažų pagal kūno formas diskusiją ir nusprendžiau, kad esat senos bumbeklės  tongue.gif  lotuliukas.gif Man tai pvz. visai negaila, kad mėlynesnė bus smėlio laikrodis, jei tik tai žmogų daro laiminga, tai pats tikriausias laikrodis  cool.gif
i irgi, vis kokių kvarbatkų, paraukimų, pasukimų (kurie darko mano akimis esais

Nemanau, kad kam gaila, snekam apie praktine puse - tipa nusistatai, kad atsirinkti teisinga apranga. Tai jei as pvz sau dabar su nusistatysiu netinkama tipa, logiska pasekme- rinksiuos netinkamus modelius mirksiukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 09:43)
treninginis kostiumas
tapkutės

biggrin.gif Bent viena kapsule pilna turiu pasirodo.

Savaitgali nuroviau labai grazu tabako spalvos plonyti megztuka, nezinau kaip nesiosis, nors sudetis 40 medvilne/40 viskoze, turguj pirkau, beveik neturiu ten pirktu daiktu, bet spalva labai patiko, juolab buvo paskutiniai vienetai uz juokinga kaina g.gif Bus i mano teal'iniai/ruda kapsule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 07:36)
Jos visos vilnonės ir ilgarankovės (išskyrus languotus sarafanus)  smile.gif Ir beje, nerašiau, kad suknelės žieminės, rašiau, kad šaltajam sezonui, turėdama omeny, kad ir rudeniui tinka  smile.gif

Oi tikrai matau ne vilnonių, o viskozinių ar medvilninių, kažkokių tokių paprastų medžiaginių tongue.gif ir kapsulėse su tokiomis megzta liemenė ir kailinė liemenė man nesižiūri schmoll.gif bet kaip idėjai tai labai liuks paveiksliukas thumbup.gif ir vieną megztą įsimylėjau.. gaila, kad net ir radus būtų man per ilga, o kur čia tokią benutrumpinsi.. verysad.gif

Paskaičiau tipažų pagal kūno formas diskusiją ir nusprendžiau, kad esat senos bumbeklės  tongue.gif  lotuliukas.gif Man tai pvz. visai negaila, kad mėlynesnė bus smėlio laikrodis, jei tik tai žmogų daro laiminga, tai pats tikriausias laikrodis  cool.gif

Tai kad ir esu, nors tikrai manęs tai laimingos nedaro, nes norėčiau būti kriaušė ar dar koks velnias, kadangi laikrodis man itin negraži figūra tongue.gif

QUOTE(solo @ 2011 12 12, 08:59)
Mėgstu minimalizmą. Jei trūksta detalių, susižaisčiau su diržu ar didesniais papuošalais, bet rūbas man turi dailiai "kristi" ir būti vientisas.

drinks_cheers.gif iš tikrųjų buvo ir bus taip, kad paprastumas visada yra ir bus gražiausia ir skoningiausia. Ir tikrai sunku tokių rasti drabužių, vis norėtųsi nuimti tą ar aną.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 10:43)
Dar niekur nemačiau rekomendacijų dėl naminės kapsulės  biggrin.gif :

Tarp kitko, labai protingas patarimas turėti du chalatus. Šilkinį vežuosi atostogų ir į svečius važiuodama.

P.S. Kiek daug prikalbėjot doh.gif Nebesuspėju ir aš. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 12, 11:41)
paprastumas visada yra ir bus gražiausia ir skoningiausia.

Aukso žodžiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 12, 11:34)
sudetis 40 medvilne/40 viskoze

Shana, sudėtis gera. Man tokie megztiniai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 12, 10:34)
Reiks bandyti delioti kazkaip g.gif Manau vieno megztuko mazai g.gif

Nemanau, kad kam gaila, snekam apie praktine puse - tipa nusistatai, kad atsirinkti teisinga apranga. Tai jei as pvz sau dabar su nusistatysiu netinkama tipa, logiska pasekme-  rinksiuos netinkamus modelius mirksiukas.gif
biggrin.gif Bent viena kapsule pilna turiu pasirodo.

Jatus pamiršau tavo prašymą dėl kelioninės kapsulės, aš gi komandiruotinių kapsulių ekspertė cool.gif tongue.gif Mano stichija išskirsti iš LT kur -15, į šalį kur + 30 tik su rankiniu bagažu, nes esu pasimokius, kad kai komandiruotėje dingsta bagažas su dalykinias susitikimais būna liūdnokai biggrin.gif
NU gis renkis svogūno principu. Labai gerai jei skrendi anksti ryte ar vėlai vakare. Įsispraudi į džinsus, maikute, tada megstinis, ir dar striukę užsimesčiau ar rankose neščiaus su vaizdu, kad mastau dėtis ar ne biggrin.gif Aišku ir tvirtapadžiai batai. Tikrai nėr patogiau nei bekulniai ir derinukas su džinsais kelionėje, ypač jei dar ji ilga su persėdimais. Tada iškart ir kalnų klausimas išsispręs. O toliau jau ploni sijonukai, suknelės, aukštakulniai, kelios bliuzelės 4u.gif Tikrai vasarinia rūbai ir dviem savaitėm telpa rankiniam bagaže. Tik nepamiršk kad kvepalų negali būti didesnė talpa nei 100 ml, atims ir patys kvepinsis biggrin.gif
Dėl sudėjimo, man atrodo tai labai svarbu kai tos proporcijos tikrai laaabai išreikštos. Na krūtinė 100 cm, klūbai irgi 100 cm, o liemuo 60. Tada jau tikrai negali kitaip rengtis nei smėlio laikrodis. Bet tarkim mano atveju, manau kad toks nustatymas labiau dėl smagumo, nes tikrai jau neįtikinsit kad man kriaušiai reiktų maskuoti probleminius net 90 cm apimties klūbus tongue.gif Nu kad papų nebuvima galima kiek pridengti tai dar sutinku, bet jį ir pieštukams tikslinga pridengti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 12 gruodžio 2011 - 10:57