Labas,
Kas ten klausė apie šalikų rišimą kai jie per trumpi? Aš kai šalikėlis per trumpas sulentą per kaklą rišti įprastinias būdais, rišu viengubą, t.y. permetu per kaklą viengubą, o priekyje rišu kaklaraiščio mazgą

Aišku gal tuoj kokia DontStop pareikš, kad tai beskonybių, beskonybė

, nu bet man visai gerai žiūris ir nebūna didelio mazgo
Paskaičiau tipažų pagal kūno formas diskusiją ir nusprendžiau, kad esat senos bumbeklės

Man tai pvz. visai negaila, kad mėlynesnė bus smėlio laikrodis, jei tik tai žmogų daro laiminga, tai pats tikriausias laikrodis
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 10, 20:33)
Pagal mano 83/72/93 - gavausi bananas
Alia kaip įdomiai
Nes aš su 81/67/91 gavausi kriaušė

Tai net balsu nusižvengiau. Nu kur jau su mano užpakaliu - kriaušė

Alia jei nuo to programai geriau, ok būsiu kriaušė

O pasirodo mano bėda, kad liemuo per lieknas, dar keli cm ir būčiau pieštukas.
Supratau, kad obuoliu visgi nebūsiu, nes kai svoris auga per pilvą (tik per čia ir auga) tai auga žemiau liemens siauriausios juostos, tarp liemens ir klubų
QUOTE(solo @ 2011 12 11, 21:51)
Mūsų pardėse protingomis kainomis praktiškai neįmanoma rasti nemargų, neprikvarbatkintų paprastų šiltesnių suknelių

Tai kokia kišenė ne vietoj prikabinta, tai raukinukai, tai koks kaspintas be ryšio nenuimamas...
Man tai irgi, vis kokių kvarbatkų, paraukimų, pasukimų (kurie darko mano akimis suknelės kritimą). Dar daugumos liemuo aukštintas tai ant tokių įliemenuoti švarkai mano akimis nebetinka, nes suraukia suknelę ties subine

Todėl net pasiryžus nemažai sumokėti, suknelės jau antrą sezoną nenusiperku
Papildyta:
Tiesa dar nepagyriau, kad DontStop tikrai pridėjo nemažai gražių suknelių, jei dar būtų su adresais kur jas parduoda
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 08:22)
O man atrodo, kad va tokių tai šiemet pilną, bet man jie baisūs, tas maišas ties klūbais

Paprasto pieštuko irgi netruksta.