Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

donstop puikus koliazai smile.gif labiausiai patiko smelio laikrodzio figuros koliazai ir figuros noretusi smelio laikrodzio,o ne kriauses biggrin.gif o kelnes netinka kriausytems is smelio laikrodzio koliazu?
Atsakyti
dontstop, kokie grazus deriniai wub.gif labai patiko smelio laikrodziui pries paskutinis derinys su suknele, nemoku apibudint tik spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 12 09, 10:30)
iš dabar nešiojamų didelę dalį sudaro pirkti internetu - ypač Laredoute.fr, ten pirkdama jau esu "atkalusi" savo dydžius, geriausius "brand'us", sudėtis.

Atnešiojau 6 metus po du sezonus (rudenį-pavasarį), dar ir dabar apsivilkčiau, bet ties rankogalių kraštu išsinešiojo pūkelis ir nors labai sunku pamatyti, jausčiausi nejaukiai.

Aš ir buvau atkalusi, bet vis dėlto kokybė labai mane nuvylė ir nepasiteisno. Tiesa, vis dar turiu kelis drabužius iš ten, kurie geriau išsilaikė, pora iš jų Wrangler, tai net ne Laredoute. O va iš Otto ką parsisiunčiu, tai viskas super dėl kokybės, kokia firma bebūtų thumbup.gif Ir ne visada labai brangu ten.

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 09, 12:23)
Bet niekur nesu girdėjus, kad vien dietomis galima palaikyti kūno svorį. Visur pabrėžiama, kad tik procedūrų, maisto ir treniruočių dėka tai įmanoma.

Aš numetu tik sveika mityba. Sportu tik sutvirtinu. Vien sportu irgi šnipštas. Galėčiau ir be sporto mesti, tik tiek, kad jis reikalingas kūnui, tai kiek galiu ir noriu, tiek sportuoju. bet tik mityba padeda antsvorio atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 09, 15:10)
Galima nuorodą? blush2.gif

Paramos skyrelis, Kauno sandėliukas
Papildyta:
QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 12 09, 15:15)
o kelnes netinka kriausytems is smelio laikrodzio koliazu?

Turėtų tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 09, 14:25)

O ten ne tik vaikams daiktus galima siūlyti?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 09, 14:23)
Aš numetu tik sveika mityba. Sportu tik sutvirtinu. Vien sportu irgi šnipštas. Galėčiau ir be sporto mesti, tik tiek, kad jis reikalingas kūnui, tai kiek galiu ir noriu, tiek sportuoju. bet tik mityba padeda antsvorio atsikratyti.

Dėl svirių nesiginčysiu, niekada nereikėjo numesti. Gal kaip tik gerai būtu kokį kilą kitą priaugti, bet deja jokia mityba to nepadeda. Galiu ištešlėti per pilvą, bet tik tiek doh.gif Tai galėčiau patapti XS obuolys,kojos kaip degtukai - didelis pilvas, ir beveik jokių papų doh.gif vaizdelis....l wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 09, 15:32)
O ten ne tik vaikams daiktus galima siūlyti?

Ne, ima ir suaugusiems, aš kelis kartus buvau atidavisu būtent savo rūbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 10:34)
Na jei būtų vienas sijonas, tai tikrai ar geras, ar blogas, sunešiotumėt per metus, Va čia ekonomika gaunas turint gan daug rūbų. Mano močiutė turėjo tokių kur būdama 30-ties įsigijo ir jei būtų man geri, būtų palikimu palikus (aišku čia pliusas, kad visą gyvenimą tą patį dydį nešiojo).

As turiu viena suknele/sarafana, kuria persisiuvau is mamos hipisku laiku sijono (sijonas buvo iki zemes, suknele mini), persisiuvau pries 10 metu, iki siol galiu drasiai puostis biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2011 12 09, 11:23)
- dar turiu tokią versiją, kad kiekvienas organizmas turi savo iš prigimties užprogramuotą svorį, kurį palaikyti nereikia pastangų, o vat išlaikyti mažesnį, kainuoja labai daug doh.gif o dar nuo dietų išbalansuojamas natūralus organizmo būvis, letėja medžiagų apykaita, organizma ima kaupti kiekvieną papildomą kaloriją blush2.gif Juk ir indai skirsto žmonių kūno tipus pagal Vatos, Pitos ir Kaphos kiekį ir vienas iš prigimties liaunas, kitas - drūtas.

drinks_cheers.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 13:30)
Taigi, kaip ekonomiškai elgtis jei figūra nepastovi g.gif kaip suprantu donstop gebėjimas įsigyti, panešioti ir parduoti/atiduoti teisingiausias  g.gif  o jei tavo rūbai nepaklausūs (stilius daugeliui moterų pavyzdžiui nepriimtinas)? g.gif  Gal yra kokių fasonų kurie leidžia daugiau ar mažiau keistis dydyje? aišku atsižvelgiant į figūros tipą...

Pazistu cia viena moteri, kuri del tam tikros chroniskos/nepagydomos lygos labai svyruoja, nuo vaistu ziauriai priauga svorio, po to meta. Dirba darba reikalaujanti dgmz klasikinio garderobo, tai sake turi kazkur 4 dydziu rubu komplektus savo spintoje.

Manau lengviau del figuros pasikeitimu su viskiais megztukais, maikutem. Man dabar pvz situacija, nuo pernai ziemos sezono iskritau beveik is visu kelniu, bet palaidinukes, megztukai puse velnio, piestukinis sijonas su elastanu irgi gerai, svarkai laisvesni per liemeni bet nieko. Vieni dzinsai su aukstesniu liemeniu tinkami, kitu buve su zemesniu nukrenta nuo siknos g.gif

Manjana, del garderobo komplektavimo ir islaidu - tai tiesa, kad jei perki ne viena daikta sezonui ir istisai nesioji, geri daiktai tarnauja ilgai. As pvz buvau lobiu palikus Lt, kadangi teisingai sumasciau, kad pradzioje man ofisiniu rubu nereikes cia tongue.gif , mama atsiunte dabar po 3 metu, tai kai kurie klasikiniai rubeliai buvo atrasti is naujo ir dziaugiuosi kaip naujais g.gif
Dabar stengiuosi islaidas riboti, bes kaip ir Femme baigiame isikurti ir irgi drabuziu kaina vertinu baldu ar pan israiskom biggrin.gif

Dontstop, labai grazus pirmas koliazas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 gruodžio 2011 - 14:48
bagal figūros tipą turėtų storėti tam tikros vietos ar ne? Tai gal per tas vietas laisvesnius rinktis rūbus reikėtu... kriaušėms bei obuoliukams kaip ir tinkamas variantas... o smėlio laikrodžiams ar kitiems tipams g.gif
Man toks keturių dydžių laikymas spintoje schmoll.gif
Kainos skaičiavimas kartais labai teisingas manau, bent jau ramiau kodėl maniškiai trumpai laiko biggrin.gif .
...man vistiek nesusipaišo kokios liemenės ar kardigano (kai šalta) norėt verysad.gif
...kelnės bootcut tipo džinsai, tokio tipo sijonas... gal kokių koliažų tokia tema galima blush2.gif

shana MB 4 cm už taviškį žemesnis ax.gif
Atsakyti
Apple shape divas
user posted image
Pear shape divas
user posted image
Rectangular shape divas
user posted image
Hourglass shape divas
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 15:19)
bagal figūros tipą turėtų storėti tam tikros vietos ar ne? Tai gal per tas vietas laisvesnius rinktis rūbus reikėtu... kriaušėms bei obuoliukams kaip ir tinkamas variantas... o smėlio laikrodžiams ar kitiems tipams  g.gif
Man toks keturių dydžių laikymas spintoje  schmoll.gif
Kainos skaičiavimas kartais labai teisingas manau, bent jau ramiau kodėl maniškiai trumpai laiko  biggrin.gif .
...man vistiek nesusipaišo kokios liemenės ar kardigano (kai šalta) norėt   verysad.gif
...kelnės bootcut tipo džinsai, tokio tipo sijonas... gal kokių koliažų tokia tema galima blush2.gif

shana MB 4 cm už taviškį žemesnis ax.gif

As priaugu svorio vienodai, bet pvz mano peciai platus, todel net svarkai, palike laisvesni, atrodo normaliai dgmz g.gif Krenta viskas labiausiai nuo juosmens ir klubu. Bet cia manau individualu g.gif nes as jei labai numesciau svorio ir tureciau mazesnius papus tai virsciau i T tipa g.gif
O siaip visokie geriau krentancios medziagos daiktai graziau prisitaiko prie figuros pokyciu manau g.gif Dzinsai biski elastiniai gal g.gif as mazai turiu patirties su pokyciais figuros, esu dgmz stabili, cia buvau sukaupus kelis kg vienu momentu ir zinau del ko tongue.gif
4 dydziu laikymas yra krastutinumas, bet ten pas zmogu rimtos problemos ir neissprendziamos, tai manau geriausias variantas.

Jei tau is tikro idomu, tai nufotkinsiu namie ir atsiusiu, striuke tikrai faina ir pirkau uz labai gera kaina is outleto, del to ir nekilo ranka grazinti, galvojom vienam draugui tiks, bet netiko. Tiesa ji jusu salygom tokia pavasarine/rudenine sakyciau, nesilta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 gruodžio 2011 - 15:32