QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 10:34)
Na jei būtų vienas sijonas, tai tikrai ar geras, ar blogas, sunešiotumėt per metus, Va čia ekonomika gaunas turint gan daug rūbų. Mano močiutė turėjo tokių kur būdama 30-ties įsigijo ir jei būtų man geri, būtų palikimu palikus (aišku čia pliusas, kad visą gyvenimą tą patį dydį nešiojo).
As turiu viena suknele/sarafana, kuria persisiuvau is mamos hipisku laiku sijono (sijonas buvo iki zemes, suknele mini), persisiuvau pries 10 metu, iki siol galiu drasiai puostis
QUOTE(femme @ 2011 12 09, 11:23)
- dar turiu tokią versiją, kad kiekvienas organizmas turi savo iš prigimties užprogramuotą svorį, kurį palaikyti nereikia pastangų, o vat išlaikyti mažesnį, kainuoja labai daug

o dar nuo dietų išbalansuojamas natūralus organizmo būvis, letėja medžiagų apykaita, organizma ima kaupti kiekvieną papildomą kaloriją

Juk ir indai skirsto žmonių kūno tipus pagal Vatos, Pitos ir Kaphos kiekį ir vienas iš prigimties liaunas, kitas - drūtas.
QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 13:30)
Taigi,
kaip ekonomiškai elgtis jei figūra nepastovi 
kaip suprantu donstop gebėjimas įsigyti, panešioti ir parduoti/atiduoti teisingiausias

o jei tavo rūbai nepaklausūs (stilius daugeliui moterų pavyzdžiui nepriimtinas)?

Gal yra kokių fasonų kurie leidžia daugiau ar mažiau keistis dydyje? aišku atsižvelgiant į figūros tipą...
Pazistu cia viena moteri, kuri del tam tikros chroniskos/nepagydomos lygos labai svyruoja, nuo vaistu ziauriai priauga svorio, po to meta. Dirba darba reikalaujanti dgmz klasikinio garderobo, tai sake turi kazkur 4 dydziu rubu komplektus savo spintoje.
Manau lengviau del figuros pasikeitimu su viskiais megztukais, maikutem. Man dabar pvz situacija, nuo pernai ziemos sezono iskritau beveik is visu kelniu, bet palaidinukes, megztukai puse velnio, piestukinis sijonas su elastanu irgi gerai, svarkai laisvesni per liemeni bet nieko. Vieni dzinsai su aukstesniu liemeniu tinkami, kitu buve su zemesniu nukrenta nuo siknos
Manjana, del garderobo komplektavimo ir islaidu - tai tiesa, kad jei perki ne viena daikta sezonui ir istisai nesioji, geri daiktai tarnauja ilgai. As pvz buvau lobiu palikus Lt, kadangi teisingai sumasciau, kad pradzioje man ofisiniu rubu nereikes cia

, mama atsiunte dabar po 3 metu, tai kai kurie klasikiniai rubeliai buvo atrasti is naujo ir dziaugiuosi kaip naujais
Dabar stengiuosi islaidas riboti, bes kaip ir Femme baigiame isikurti ir irgi drabuziu kaina vertinu baldu ar pan israiskom
Dontstop, labai grazus pirmas koliazas