Ačiū už pasidalinimus, kur ir kaip perkat rūbus

Labai man aktuali ir naudinga tokia informacija.
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 09, 09:33)
Parskaičius suskaičiavau, kad mano mėgstamiausias rudas sijomas, jau 7 metus skaičiuoja

Oi seniena, ir ką dabar daryt

O tada suma kurią paklojau atrodė grėsminga, bet per šitiek metų atitarnavo su kaupu. Ir tikrai jei išsirenku man prilimpantį ir kokybišką rūbą nešioju metų metus
Iš čia neseniai užrodyto puslapio man patiko, kad ten skaičiuoja ne rūbo kainą, o "nešiojimo kainą" - tipo jei sijonas kainavo sakykim 200 Lt, o jį užsidėjai 200 kartų iki nusidėvėjimo, tai vieno apsirengimo kaina - 1 Lt. Jeigu pirkai už 20 Lt ir užsidėjai 10 kartų - tai jų kaina iš esmės vienoda
QUOTE(femme @ 2011 12 09, 10:30)
čia matyt reakcija į mano postą, tai paaiškinsiu, kad kaip jau sakiau - rūbai pas mane pamažu kaupiasi per eilę metų. Jei perki kokybiškus daiktus ir nesivaikai vienadienių madų - ale purvinto džinso rūbų, švarkų su užtrauktukais ir visokiomis detalėmis - o kiekvieną žiemą nusiperki pvz. vieną kostiumėlį ar kitokį derinį, priklausomai nuo stiliaus, tai pamažu jų susikaupia gana nemažai, jei figūra nesikeičia
aha, va pas mane matyt bėda tame, kad rūbai nesikaupia. Nusiperku kokybišką daiktą, tai zulinu vos ne kasdien, o paskui stebiuosi, kodėl tik sezoną atgyveno
QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 10:34)
O šilkinių šalikėlių nežinau kiek nesu mačius... kažkada su mama užtikom skuduryną pilną sariu šilkinių, tai visus pasičiupom...
Aha, man irgi vieną kartą taip nuskilo

Iki dabar turiu puikų šilkinį šaliką, tik vis jo nepritaikiau. Dabar į žiemos kapsulę įkišau, nes jis tokios superinės teal spalvos
QUOTE(bytte @ 2011 12 09, 13:30)
Taigi,
kaip ekonomiškai elgtis jei figūra nepastovi 
kaip suprantu donstop gebėjimas įsigyti, panešioti ir parduoti/atiduoti teisingiausias

o jei tavo rūbai nepaklausūs (stilius daugeliui moterų pavyzdžiui nepriimtinas)?

Gal yra kokių fasonų kurie leidžia daugiau ar mažiau keistis dydyje? aišku atsižvelgiant į figūros tipą...
1.Panešioti-parduoti-pirkti naujus
2.Pirkti pigius, kurie greit susinešioja
3.Rinktis tokius drabužius, kurie prisitaiko prie figūros pokyčių

Čia iš dalies įmanoma, bet tik jei toks stilius priimtinas. Tipo perki drabužius "one size fits all", ir gali storėti/kūdėti kiek tik patinka