QUOTE(dontstop @ 2011 12 08, 08:43)
Ryšium su tos temos atidarymu, gal nustosim čia nagrinėti spalvinius tipus?
Matot, as pvz manau, kad jus teisi, sakydama, kad tipo nustatymas yra tik dalele "teisingo" garderodo formavimo proceso, bet ta dalele yra bene pati sudetingiausia. Todel, kad jai negalima pritaikyti jokiu schemu, tai ne 2 sijonai+1 kelnes+3maikutes. Tai zymiai sudetingiau, daug faktoriu, daug individualiu dalyku. Todel taip uzsikabinama ir diskutuojama. Nes nei viena nenori turbut susipirkti pvz viso naujo garderobo ir po to issiaiskinti, kad jis netinkamu spalvu

Jei spalvos butu nesvarbu, tada paprasta- perkam juoda kostiumeli su kelnem ir sijonu, nes "juoda visiem tinka", prie jo kazkiek priedu ir vualia.
Gal per dau issipletem vienu momentu, nes visoms knietejo issiaiskinti, bet dabar kai dgmz viskas aisku, manau tookiu diskusiju nebus. Bet be sitos potemes tema nebutu kokia yra

IMHO
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 08, 09:26)
Ir liekam tik prie dažymosi įpatumų aptarimo? Nes iš esmės čia patariami tik splavinia tipai ir kosmetika bei jos panaudojimo galimybės
As pvz galiu pasakyti, kodel man asmeniska eiti i Kosmetikos temas nelabai

nes ten kiekvienam pudros potipiui kita tema, panos operuoja zodynu, kurio kas 3 zodzio nezinau

Na nenaudoju as tokio kosmetikos arsenalo. Dontstop man 2 pasisakymais aiskiai viska sustate i vietas ir nukreipe, toliau susiieskojau pati. Uz tai jai esu labai dekinga

ir ateity jei turesiu klausimu geriau krepsiuos i ja per AZ

nei bandysiu susigaudyti kosmetininkiu pasaulyyyje
QUOTE(dontstop @ 2011 12 08, 09:40)
Man būtų įdomiau ir naudingiau, jei diskusijos pakryptų nuo spalvinių tipų link:
kur, kokiose parduotuvėse pirkti pigiau
kur kokios nuolaidos ir akcijos vyksta
kokie yra universalūs rūbai, kurie padeda sumažinti rūbų skaičių spintoje
kokie psichologiniai metodai padeda susilaikyti nuo pagundų
Na jei temos turinys butu toks, tada man asmeniskai beveik kaip ir nera cia ka veikti, gali kraustytys is sitos smelio dezes i kita
QUOTE(Perfect @ 2011 12 08, 10:28)
Asmeniškai man patinka Shanos dedami koliažai (na, kad ir iš interneto platybių, nesvarbu). Kitos, kaip pastebėjau, irgi ploja rankomis - oi, kaip gražu, kaip gerai, kaip patinka. Ir vėl kalba netyčia sukasi link makiažo
Tačiau kaip ten bebūtų, tema man patinka, kad ir apie ką kalbėtume.
QUOTE(groovy @ 2011 12 08, 13:24)
Dar toks prieštaringas dalykas: ėmiau pirkti tik geros kokybės daiktus, ne visada labai brangiai, bet kartais tikrai brangiau, bet žinau, kad nešiosiu kokius 24 metus, tai kaip ir tas pats gaunasi, kartais net pigiau.
As beveik pasirasyciau po Groovy sarasu dalyku, kuriu ismoko. Man tema labai sutvarke visa "vizija" galvoje, spintoje dar iki galo neigyvendinta, bet pasistumeta labai.
Vilmuke, nzn kiek laiko skaitote, bet garderobo sudarymo "schemu" informacijos buvo nemazai senesnese temose
O del devetu rubu pirkimo/pardavimo tai yra manau mentaliteto dalykas kazkiek, ziurekit vienose salyse visokie garage sale ir tokio tipo turgeliai egzistuoja, labai populiarus ir visiems priimtinas dalykas, kitose salyse visai beveik nera
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 12 08, 15:06)
Pagal ką sprendžiat ar striukė ar tokio tipo paltas ilgai laikys... ta prasme kad yra kokybiškas? Man kažkaip tik su vaikiškais pasisekdavo... matyt netyčia...
MB trūks plyš reikia nusipirkt jau šiemet... aš siūlau jam investuot į odinę, bet vėlgi, tektų siųstis internetu... bijau... dažnai striukės ir švarkai ant jo kažkaip pūpso, juokauju kad viskas matyt vyrams su pilvais siuvama.
Bytte, turiu vyriska striuke pardavimui, jau daugiau kaip puse metu ruosiuosi nufotkinti.

Parsisiuntem ir biski per maza (vyras be pilvo bet aukstas). Ziurekit, gal ir mane sita tema ismokys ko nors ir nors viena daikta prastumsiu
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 08, 15:12)
Todėl didžiąją dalį daiktų tiesiog atiduodu. Ką gėda atiduoti (pastebima, kad buvo dėvėta) metu lauk.
Man patinka atiduoti, kai zinai kur keliauja. Pas mus cia britai ar vokieciai pensininkai (dazniausiai) prikure tokiu visokiu organizaciju, remia pvz beglobius gyvunus, ar renka pinigus kokiam tikslui. Dazniausiai maziukes parduotuvukes, kur patys tie pensininkai viska tvarko, mielos tokios. Tai mes jiems atiduodam ir rubus ir siaip kokius daiktus
Papildyta: