Kas čia per bajeriai, kad jei jau panešiotas, tai kuo pigiau ir negalima už tą pačią kainą? O jei atrodo kap naujas ir dar jį perka? Ir apskritai, kas už kiek nori, tas už tiek parduoda, o jūsų valia pirkti ar nepirkti. Va kai meluoja, kad originalas, čia jau yra nusikaltimas.
Antra, perka ten ir geros kokybės daiktus. Ir nebūtinai nepigius. Iš manęs pirko tik su ženklais, kur be ženklų, taip ir nepardaviau, nors ir po 15 Lt. Net šortus tik kai parašiau, kad iš Newyorker (jau žinomas ženklas vadinasi

Trečia, prie ko čia ta socialinė padėtis? Galima bent jau pasakyti pajamos. Nes socialinė padėtis skamba labai įžeidžiamai. Tai vadinama atsakingu vartojimu. Geriau išmesti rūbą? Aš uždirbu tikrai nemažai, bet man nekyla ranka daikto išmesti. Kai neparduodu arba kai tingiu parduoti, atiduodu. Ir dar nereiškia, kad už 50 Lt pirkti daiktai visi prastos kokybės. Be to, jie būna madingi, gražūs ir daug kam reikalingi.
Išsiliejau

dontstop, man reikia pasimokyti organizuotumo ir rasti laiko nufotografuoti savo stovintiems daiktams. Bent jau atiduočiau.