QUOTE(melynesne @ 2011 12 07, 16:21)
Aš kiek esu priešiška tokiam dalykui

visų pirma pati niekada nepirkčiau daikto, jau panešioto iš interneto, dėl daug priežasčių, aišku visų pirma tai tik nuotraukose nepamatysi drabužio susinešiojimo lygio ar defektų. Jau nekalbant apie šiaip tuos punktus sutampančius su apskritai perkant internetu. Beto tai yra nešioti daiktai, o už juos dar užsiprašoma nemažos kainos. Tai geriau jau nueiti į kuistuką

arba nueiti ir nusipirkti pigų daiktą už tokią pačią kainą, kurių pilna, bet naują.
na ir tie žmonės.. nesuprantu iš tikrųjų kaip galima taip apgaudinėti žmones ir neturėti sąžinės, kad pardavinėti panešiotus rūbus už TĄ pačią ar net didesnę kainą, kai vistiek tai yra NEŠIOTA. Dar iš dalies pateisinu kai tai buvo rūbai po 200-300Lt, mažai nešioti. Bet kai pardavinėjami vos po 50Lt pirkti rūbai, na tai nežinau.. geriau jau padovanočiau, atiduočiau.
Aš juk rašiau apie rūbų pardavimą, o ne pirkimą. Aš ir pati neperku dėvėtų rūbų, bet sėkmingai parduodu savo dėvėtus. Nematau ryšio tarp šitų 2 dalykų
Antras dalykas - aš parduodu už tokią kainą, už kokią perka. Gali skambėti neįtikėtina, tačiau už labai pigiai irgi neperka

Matyt, galvoja, kad jei kaina visai maža (tarkim, 5 lt), tai ten koks š

Labai svarbu nustatyti tinkamą kainą, ji turi būti ne per didelė, ne per maža. O kad nustatyta kaina sutampa su naujo rūbo kaina - kam tai trūkdo? Perkančiajam tokia kaina yra priimtina, tai svarbiausia. Nusiskundimų dar nebuvo
Dėl dovanojimo - šį bei tą padovanoju, atiduodu per paramos skyrelį. Paprastai tai arba matomai panešioti rūbai, arba nepaklausūs, kurių nepavyko per 3 mėn parduoti.