Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Ir juoda vistiek labiausiai prie visko deranti spalva + atrodo subtiliai, puošniai, gražiai 4u.gif
O su kirpčiais aš šiandien vos irgi neiškrėčiau kvailystės, bet sakiau palauksiu naujų metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 07, 13:41)
4u.gif Dabar visų pasisakymai, kad man tinka kirpčiai vis priverčia susimąstyt, kad gal nusikirpt vėl juos g.gif

tai kad be kirpčių ir taip gana pailgas veidas dar labiau pailgėja, gal tiktų grifka ant šono g.gif
Mano veidas apvalus, bet tikrai žinau, kad ta teorija mest plaukus ant veido, žandų - laaabai netinka. Ir grifkos niekad neturėsiu, nes išvis baisu. Tokia jau burundukių dalia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 07, 13:44)
Na be juodo yra graziu tamsiu spalvu - vyno, tamsiai melynos, rudos, zalios, violetine, zodziu kokios nori. Ju nematau kazkaip biggrin.gif

Nėra Lietuvoje tokių spalvų paltų. Dažniausios juoda, pilka, smėlio spalvos, kartais raudona.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 07, 13:45)
tai kad be kirpčių ir taip gana pailgas veidas dar labiau pailgėja, gal tiktų grifka ant šono  g.gif
Mano veidas apvalus, bet tikrai žinau, kad ta teorija mest plaukus ant veido, žandų - laaabai netinka. Ir grifkos niekad neturėsiu, nes išvis baisu. Tokia jau burundukių dalia..  g.gif

Burunduk, o ka Jūs darote? biggrin.gif
Labai smagu, kad ne aš viena čia tokia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 07, 13:45)
tai kad be kirpčių ir taip gana pailgas veidas dar labiau pailgėja, gal tiktų grifka ant šono  g.gif
Mano veidas apvalus, bet tikrai žinau, kad ta teorija mest plaukus ant veido, žandų - laaabai netinka. Ir grifkos niekad neturėsiu, nes išvis baisu. Tokia jau burundukių dalia..  g.gif

Man neatrodo, kad Jūsų veidas apvalus. schmoll.gif Ar čia aš viena tik tokia?
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 07, 13:48)
Burunduk, o ka Jūs darote?  biggrin.gif
Labai smagu, kad ne aš viena čia tokia  cool.gif

Aš iš esmės nemėgstu tabaluojančių plaukų - rišuosi į bizę ar kuodą pasidarau), bet šiek tiek sukeliu viršų (tik nedarau tokio lygaus aukšto kuškio), jokiu būdu nedarau sulaižytų plaukų - puikiai tinka "tvarkingas jovalas" ant galvos smile.gif
Atsakyti
Beje, kaip manot, ar tiktų kirpčiai ant šono, kaip čia:
user posted image
user posted image
user posted image ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 12 07, 13:49)
Man neatrodo, kad Jūsų veidas apvalus.  schmoll.gif Ar čia aš viena tik tokia?

apvalus, tik numetus svorio nukrenta žandai, o priaugus kokius 2 - iškart ant žandų eina. pagal vestuvinę foto tai ypač gerai matos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 07 gruodžio 2011 - 13:58
QUOTE(Shana @ 2011 12 07, 13:44)
Na be juodo yra graziu tamsiu spalvu - vyno, tamsiai melynos, rudos, zalios, violetine, zodziu kokios nori. Ju nematau kazkaip biggrin.gif

Mes jų irgi nematome prekyboje biggrin.gif
Atsakyti
O tai pasakykit tada kas nors, kokia mano veido forma, kaklas ilgas ar trumpas, kakta aukšta ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 07, 13:52)
Aš iš esmės nemėgstu tabaluojančių plaukų - rišuosi į bizę ar kuodą pasidarau), bet šiek tiek sukeliu viršų (tik nedarau tokio lygaus aukšto kuškio), jokiu būdu nedarau sulaižytų plaukų - puikiai tinka "tvarkingas jovalas" ant galvos smile.gif

Gal galite parodyti pavyzdinių nuotraukų iš interneto kiek sukeliate? 4u.gif Kaip su sklastymu, šukuojate aukštyn ar paliekate kažkokią sklastymo žymę? Turite kirpčiukus?
Atsakyti

QUOTE(bytte @ 2011 12 07, 13:44)
Loxxy man tikrai su klaustuku, ypač jei pati pradėjo jaustis kaip ežiukas rūke... tai kodėl gi nepasimatavus bright and cool paletės, juk iš foto tipo nustatymas prilygsta būrimui iš kavos tirščių biggrin.gif

Tai Loxxy matuojas, matuojas. 4u.gif

QUOTE(Blobse @ 2011 12 07, 13:49)
Man neatrodo, kad Jūsų veidas apvalus.  schmoll.gif Ar čia aš viena tik tokia?

Aha ir man neatrodo cool.gif
Atsakyti