QUOTE(dontstop @ 2011 12 07, 08:12)
Trūputėlį užkliuvo Blobsės pasisakymas, noriu būti žiema, nes noriu vilkėti juodai nuo galvos iki ikojų. Tai kad žiemoms taip netinka

Jei jau juoda, tai ji turi būti derinama arba su labiai švirsia, arba su ryškia, juoda nuo galvos iki kojų nepapuoš jokios žiemos, nes turi būti kontrastas
Na kodėl manęs niekas nesupranta

Aš nenoriu būt juoda nuo galvos iki kojų. Aš tokia esu, nes kitokio pasirinkimo nėra. Nenoriu išmesti kokios nors spalvos iš paletės, o ypač juodos (nes jos pasirinkimas parduotuvėse didžiausias), noriu išmokti "tinkamai panaudoti" bet kurią spalvą, kad ji atrodytų tinkamai. Pvz., kad ir kaip Jūs patarėt, galima užsirišti spalvotą, šviesesnį, veidą pagyvinantį šalikėlį, parinkti tinkamą makiažą ir pan.
Beje, žalią megztinį vakar mačiau Aprangos galerijoje (akrilinis). Kitose parduotuvėse žalių spalvų nepastebėjau. Aprangoje buvo vienintelė tealinė palaidinė.
Taip kad nelabai spalvotai ir prisirengsi
Ai dar tiesa, Montone labai ryškių rožinių rūbų nemažai (tinkamų žiemoms). Man tokie tikrai per ryškūs
Babi, mano nuomone, su kirpčiais geriau. Jeigu kam rūpi vyriška nuomonė, tai sakė geriau be kirpčių.