Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Perfect @ 2011 12 06, 19:13)
Shana, aš tą suprantu. Tik vėlgi - ar tada galima dairytis į abi - soft summer ir soft autumn paletes. Kaip tada nepasimest tarp tiek spalvų, jei jau ,,galioja" abi paletės? Ai, žodžiu....

Bet jei paziuresi, tose paletese daug bendro smile.gif

QUOTE(Gute444 @ 2011 12 06, 19:14)
O man, iš visko ka esu skaičiusi ir mačiusi, atrodo, kad soft vasaros ir soft rudenėliai gali varijuoti savao išvaizdą kaip jiems patogu ("nušaltinus" plaukus tapti labiau vasariška su daugiau vasaros tipui tinkančiomis spalvomis, "pašiltinus" plaukus tapti labiau rudeniška vasara su gaugiau rudens tipui tinkančiomis spalvomis). Bet tai tik mano subjektyvi nuomonė ax.gif

Manau jus teisi, pvz labai daug "zvaigzdziu" skirtinguose saltiniuose pasiklyde tarp siu dvieju tipu. Bet tas pats galioja ir pvz Deep Autumn, jos artimos ziemai, gali migruoti esant norui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 06, 19:13)
Shana, aš tą suprantu. Tik vėlgi - ar tada galima dairytis į abi - soft summer ir soft autumn paletes. Kaip tada nepasimest tarp tiek spalvų, jei jau ,,galioja" abi paletės? Ai, žodžiu....

Nemanau, kad galioja abi paletės, sakyčiau tik atskiros spalvos. Pvz niekaip neįsivaizduoju, kad vasarai tiktų tokia truputį pageltoninta intensyvi alyvuoges spalva arba ochros spalva, o tarkim tokia gerokai pablyškinta koralinė man rodos gali puikiai tikti ir vasarai.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 06, 20:17)

Taip, bet vasarai nesiūloma koralinė. O man ji tinka mirksiukas.gif Kita vertus, ne visos vasaros paletės spalvos man prie širdies. Užtat tinkamų matau rudens paletėj. Tikiuosi, nedarau kokio stiliaus nusikaltimo taip besirinkdama spalvas:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2011 12 06, 19:14)
("nušaltinus" plaukus tapti labiau vasariška su daugiau vasaros tipui tinkančiomis spalvomis, "pašiltinus" plaukus tapti labiau rudeniška vasara su gaugiau rudens tipui tinkančiomis spalvomis).

drinks_cheers.gif esu tos pačios nuomonės, o klausimas, manau ir perfect toks pat kaip namo, tokiam tipažui "arčiau" būtų linkti į šaltą ar šiltą pusę.
Mano akys rudos, oda šalta, plaukai kaip matyti-ir tokie, ir tokie. Ką daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 06, 19:17)
Manau jus teisi, pvz labai daug "zvaigzdziu" skirtinguose saltiniuose pasiklyde tarp siu dvieju tipu. Bet tas pats galioja ir pvz Deep Autumn, jos artimos ziemai, gali migruoti esant norui g.gif

Manau, kad tapti žiema reikia kurkas daugiau pastangų nei truputį pakoreguota plaukų spalva.
Kažkada Bytte palygino žiemas su gamtos spalvomis žiemą, kai visur balta, šerkšnota ir "bac" kur nors ant kokio putino kabo raudonos uogos, tai va taip man ir atrodo žiemos jos turi savo veide kažką tokio kaip 'bac' lūpas, akis plaukus arba netgi viskas buna tokio 'bac' lygio.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 06, 19:27)
drinks_cheers.gif esu tos pačios nuomonės, o klausimas, manau ir perfect toks pat kaip namo, tokiam tipažui "arčiau" būtų linkti į šaltą ar šiltą pusę.
Mano akys rudos, oda šalta, plaukai kaip matyti-ir tokie, ir tokie. Ką daryti biggrin.gif

Cia dar nieko, pas mane odai nei silta nei salta, akys nei siltos nei saltos biggrin.gif Ir ka tada daryt cool.gif

O siaip manau reik ziureti kur labiau "traukia", cia dar ir psichologinis faktorius veikia.
Beje Perfect, yra koraliniu tinkamu vasarai, praeitoje temoje dejom palete 4u.gif

Gute444, as kalbejau apie Deep autumn tapima ziema, apie tai, kad joms tam reiktu maziausiai pastangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 06, 20:34)
Cia dar nieko, pas mane odai nei silta nei salta, akys nei siltos nei saltos biggrin.gif Ir ka tada daryt cool.gif

Beje Perfect, yra koraliniu tinkamu vasarai, praeitoje temoje dejom palete 4u.gif

Manau, Shana, pas mane ta pati problema - jaučiuosi nei tokia, nei tokia verysad.gif

Ane, dėjot? Būsiu pražiopsojusi, ko gera. Paieškosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 06, 19:40)
Manau, Shana, pas mane ta pati problema - jaučiuosi nei tokia, nei tokia verysad.gif

Ane, dėjot? Būsiu pražiopsojusi, ko gera. Paieškosiu.  mirksiukas.gif

Va va, manau visai atvejais yra kazkiek individualumo, reikia save atrasti. Kazkada cia diskutavom, kad vieni jaucisi gerai su pastelinem spalvom, kiti tamsiom, kiti ryzkiom g.gif as gal pasilenkiau i Autumn nusiryzinus, bet dabar su man siulomu spalvu pasirinkimu jauciuosi gerai, atrandu labai graziu ir tinkamu man (ir psichologiskai) deriniu. Zinau, kad kitas gal su teal'iniu sijonu ir oranziniu puspaltuku jaustusi per daug ryzkiai, bet man pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 06, 09:26)
kaip ir tinka pagal rekomendacijas. Golfas optiškai nukerta veidą nuo kaklo, o jūsų atveju kaip ir gerai, nes ilgos ir gilios iškirptės susiliedamos į bendrą vaizdą su kaklu veidą kiek išilgindamos, jums to būtent ir reikia vengti. Dar jums tinka visokios kolje prie pat kaklo, kas man labai gražu... bet vėlgi tinka mažai kam biggrin.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 06, 10:24)
Babi*, man irgi pasirode, kad golfo kaklas graziai ziurisi, kai veidas yra pailgas smile.gif

yess.gif Žiemą beveik tik golfus ir nešioju, šilčiau man su jais, o jei dar ir tinka, tai išvis gerai biggrin.gif
Atsakyti
O zinokit taip netycia dar pagalvojau, kad puse cia atradusiu savo tipus gal vistiek neteisingai rengiasi, nes kompiuteris ju tinkamas spalvas neteisingai rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 06, 21:22)
O zinokit taip netycia dar pagalvojau, kad puse cia atradusiu savo tipus gal vistiek neteisingai rengiasi, nes kompiuteris ju tinkamas spalvas neteisingai rodo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasakysiu tik apie save: žiūrint ir čia keliamus, ir kitur rastus žmonių pavyzdžius su tinkamomis ir netinkamomis spalvomis imu po truputį pastebėti kokia kitam žmogui spalva tinka, kokia ne. Ant savęs tai pamatyti kiek sunkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 06, 19:44)
Va va, manau visai atvejais yra kazkiek individualumo, reikia save atrasti.
drinks_cheers.gif praktiškai kasdien jaučiuosi kažkodėl savimi nepatenkinta, ne tas atspalvis, ne toks rūbas. SAVO veido nerandu.
Mane kažkodėl labiau traukia į soft summer, bet gal tai tik įsitikinimas. Labai gerai jausdavausi kiek įdegusi, oda iškart pagyvėdavo, veidas visai kitas. Ir pašviesintais plaukais. "Prisirašymas" rudeniui man jau atrodo toks nusitamsinimas, niūrumas.
BET gal mano vaizduotė tik tokia, o visai man tai netinka, kaip bytte sakė, pvz. šalti tonai murzina veidą g.gif Tikrai visiška painiava, šiandienai reikia baigti, nes kai įlendu iš naujo gilintis, tai ir naktis ateina biggrin.gif
Reikės prisiruošti su visais turimais ūbais, rankšluosčiais ir t.t. prisifotkinti ir gal pati pamatysiu link ko labiausiai linkstu smile.gif
Atsakyti