Įkraunama...
Įkraunama...

Nissan Juke

Gal jau išbandėt šį mašiniuką 4u.gif Įdomu, kad pasidalintumėt ne tiek apie išvaizdą, o apie privalumus ir trūkumus eksploatuojant.
Taigi kaip jums tas "kiškio brolis"?
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2011 12 02, 17:40)
Gal jau išbandėt šį mašiniuką 4u.gif Įdomu, kad pasidalintumėt ne tiek apie išvaizdą, o apie privalumus ir trūkumus eksploatuojant.
Taigi kaip jums tas "kiškio brolis"?

Mano zmonai patiko automobilis is vidaus, man patiko tik medziaga panaudota sedyniu apmushalam biggrin.gif .. Apie isore be komentaru biggrin.gif
Atsakyti
Stai mano pastebejimai: patogi miestui, nors mieste vazinejant greitai nera labai ekonomiska biggrin.gif (o juk ji turi sport rezima, tai kaip greitai nevazinesi?? tongue.gif ).
Patogu autostradoje, nes ypac ijungus autopilota vaziuoja ne tik maloniai, bet ir ekonomiskai.
Bagazine mazoka, i tolima kelione nesusiruosi:) Bet patogi visokiems smulkesniems daigtams vesti.
Gale vietos uztektinai, jei seimos nariai ar draugai nera labai dideli tongue.gif
Galetu buti maziau plastmasiu viduje, nes jau po keletos menesiu vazinejimo pradejo kazkas barsketi...ir siaip gana kieta pakaba, ir tai jauciasi visokiais duobetais ir senamiescio keliais vaziuojant.
O siaip smagi, patogi masina ir laaabai smagiai manevruoja posukiuose thumbup.gif


Atsakyti
Rinkausi auto ir praita savaite buvom nissan salone. Sedejau Juke. Priekyje patogi, bet galas kazkokia nesamone. Kazkaip salonas idomiai siaureja i gala, vietos ten ant tiek mazai, kad net vaikams nepatogu. Iskart atkrito sis varijantas del nepatogaus salono galo. Pati masinyte grazi ir priekyje sedint labai smagi, bet man reikia galvoti ne vien apie save, o ir du vaikus. Labai patinka jo priekiniu lempu forma wub.gif Tiesa, dar galiniu dureliu rankenos labai kvailoje vietoje, nepatogu atidarineti. Bagazines nerasta. Netilptu mano maisto produktai ten doh.gif Retai prekinuosi, bet kaip uzperku, tai jau " is dusios" lotuliukas.gif
Jei perkama tik dviem zmonem, manau super masiniokas 4u.gif
Atsakyti

Na aš šią mašiną turiu jau geras dvi savaites.

ekonomiška( dyzelis manasis) - važiuojant eko režimu kuro sanaudos rodomos - ~4 litrai , žinoma startuojant būna didesnės, bet šiai pnašiai, tiek, tikrai maloniai stebina, juo labiau, kad mėgstu vairuoti ne pensininkiškai lotuliukas.gif

sportiška - net važiuojant eko režimu arklio galių pakanka norint padraginti biggrin.gif

Labai patogios sėdynės

aiškus ir suprantamas displėjus

Funkcijos esančios tik aukščiausioje komplektacijoje -

ypatingai gera funkcija - mygtukas ant durelių - jį paspaudus atsirakina automoatiškai, nereikia ieškoti kišenėje ranktelių, jei yra užimtos rankos, taip par ir užsiveda mašina mygtuku start. Žodžiu tereikia turėti raktelius rankinėje ir apie juos prisiminti norint užrakinti mašiną thumbup.gif

Lietaus daviklis ant priekinio stiklo - uutomatiškai įsisjungoantys valytuvai - lyginant su identišku variantu audi pritingi, bet šiai veikia gerai.

Galinio matymo kamera - reikėjo priprasti, dabar naudojuosi ir super patinka thumbup.gif Geriau nei pypsiukai parkavimosi lyginant, bent jau man. Tiek kad ji šlapiu oru važiuojant greitai nusitaško, bet nuvalyti vienis niekis cool.gif

Ypatigai minkštai rieda - tiek test drive mašina, tiek manoji... Keista, kad kažkas rašė, kad kietoka. Palyginti tikrai turiu su kuom - testavau labai daug mašinų.

Sėdisi joje kaip džipe, aukštai ir patogiai, lengva įlipti ir išlipti thumbup.gif

Minusai -

Kaip ir rašė - maža bagažinė, jei telpa rogutės, tai daugiau nieko neįkiši lotuliukas.gif Bet jei tai antrasis šeimos automobilis, tai kodėl ne, juk ne krovininė, o apsipirkimams ir maisto maišams vietos pakankamai.

Didžiausias trūkumas neveikiantis GPS, ta prasme su juo tikrai bijočiau važiuoti į nepažįstamą miestą, eranda ne tik kad gatvių bet ir rajonų...

Reziume - žiauriai patenkinta ir laiminga turinti būtent šią mašiną drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turėjom Juke, benziną. Pirkom naują. 117 AG. ECO režimu lotuliukas.gif važiuoja kaip 1 l pirdalas. O ir įsijungus SPORT režimą, gazą reikia spausti iki dugno. Žodžiu trauka - ne įspūdinga.
Kuro rijo apie 8 l.
Pirkom automobilį be bandomojo važiavimo, nes tuo metu salone dar nebuvo bandomosios mašinos. Jei būtumėm pabandę, gal ir nebūtume pirkę, arba pirkę galingesnę versiją.

Po mėnesio pirkom naujus valytuvus, nes originalai nevalė.
Pavažinėjus kokius 4 mėn, nudilo bėgių rankenos dažai doh.gif.
Be to, Altas sumontavo signalizaciją, o po žiemos, surūdijo visi jų susukti varžtai.

Kalbant apie išvaizdą - labai fainas automobilis smile.gif. Būtent ji mus ir sužavėjo smile.gif.
Patogus, aukštai sėdi, gale vietos irgi pakankamai. Važiavo minkštai. Manevringas - ypač posūkiuose, aukšta prošvaisa. Labai geros šviesos.
Bagažinėj vietos mažai. Tačiau visada galima atsiversti galines sėdynes smile.gif.
Labai geras dalykas galinė vaizdo kamera smile.gif. Tačiau navigacija - pjauna grybą doh.gif. O ir prie spidometro taip ir nepripratome.

Tiek įspūdžių iš Juke smile.gif. Kad ir kokie būtų minusai, už tokią kainą - verta pirkti smile.gif.
Atsakyti
Turiu ir labai labai patinka.
Grazi, rieda gerai, bei pakankamai ekonomiskai ( dyzelis pas mane)
Pirkom nauja, todel zinojau ka renkuosi ir ko tikiuosi, rinkausi is didelio kiekio masinu, ir tikrai kolkas nei kart nesigailejau, kad vairuoju butent sita wub.gif
Atsakyti
kokios buvo alternatyvos?
Atsakyti
Renkuosi tarp Juke ir Hyundai ix35. Pirmojo žavi mažesnės eksploatacijos sąnaudos, antrojo.. na, bebeik visa, išskyrus pastarąsias.
Atsakyti
kalbėjau su keliais Juke savivinkais, tai apetitu nesiskunžia mašinytės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 18, 09:31)
kalbėjau su keliais Juke savivinkais, tai apetitu nesiskunžia mašinytės  g.gif

Varliaakis. Kai pamatau tokią mašiną važiuojant, ima baimė, kad prasitenkiant pamatysiu mašinoje sėdinčius Dipsi ir Tinkį Pinkį, o šies teletabiai man baisesni už pačio baisiausio siaubiako herojus.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 17, 22:32)
kokios buvo alternatyvos?


Alternatyvos -
Fiat500 ( per maza, su vaikais neisitalpinau )
Kia Venga ( testinio vaziavimo metu pasirode labai triuksminga, bei nejaukus salonas )
Renault Megane ( testinis vaziavimas nuvyle, triuksminga bei kazkaip nestabiliai kelyje jautesi vaziuojant )
Citroen DS4 ( suuuuuuuper grazi, bet, 2 duru sad.gif )

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 18, 09:31)
kalbėjau su keliais Juke savivinkais, tai apetitu nesiskunžia mašinytės  g.gif


mano 1,6 dyzelis ziema apie 7-8 dabar, o vasara apie 5-6 priklausomai kojytes ant pedalo biggrin.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 18, 11:17)
Varliaakis. Kai pamatau tokią mašiną važiuojant, ima baimė, kad prasitenkiant pamatysiu mašinoje sėdinčius Dipsi ir Tinkį Pinkį, o šies teletabiai man baisesni už pačio baisiausio siaubiako herojus.


lotuliukas.gif Prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti