Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VIII tema

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 09, 21:17)
O as paziurejau La Gomeros foto,nebe reikalo taip mane ten trauke wub.gif

Del La Gomeros ir as grisiu i Tenerife smile.gif Labai gailiuosi, kad pernai nenuplaukem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 09, 20:20)
Del La Gomeros ir as grisiu i Tenerife smile.gif Labai gailiuosi, kad pernai nenuplaukem unsure.gif

o as jau mastau,kad musu ateinanti kelione i Kanarus bus dar intensyvesne biggrin.gif daug planu galvoje deliojasi biggrin.gif dar nemazai vietu palikta pamatymui ir aplinkines salos domina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 09 gruodžio 2011 - 21:35
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 09, 21:34)
daug planu galvoje deliojasi

Planuoti visada yra smagu smile.gif
Atsakyti
Matote, reikalas tame, kad as turiu dovanu vauceri 1 savaitei gyvenimo konkreciame viezbutyje. Vat del to ir laukiau patvirtinimo. Na bet jie man atrase kuriuo metu yra laisvi apartamentai, tai ko gero rinksimes nuo vasario 2 dienos.Kaip tik pataiskysim ant mano gimino dienos:) Jau kaip noriu, kaip noriu...Vis paziuriu i viesbucio webkamera ir seiles pavarvinu:)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2011 12 09, 21:07)
Matote, reikalas tame, kad as turiu dovanu vauceri 1 savaitei gyvenimo konkreciame viezbutyje. Vat del to ir laukiau patvirtinimo. Na bet jie man atrase kuriuo metu yra laisvi apartamentai, tai ko gero rinksimes nuo vasario 2 dienos.Kaip tik pataiskysim ant mano gimino dienos:) Jau kaip noriu, kaip noriu...Vis paziuriu i viesbucio webkamera ir seiles pavarvinu:)

Na su vauceriais kita kalba.
Koks tai viesbutis?
Ar uzsisakete vasariui?

Beje merginos kas plauket savarankiskai i kitas salas(La Gomera,La Palma ir t.t. na ir siaip ka plauket nebutinai i sias salas) su kokiais laivais plauket(su kokiomis laivu kompanijomis?)?
Ar keletes su auto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 gruodžio 2011 - 11:27
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 11, 10:54)
Na su vauceriais kita kalba.
Koks tai viesbutis?
Ar uzsisakete vasariui?

Beje merginos kas plauket savarankiskai i kitas salas(La Gomera,La Palma ir t.t. na ir siaip ka plauket nebutinai i sias salas) su kokiais laivais plauket(su kokiomis laivu kompanijomis?)?
Ar keletes su auto?

Kelemes i Lanzarote su Naviera Armas (www.navieraarmas.com). Keltas plaukia per nakti su persedimu Gran Canarijoje. Kaina dviems zmonems apie 95 EUR be auto( cia pereitu metu vasari).
Dar yra keltai: Fred Olsen, bet jie brangesni.
Bet su lektuviu gal gautusi irgi panasi kaina, tik zymiai greiciau, na pvz su Islas lineas Aereas (www.islasnet.com) ekonomine klase Tenerife-lanzarote- 86Eur.
Atsakyti
QUOTE(Dangima11 @ 2011 12 11, 11:02)
Kelemes i Lanzarote su Naviera Armas (www.navieraarmas.com). Keltas plaukia per nakti su persedimu Gran Canarijoje. Kaina dviems zmonems apie 95 EUR be auto( cia pereitu metu vasari).
Dar yra keltai: Fred Olsen, bet jie brangesni.
Bet su lektuviu gal gautusi irgi panasi kaina, tik zymiai greiciau, na pvz su Islas lineas Aereas  (www.islasnet.com) ekonomine klase Tenerife-lanzarote- 86Eur.

aciu.
As kol kas ziurejau Fred Olsen.Brangokai pasirode rolleyes.gif nes ir susidaro 3 suauge,plius vaikas ir aisku su auto.Nors man i El Hierro sala ismete,kad su auto isvis nekelia.
I Lanzarote keletes is Tenerifes?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 11, 15:38)
aciu.
As  kol kas ziurejau Fred Olsen.Brangokai pasirode rolleyes.gif nes ir susidaro 3 suauge,plius vaikas ir aisku su auto.Nors man i El Hierro sala ismete,kad su auto isvis nekelia.
I Lanzarote keletes is Tenerifes?

Taip is Tenerifes, o su auto gal neverta, geriau vietoj kitoj saloj nuomotis.
Atsakyti
QUOTE(Dangima11 @ 2011 12 11, 15:41)
Taip is Tenerifes, o su auto gal neverta, geriau vietoj kitoj saloj nuomotis.

Kodel neverta?Nebent del kainos uz kelimasi ir auto g.gif nors man rodos kazkur maciau economy pak,kur kelia seima+ auto g.gif
Manau,taip sutaupoma laiko(ypac kai to laiko truks,jei atvyksti i sala tik kelioms dienoms) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 gruodžio 2011 - 17:15
mes panašu keliausim į temoj jau rekomenduotą Barcelo tinklą thumbup.gif Ačiū Udriui 4u.gif smile.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 11, 11:54)

Ar keletes su auto?

mes iš Lanzarotės labai norėjom į Fuertę ir būtent su auto, bet gerai, kad pasidomėjom, kad negalima su auto iš salos išvažiuot ir draudimas negalioja, tai palikom kitam kartui, tai va ir skrisim smile.gif
Į Graciozą salelę plaukia iš Lanzarotės maži keltai, ne tų žymiųjų kompanijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 12 11, 16:17)
mes iš Lanzarotės labai norėjom į Fuertę ir būtent su auto, bet gerai, kad pasidomėjom, kad negalima su auto iš salos išvažiuot ir draudimas negalioja, tai palikom kitam kartui, tai va ir skrisim smile.gif
Į Graciozą salelę plaukia iš Lanzarotės maži keltai, ne tų žymiųjų kompanijų smile.gif

mes irgi siais metais pasidomejome del auto kelimosi i kita sala,nes galvojom,jei suspesim tai butume kelesi i La Gomera,tai mums musu agenturoje,(kur nuomavomes masina) uztikrino,kad mums viskas galios ir La Gomeroje g.gif
Mes i Gracioza nesiruosiam,nes mes is Tenerifes noretumeme i La Gomera,La Palma ir El Hierro.Aisku idealiausia butu sioms saloms skirti po pora dienu wub.gif
Todel viskas domina kas susije su persikelimu i sias salas biggrin.gif
Kaip suprantu i La Palma ir El Hierro is forumo niekas nebuvo kelesis arba as neradau atsiliepimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 11, 18:35)
mes irgi siais metais pasidomejome del auto kelimosi i kita sala,nes galvojom,jei suspesim tai butume kelesi i La Gomera,tai mums musu agenturoje,(kur nuomavomes masina) uztikrino,kad mums viskas galios ir La Gomeroje g.gif
Mes i Gracioza nesiruosiam,nes mes is Tenerifes noretumeme i La Gomera,La Palma ir El Hierro.Aisku idealiausia butu sioms saloms skirti po pora dienu wub.gif
Todel viskas domina kas susije su persikelimu i sias salas biggrin.gif
Kaip suprantu i La Palma ir El Hierro is forumo niekas nebuvo kelesis arba as neradau atsiliepimu g.gif

o nenorit ne keltu keltis, o skristi lekktuvu. greita patogu ir paieskojus bilietu kaina nedidele
Atsakyti