Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VIII tema

QUOTE(JM @ 2012 01 09, 20:58)
dabar bijau sumeluoti....chm...gal pries menesi...zinok tiesa sakant bijau tiksliai sakyti,nes tas dalykas iskrito visiskai is galvos,pries kiek laiko g.gif zinau,tik kad dar su Udrium pasvarstem,kad nera garantijos atsisakius bilietu(butu grazine pinigus) butume kazka uz ta pacia kaina pagave g.gif
Tikiuosi jums neatkele skrydzio unsure.gif

o kai atkelia ,Udrius suzino ane?
Papildyta:
QUOTE(Nomadica @ 2012 01 09, 20:35)
o tij cia kelione su viesbuciu??

JM atsake jau.Cia tiesioginis skrydis pirmyn atgal 1 asm.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 09, 20:58)

Tikiuosi jums neatkele skrydzio unsure.gif

Siandien ziurejau, viskas tvarkoje, tikiuos neatkels g.gif

QUOTE(ingaul @ 2012 01 09, 21:03)

Ryanair psl. my booking pasiziurek pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 09, 21:26)
ziurint koks skirtumas AI ir HB....visgi labiausiai tai minusas,del vakariniu gerimu.....man pvz per vakariene truko gerimu,o pirkti ranka nekilo vakarieniaujant viesbutyje,kai viesbucio kambaryje pilnas saldytuvas buvo pripirktas saltu ivairiu gerimu biggrin.gif
Del pietu,tai jei tik dviese tai pietums kavinese buna visokiu akciju,plius gerimai pigesni nei vakare jau.
parduotuveliu tikrai bus aplinkui ir kainos juose kaip LT,o kai kas pigiau net zymiai.
is pradziu pasiziurekite koks skirtumas tar HB ir AI tada butu galima vertinti g.gif ir
Mes Kretoje Iberostar Creta Panoramoje buvome...irgi ememe AI,o tik viena pilna diena viesubtyje isbuvome...visada keliavome...bet mes vakare megdavome pavakaroti bare,sunus vakarais gerimus litrais gerdavo  biggrin.gif ...tai mums taip patogiau buvo rolleyes.gif Nors Tenerifeje tai imciau dabar tik HB rolleyes.gif

o ta skirtuma greiciausiai reiktu suzinoti pacio viesbucio psl? nes kelioniu agentura tai kaip ir nieko neraso tu maitinimo skirtumu.. kas del alkoholiniu gerimu, tai kadangi vakarojimas musu vistiek vyks daugiausia vakare balkoniuke, nes vaikas eina anksti miegoti, tai galima ir savo vestis, tik va jeigu neiskaiciuota butu net kava, arbata, gaivieji gerimai, tai jau prasciau... skirtumas siaip kainu nemazas, uz du bilietus HB kaina 6500, AI 8000
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 01 09, 20:03)
Papildyta:

kadangi Udrius musu visus uzsakymus ir tvarke(ciu jam,kad nereikejo paciai gaisti laiko ir ta laika isnaudojau kelones planavimui) tai jis mus is karto ir informavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 01 09, 20:05)
Siandien ziurejau, viskas tvarkoje, tikiuos neatkels  g.gif

reik tiketis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 09, 21:10)
kadangi Udrius musu visus uzsakymus ir tvarke(ciu jam,kad nereikejo paciai gaisti laiko ir ta laika isnaudojau kelones planavimui) tai jis mus is karto ir informavo mirksiukas.gif
Papildyta:

reik tiketis drinks_cheers.gif

nu tai jei mes per ji ,tai nereikia man sekt?Jis patikrins?
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2012 01 09, 20:06)
o ta skirtuma greiciausiai reiktu suzinoti pacio viesbucio psl? nes kelioniu agentura tai kaip ir nieko neraso tu maitinimo skirtumu.. kas del alkoholiniu gerimu, tai kadangi vakarojimas musu vistiek vyks daugiausia vakare balkoniuke, nes vaikas eina anksti miegoti, tai galima ir savo vestis, tik va jeigu neiskaiciuota butu net kava, arbata, gaivieji gerimai, tai jau prasciau... skirtumas siaip kainu nemazas, uz du bilietus HB kaina 6500, AI 8000

o jus uzklauskit,kad jums paskaiciuotu,kiek gautusi su HB ir su AI(jei pirksit per LT agentura)
Tik jau savo gerimu nesiveskite jokias budais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten pigiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pusryciams gerimai buna iskaiciuoti,tik vakare ne...nors buna ir HB+,kai gerimai vakariniai iskaiciuoti..bet jei jums vakare gerimu nereikes,o vakarosite balkone tai nusipirksite is parduotuves,nebus problemu,kam tada permoketi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2012 01 09, 20:12)
nu tai jei mes per ji ,tai nereikia man sekt?Jis patikrins?

nesirupinkit...Udrius profesionalas savo srityje thumbup.gif
Atsakyti
Na, AI mes taip pat neplanavome pirkti, bet kai HB buvo pigiau apie 5 eu dviem, nesusilaikiau biggrin.gif Is vis pietineje puseje man gan brangus viesbutukai pasirode. Niu pernai buvau Lanzaroteje ir Fuerteventuroje, tai lyginu pagal tai ax.gif
Jau greiciausiai rasiau, kad busime siaurineje ir pietineje puseje. Siaurineje puseje HB - 42 eu(daugiau keliausime), pietineje AI - 62 eu(daugiau ilsesimes). Man atrodo labai neblogai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 09 sausio 2012 - 21:33
QUOTE(JM @ 2012 01 09, 21:14)

nesirupinkit...Udrius profesionalas savo srityje thumbup.gif

Del to neabejoju,sedziu sau ramiai....kolkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 01 09, 18:21)
Mes pirmakart skrisim netiesiogiai su 2  maziukais.Jau dabar pergyvenu,kaip reikes 2kart pakilt ir nusileist.As didesne baile uz vaikus. biggrin.gif Dar ta baime,kad spet i sekanti lektuva ir .t.t./Tikiuos,viskas bus ok.Mums lyg po 1500lt.paskaiciave buvo tiesiogini skrydi.Gautusi 6000,o dabar gavos 3400lt.Yra zymus skirtumas,manau.

na kai skridau su vyru ir vaiku iki fuertes, tai nebuvo baisu man persėdimas. bet dabar skrendam tik mamos su vaikais, tai manau bus pačiai sunkiau susitvarkyti smile.gif Šįkart aš linkųsi sumokėti už konfortą cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti