Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VIII tema

QUOTE(Elvita @ 2011 12 09, 17:06)
unsure.gif Man ta pacia diena rezervacija is viesbuciu atsiunte g.gif

Na va gavau atsakyma...Mano norimu laiku viezbutyje vietu nera sad.gif Nevaziuojam...Vaziuosim tada veliau, gal vasario men, bet paziurejau bilietai tuo laiku brangoki...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2011 12 09, 17:30)
Na va gavau atsakyma...Mano norimu laiku viezbutyje vietu nera sad.gif Nevaziuojam...Vaziuosim tada veliau, gal vasario men, bet paziurejau bilietai tuo laiku brangoki...

O tai jus butent tik i ta viesbuti norit? Juk Tenerifeje daugybe viesbuciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 gruodžio 2011 - 18:00
QUOTE(Undzinka @ 2011 12 09, 14:49)
Na bet ir tormazai tie spanai...Antradieni issiunciau uzklausima del viezbucio...Treciadieni dar karta parasiau...Atsakymo ner...Siandien paskambino pasitikslinti...Patikslinau jiems reikalingus duomenis...Sako dabar perduodam i rezervavimo skyriu ir jums labai greitai per 2-3 dienas duos atsakyma...UZas...o kaip man bilietus rezervuotis? PAtvirtins ar ne? Kainos tai keiciasi kas dien...

Is kokio puslapio uzsakinejote?
Mes vasara uzsakinejome per destinia,.com tai viskas buvo kaip aprasete. Bet viskas gerai, po keliu dienu atsiunte. Tiesa bet man atsibodo laukti, tai as pati jiems pasiskambinau dar.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2011 12 09, 14:49)
Na bet ir tormazai tie spanai...Antradieni issiunciau uzklausima del viezbucio...Treciadieni dar karta parasiau...Atsakymo ner...Siandien paskambino pasitikslinti...Patikslinau jiems reikalingus duomenis...Sako dabar perduodam i rezervavimo skyriu ir jums labai greitai per 2-3 dienas duos atsakyma...UZas...o kaip man bilietus rezervuotis? PAtvirtins ar ne? Kainos tai keiciasi kas dien...

O gal vis del to pirmiaus reiketu bilietus nusipirkti, o tik tad viesbucio ieskoti. Nes priesingu atveju galite labai daug permoketi. Juk viesbuciu Tenerifeje apstu.
Atsakyti
http://www.lzinios.l...raukia-sugrizti
Straipsniukas apie Tenerife ,kuriam daveme interviu ir MB foto sudetos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2011 12 09, 13:49)
.o kaip man bilietus rezervuotis? PAtvirtins ar ne? Kainos tai keiciasi kas dien...

tikrai pritarciau,kd visu pirma reiketu bilietukus tureti,o jau viesbuti tai rasite bet kokiu atveju.
Ten tieek viesbuciu,kad tikrai pagal savo kainos ir kokybes santyki issirinksite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2011 12 09, 16:30)

atsisakot tik del viesbucio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 09, 20:29)

Ten tieek viesbuciu,kad tikrai pagal savo kainos ir kokybes santyki issirinksite mirksiukas.gif

Siek tiek per velu rinktis pagal save, itariu, kad teks rinktis pagal tai, kas liko smile.gif Bet tai bet kokiu atveju geriau, nei visai neskristi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 09, 19:33)
Siek tiek per velu rinktis pagal save, itariu, kad teks rinktis pagal tai, kas liko  smile.gif Bet tai bet kokiu atveju geriau, nei visai neskristi  unsure.gif

gali buti drinks_cheers.gif juk dabar pats sezonas rolleyes.gif
Is ties tai as paciam viesbuciui tiek daug reiksmes neteikciau,jei jau nera vietu kuriam norisi,tai jau tiek to rinkciausi is tu kuriuose yra laisvu vietu.
Nors....pravazinejome pro viesbucius,kurie nuo vandenyno nutole kokie 2 km....tai eina sau doh.gif gristant i kalniuka reikia kilti ir taip kasdien doh.gif atrodo,kas cia tie 2 km,bet is kitos puses tai jau ganetinai didelis gabaliukas kulniuoti.O su masina kasdien vazineti jau papildomos islaidos ir kasdiene nemokamu parkavimosi vietu paieska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 09, 20:48)
gali buti drinks_cheers.gif juk dabar pats sezonas rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , o vasari dar ir karnavalas prasideda, tai su viesbuciais gali buti sunkiau, nei sausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 09, 19:50)
drinks_cheers.gif , o vasari dar ir karnavalas prasideda, tai su viesbuciais gali buti sunkiau, nei sausi  doh.gif

irgi tiesa..ech kaip noreciau karnavalui wub.gif geriausia spali biggrin.gif ir kainos pigesnes ir viesbuciuose zmoniu daug maziau,jau nuo lapkricio kyla ir kainos staigiai ir viesbuciai perpildyti.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2011 12 09, 15:49)

taip cia viskas vyksta ilgai ir nuobodziai su daaaug popieriu. beje, sia savaite buvo dvi ne darbo dienos, tai stebuklas, kad is vis parase. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 09, 20:57)
irgi tiesa..ech kaip noreciau karnavalui wub.gif geriausia spali biggrin.gif ir kainos pigesnes ir viesbuciuose zmoniu daug maziau,jau nuo lapkricio kyla ir kainos staigiai ir viesbuciai perpildyti.

O man vasario pabaiga-kovo pradzia patinka tuo, kad tai pats graziausias metas kanaru salose, kai viskas pradeda zaliuoti ir zydeti. O jau zydincios magnolijos kalnuose wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 gruodžio 2011 - 21:19
QUOTE(Elvita @ 2011 12 09, 20:09)
O man vasario pabaiga-kovo pradzia patinka tuo, kad tai pats graziausias metas kanaru salose, kai viskas pradeda zaliuoti ir zydeti. O jau zydincios magnolijos kalnuose  wub.gif

Taip tas metas nuostabus,kai gamta atsigauna,viskas pradeda zydeti wub.gif
O as paziurejau La Gomeros foto,nebe reikalo taip mane ten trauke wub.gif
Ar yra kas buve La Palma saloje(beje tai pati staciausia pasaulio sala),El Hierro?Idomus butu atsiliepimai,labai noreciaau nuvykti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 09 gruodžio 2011 - 21:19