Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VIII tema

QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 03, 10:16)
Dar klausimėlis, Fuerteventuroje, Caleta de Fuste yra nemokamų vietų mašinai? Nes dabar pvz galvoju  Caleta Dorada ar Caleta Garden apartamentus nuomuotis bet ten rašo mašinos laikyti vietos nėra. Nebus taip kad ir gatvėse kur laisvos vietos - rezervuotos?

kadangi mes gyvenom Caleta Doradoj tai galiu pasakyt,kad jie neturi parkingo, bet masinas laikeme gatveje prie apartamentu.
Garden man atrodo zemiau yra, tai ten jau paciam miestely tikriausiai bus mokama 4u.gif

nors mano keliones buvo pries metus, bet seku Kanaru tema, vis tikedamasi vel greitu laiku kokia sala aplankyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 03 sausio 2012 - 11:07
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 10:56)

Klementyna, reali temperatura pas jus dabar kokia? Nes pas mus labai silta, kaip tokiam metu laikui, dienom +20 buna, tai galvoju idomu kaip salose g.gif

QUOTE(sugarbabe @ 2012 01 03, 12:05)
kadangi mes gyvenom Caleta Doradoj tai galiu pasakyt,kad jie neturi parkingo, bet masinas laikeme gatveje prie apartamentu.
Garden man atrodo zemiau yra, tai ten jau paciam miestely tikriausiai bus mokama 4u.gif

nors mano keliones buvo pries metus, bet seku Kanaru tema, vis tikedamasi vel greitu laiku kokia sala aplankyt wub.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi vis skaitinėju apie Kanarus... Tik atrodo , kad dabar labai šalta. Vakar per žinias sakė Kanaruose +19. smile.gif Dar galėčiau kovo mėnesį važiuot, bet gal vandenynas bus labai šaltas po žiemos.
Atsakyti
Mes gyvenome Caleta Garden, tik buvom be mašiniuko, tai kažkaip į tai labai dėmesio ir nekreipėm ax.gif Bet ir aš manau, kad tikrai rasite kur prisiparkuoti mirksiukas.gif
Atsakyti

Klementyna, reali temperatura pas jus dabar kokia? Nes pas mus labai silta, kaip tokiam metu laikui, dienom +20 buna, tai galvoju idomu kaip salose g.gif
[/quote]
vis dar viska "lietuvinu", pridedu lietuviskas galunes biggrin.gif siaip pastebejau kad mano kalba cia issidarke siaubingai. kartais vienu metu tenka kalbeti lietuviskai, angliskai, ispaniskai doh.gif tai ir gaunasi po to lechas, fumaras ir pan....
Papildyta:
temperatura diena buna apie 20-25, vakare apie 18. cia las palmas. pieciau silciau.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 01 03, 12:37)

vis dar viska "lietuvinu", pridedu lietuviskas galunes  biggrin.gif siaip pastebejau kad mano kalba cia issidarke siaubingai. kartais vienu metu tenka kalbeti lietuviskai, angliskai, ispaniskai  doh.gif tai ir gaunasi po to lechas, fumaras ir pan....
Papildyta:
temperatura diena buna apie 20-25, vakare apie 18. cia las palmas. pieciau silciau.

Galune gerai, gimine biski blush2.gif ne tapos o tapas, viena tapa 4u.gif
Priprasi, as kadangi su uzsienieciais klientais dirbu, tai jau pripratau, kad ofise puse sakinio ispaniskai-puse angliskai biggrin.gif

Dekui 4u.gif vakare pas mus vadinasi daugiau krenta. Tiesiog apie rubus galvoju, kaip cia susikomplektuoti nei per daug nei per mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 13:42)
Galune gerai, gimine biski  blush2.gif ne tapos o tapas, viena tapa 4u.gif
Priprasi, as kadangi su uzsienieciais klientais dirbu, tai jau pripratau, kad ofise puse sakinio ispaniskai-puse angliskai biggrin.gif

Dekui 4u.gif vakare pas mus vadinasi daugiau krenta. Tiesiog apie rubus galvoju, kaip cia susikomplektuoti nei per daug nei per mazai g.gif

jo jo, su ispanu kalba man dar daug mokytis reikia. schmoll.gif nera sunki, atrodo moku, kai reikia kalbeti, kazkaip uzsiblokuoju. na bet laiko dar turiu.
bent jau las palme, nera didelio temperaturu skirtumo diena ir vakare. man uztenka lengvo svarkelio.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 01 03, 12:53)
jo jo, su ispanu kalba  man dar daug mokytis reikia.  schmoll.gif  nera sunki, atrodo moku, kai reikia kalbeti, kazkaip uzsiblokuoju. na bet laiko dar turiu.
bent jau las palme, nera didelio temperaturu skirtumo diena ir vakare. man uztenka lengvo svarkelio.

Nera sunki, pagyvensit kazkiek toj aplinkoje ir savaime atsiblokuos, jei moketes mirksiukas.gif
Aisku, nes pas mus diena virs 20 buna, bet rytais tai kartais ir 10 unsure.gif sian 12, nors cia gan silta skaitosi kaip sausiui. Vadinasi reikia tik kazkokios plonos striukytes, del visa ko ir ne per siltu sportbaciu 4u.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 13:42)
Tiesiog apie rubus galvoju, kaip cia susikomplektuoti nei per daug nei per mazai g.gif

Ir mums ta pati dilema drinks_cheers.gif doh.gif O ir bagazo sikart negalim kazi kiek pasiimt, turim tik viena lagamina issipirke, 15 kg, tad reik labai apgalvotai pasiimt drabuziu rolleyes.gif

Kai buvom Fuertej, buvo lapkricio men. Pas mus lagamine beveik vien siltesni rubai, o prireike tik plono megztuko vakare blush2.gif biggrin.gif Karstis dienom nerealus, pritrukom vasariniu rubu, teko pirkt saloj doh.gif Sikart komplektuojames plonesnius rubus, bet ar nebus atvirksciai smile.gif Planuoju kuo daugiau sluoksniu skrendant apsirengt, kad kuo maziau i lagamina tektu detis blush2.gif Bliuzona, megztuka, plona striukyte .. manau uzteks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotyna: 03 sausio 2012 - 15:28
QUOTE(Ledum @ 2012 01 03, 11:13)
drinks_cheers.gif  Aš irgi vis skaitinėju apie Kanarus... Tik atrodo , kad dabar labai šalta. Vakar per žinias sakė Kanaruose +19.  smile.gif  Dar galėčiau kovo mėnesį važiuot, bet gal vandenynas bus labai šaltas po žiemos.

tai orus chia greichiausiai pranesha sostines, t.y. Santa Cruzo wink.gif ir vidutinius dienos, pietineje dalyje tikrai shilchiau, per Kaledas dienomis sushildavo iki 25laipsniu tiesa dazhnai po piet atsirasdavo debesu ir budavo apie 22-23 wink.gif, ryte tik ishaushus budavo 18-19 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2012 01 03, 11:05)

O tada kaip jums patiko Doradoj? wink.gif Ten jau nuošaliau kiek suprantu? Nėra taip kad prie kokio klubo naktinio? Mes planuojam maltis po salą, tai norisi kad tik išsimiegot patogiai, visgi atostogos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2012 01 03, 11:55)
Mes gyvenome Caleta Garden, tik buvom be mašiniuko, tai kažkaip į tai labai dėmesio ir nekreipėm  ax.gif Bet ir aš manau, kad tikrai rasite kur prisiparkuoti  mirksiukas.gif

O jūs tada apie Caleta Garden kelis žodžius prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2012 01 03, 17:14)
tai orus chia greichiausiai pranesha sostines, t.y. Santa Cruzo wink.gif ir vidutinius dienos, pietineje dalyje tikrai shilchiau, per Kaledas dienomis sushildavo iki 25laipsniu tiesa dazhnai po piet atsirasdavo debesu ir budavo apie 22-23 wink.gif, ryte tik ishaushus budavo 18-19 wink.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkes 4u.gif

Šiandien ir mes jau pasiėmėm savo bilietukus i Tenerifę, Sausio 15d. bigsmile.gif

Prisipžinsiu, visų temų tikrai neperskaičiau blush2.gif tai gal ir pasikartosiu su klausimais blush2.gif nepykit blush2.gif

Kur gauti ar užsisakyti leidimą kopimui į Teidės viršukalnę?
Ar leis kopti su 4 metų vaiku?
Kiek maždaug gali kainuoti septynvietės mašinos nuoma?
Ar yra Tenerifėj ta įspūdingoji UCB išparduotuvė blush2.gif

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti