imetu ankstesnius postus
tegul nepyksta kiti forumo dalyviai,bet kadangi diskusija gavosi ilga ir beprasme,o pasiuntei mane perzvelgti kitus tavo postus,tai laiko turejau ir perziurejau
Todel vertinti kitus 3 zv viesbuciu neturi nei patirties,nei noro kaip suprantu,nes kaip rasei pirma ir paskutini karta vykote i 3 zv viesbucius
Todel vertinant 3 zv viesbucius reiketu objektyviai,nes tema turi isliekamaja verte ir zmones skaito ieskodami patarimu ir ivertinimu.
Nes tiesa sakant visi suprantame-parasei,bet argumentu ir pavyzdziu neturejai,o kadangi auditorijai buvo idomu,tai ir gavosi ta diskusija,is kurios bandei graziai issisukti
QUOTE(Elvita @ 2011 08 18, 19:14)
Jau rasiau vakar kodel
Pasikartosiu, todel, kad likus savaitei iki isvykimo, atsauke kelione i Egipta ir vietoj jos pasiule kelione i Tenerife. I tuos viesbucius, kuriuos spejau per trumpa laika perzvelgti, vaziuoti negalejom, nes buvo rezervuoti visi kambariai, todel pasiule Santa Maria. Rinktis nebuvo is ko, vaziavom i ji.
Tiesa, kai eisit valgyti, atidziai perziurekit lekstes ir stalo irankius, nes ne visada jie budavo svariai isplauti
Is tiesu 3* ne man
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 08 18, 08:07)
1. Tai ir puiku, vadinsai pasirinkot tai kas jums tinka ir patinka
2. Rinkomes pirma ir tikiuosi paskutini
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 08 17, 20:17)
Sunku isvardinti tuos kriterijus
Juk kiekvienas zmogus gyvena skirtingoje aplinkoje, skirtingomis salygomis. Jei pasakysiu, kad man nepatiko kambario baldai ar lovatiese, uzuolaidos, tai kitam bus juokinga, bet tarkim man nepatiko. Man svarbu estetika, nesvarbu, kad tame kambaryje as grisiu tik permiegoti, bet man tai yra svarbu
Antra, kas man nepatiko, tai seni, suplyse gultu ciuziniai prie baseinu. Mes ant ju negulejom, bet vaizdelis ne koks.
Trecia, kas nepatiko labiausiai, tai viesbucio restorane, dar bevalgant zmonems yra nurinkinejami ir valomi indai, purtomos staltieses. Man is tiesu, nebuvo labai smagu, kai as valgau, prie manes priveza pilna nesvariu indu vezima ir nuo kito stalo nurinkineja ir valo i ta vezima maisto likucius.
Zodziu, kazkam tai turbut smulkmenos, man - ne
Tad jei butumem tureje galimybe rinktis, sio viesbucio nei pagal nuotraukas, nei pagal atsiliepimus nebutumem rinkesi
Bet, anaiptol, tai nesugadino musu atostogu ir pamatytu vaizdu
Papildyta:
Taip
paskutinis postas "taip" jusu atsakymas,kad pirma karta vykote i 3 zv viesbuti!
O tos smulkmenos...tai cia ne kvaila,o tiesiog reikia moketi atsirinkti ir zinoti,kad baldu nebus tokiu kaip 5 zv viesbuciuose,cia naturalu,nes tam ir yra zv ,kad ivertinti viesbuti,jo visuma,aplinka,paslaugas,aptarnavima,vieta ir t.t. Tam ir kainos atitinkamos
Todel dar karta pasikartosiu,kad tokiose temose reikia viska vertinti objektyviai,savo zodzius/teiginius pagristi,o ne siaip mestelti fraze neapgalvotai ir veliau nieko neirodant,o tiesiog pilstyti is tuscio i kiaura
Kaip ir klausiau del UCB..net nepastebejai,kad salia dvieju UCB yra ir dar 2 kitos UCB
Tai tiek
Daugiau ta tema nediskutuosiu,nes viskas ir taip aisku