Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VIII tema

QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:59)
Nezinau, nes dar nebuvau butent Tenerifeje biggrin.gif . Bet man pvz aquaparkai nera lankytinos vietos, maistas ispaniskas, palmes ir pliazas is esmes kaip ir kasdienybe, todel ieskau kazko labiau specifinio (to, ka galiu pamatyti tik ten). Bet sakyciau, nera tokio puslapio skirto grynai gamtos, tipiniams miestukams vietoms etc , visur informacija yra sumiksuota, bet atsirinksiu. Gal tiesiog neaiskiai pateikiau klausima. aciu smile.gif

gal tiesiog reiktu permesti akimis fotoreportazus mirksiukas.gif gal kazkas uzkliutu,kas aktualu jums mirksiukas.gif o tada jau zymetumetes vietoje mirksiukas.gif
Pvz mes kitais metais vyksime i urvus,ypac mums patiko Vejo urvas wub.gif bet cia is temos niekas nera buves ir nesidomejes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 13:07)
Del sito su tavim sutinku, pliusiukas Santa Marijai drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
butent visu musu keliautoju kriterijai gali skirtis...pvz kas nori tuso,tai tikrai galetu vykti i SOL viesbuti,nes salia yra triuksmingas klubas ir eiti nereiktu toli ir pareiti nebutu sunku laugh.gif ir ryte atsigaivinti papludimyje cia pat irgi butu biggrin.gif nes viesbutis ant juros kranto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 gruodžio 2011 - 14:11
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 14:06)
pasidometi nei vienam nesunku,bet tam ir yra tema,kad dalintis patarimas ir jeigu teigei,kad zinai aukstesnio lygio viesbuciu tai kodel nekonkretizavus,nes dabar tik pilstai is tuscio i kiaura mirksiukas.gif

Tai pirmyn, domekites, ieskokit. As lygiai taip pat siemet sedejau ir ieskojau. Nematau reikalo, gaisti laiko, ieskodama viesbuciu kitiems, juolab, kad kiekvieno zmogaus poreikiai ir norai skiriasi. Ir tik del to, kad nesudedu cia pavadinimu ar nuorodu, tai dar nereiskia, kad uz Santa Maria, nera geresnio 3zv. viesbucio biggrin.gif
Diskusija sia tema baigiau. Jei jau kam labai nesiseks ieskoti, belskites i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 14:12)
Tai pirmyn, domekites, ieskokit. As lygiai taip pat siemet sedejau ir ieskojau. Nematau reikalo, gaisti laiko, ieskodama viesbuciu kitiems, juolab, kad kiekvieno zmogaus poreikiai ir norai skiriasi. Ir tik del to, kad nesudedu cia pavadinimu ar nuorodu, tai dar nereiskia, kad uz Santa Maria, nera geresnio 3zv. viesbucio  biggrin.gif
Diskusija sia tema baigiau. Jei jau kam labai nesiseks ieskoti, belskites i AZ  smile.gif

O niekas ir neprašo ieškoti g.gif Tiesiog jei buvote-matėte, pasidalinkite patirtimi apie tuos konkrečius. O čia gaunasi žinau, bet nežinau (arba nenoriu sakyti) g.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 13:12)
Tai pirmyn, domekites, ieskokit. As lygiai taip pat siemet sedejau ir ieskojau. Nematau reikalo, gaisti laiko, ieskodama viesbuciu kitiems, juolab, kad kiekvieno zmogaus poreikiai ir norai skiriasi. Ir tik del to, kad nesudedu cia pavadinimu ar nuorodu, tai dar nereiskia, kad uz Santa Maria, nera geresnio 3zv. viesbucio  biggrin.gif
Diskusija sia tema baigiau. Jei jau kam labai nesiseks ieskoti, belskites i AZ  smile.gif

Elvita,viesbuciu beabejo yra ir geresniu ir prastesniu,bet jei jau teigi zmogus,tai reikia teigti konkreciai!!! mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 14, 13:15)
O niekas ir neprašo ieškoti g.gif Tiesiog jei buvote-matėte, pasidalinkite patirtimi apie tuos konkrečius. O čia gaunasi žinau, bet nežinau (arba nenoriu sakyti) g.gif

ne, cia gaunasi,nezinau konkreciau,bet numanau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 gruodžio 2011 - 14:21
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 14:18)
ne cia gaunasi,nezinau konkreciau,bet numanau biggrin.gif

Skaitau skaitau aš čia kurią dieną ir tikrai nebesuprantu biggrin.gif
Ką galima sakyti apie viešbutį kuriame neatostogavai g.gif Tik tiek kiek matei praeidamas, t.y. geroje ar blogoje jis vietoje randasi ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 14, 14:15)

Buvau viename 3zv. viesbutyje, kuris man nepatiko. Kituose nebuvau, todel kazka konkreciai teigti negaliu. Del sventos ramybes sudesiu nuorodas viesbuciu, i kuriuose vaziuociau doh.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 14:18)

ne, cia gaunasi,nezinau konkreciau,bet numanau biggrin.gif

O tai, kaip as galiu tau konkreciai pasakyti, kad tas ar kitas 3zv. viesbutis yra gesesnis ar prastesni, kai jame nebuvau g.gif Galiu tik parasyti, kad domejausi, skaiciau atsiliepimus ir tiek doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 14, 14:22)
Ką galima sakyti apie viešbutį kuriame neatostogavai g.gif Tik tiek kiek matei praeidamas, t.y. geroje ar blogoje jis vietoje randasi ir tiek.

Dar yra turistu komentarai, viesbuciu reitingai pagal kuriuos, daugiau maziau ir renkames viesbucius.
Ar jus rinksites pagal tai, kaip viesbutis atrode man, ar jolitai.martynai?
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 14, 13:22)

tai apie ka ir kalbu drinks_cheers.gif kaip gali ivertinti,kad jis aukstesnio/prastesnio lygio?Jei jame nesi gyvenes g.gif
Mes pvz Turkijoje esame per vienas atostogas pravaziave 3 viesbucius(su apsigyvenimais) ir dar 3 esame nuodugniai apziureje(cia per vienas ir tas pacias atostogas biggrin.gif ) is viso 6 viesbucius Tuos kuriuose gyvenau,ivertinome ir apraseme....o vat tuos apziuretus galeciau ivertinti pavirsutiniskiau,nors ir viduje buvau apziurejau ir kai ka is maisto ragavau,bet ir tai tai butu tik labiau pavirsutiniskas ivertinimas,nes tu visu niuansu nepamatysi nepagyvenes juose drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 13:26)

O tai, kaip as galiu tau konkreciai pasakyti, kad tas ar kitas 3zv. viesbutis yra gesesnis ar prastesni, kai jame nebuvau  g.gif Galiu tik parasyti, kad domejausi, skaiciau atsiliepimus ir tiek  doh.gif

nebutu sitos diskusijos,jei pati nebutu taip grieztai teigusi mirksiukas.gif juolab,kad imeciau tavo cituota anksciau posta apie viesbuti,kuri tu ivertinai visai normaliai ir jo minusai buvo suplyse gulta(kuriu as nemaciau,gal pakeite) ir pusryciai vienodi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 13:26)

Dar yra turistu komentarai, viesbuciu reitingai pagal kuriuos, daugiau maziau ir renkames viesbucius.

i komentarus irgi reiktu atkreipti demesi,ypac i tuos minusus/pliusus kurios mini daugelis turistu,nes buna,kad viesbuti pasirenka ne pagal savo kriterijus ir ivertina ji neigiamai/teigiamai,nors viesbutis visai normalus ar prastas.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 14:26)

O jus galvojate, kad aš apskritai pirmą kartą ruošiuosi išvykti iš Lietuvos svarankiškai organizuodamasi g.gif

Lygiai taip pat ieškausi kaip ir Jūs.

Tokiu būdu susiradome viešbučius ir ilsėjomės Ispanijoje, Portugalijoje, Prancūzijoje ir apie visus juos turiu konkrečią nuomonę.

Taip, tikrai atkreipsiu dėmesį ką parašė Jolita.Martyna, tai labai naudinga info, be to ką busiu paskaičiusi apie jį internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 14 gruodžio 2011 - 14:37
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 14, 13:33)
Portugalijoje, Prancūzijoje ir apie visus juos turiu konkrečią nuomonę.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif zinosiu i ka kreiptis konsultacijos
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 14:30)

nebutu sitos diskusijos,jei pati nebutu taip grieztai teigusi mirksiukas.gif juolab,kad imeciau tavo cituota anksciau posta apie viesbuti,kuri tu ivertinai visai normaliai ir jo minusai buvo suplyse gulta(kuriu as nemaciau,gal pakeite) ir pusryciai vienodi mirksiukas.gif

Tiesa sakant, parasiau tik tiek, kad i ji negrisciau. Viskas. Kas pradejo diskusijas?
Tada nukopinai ne ta posta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 14, 14:33)
O jus galvojate, kad aš apskritai pirmą kartą ruošiuosi išvykti iš Lietuvos svarankiškai organizuodamasi g.gif

Lygiai taip pat ieškausi kaip ir Jūs.

Tokiu būdu susiradome viešbučius ir ilsėjomės Ispanijoje, Portugalijoje, Prancūzijoje ir apie visus juos turiu konkrečią nuomonę.

Tai ir puiku. Reiskia, rasit viesbuti Tenerifeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 13:39)
Tiesa sakant, parasiau tik tiek, kad i ji negrisciau. Viskas. Kas pradejo diskusijas?
Tada nukopinai ne ta posta  mirksiukas.gif
Papildyta:

kai parasai kodel negrisi ir kuom netiko,reiktu ir pagristi ypac kai kiti zmones laukia komentaru. mirksiukas.gif
O nukopinau Tavo ankstesni aprasyma,kuri tu man buvai parasiusi ankstesneje temoje,kai pati pries isvykdama taves klausiau nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 14:41)
kai parasai kodel negrisi ir kuom netiko,reiktu ir pagristi ypac kai kiti zmones laukia komentaru. mirksiukas.gif
O nukopinau Tavo ankstesni aprasyma,kuri tu man buvai parasiusi ankstesneje temoje,kai pati pries isvykdama taves klausiau nuomones mirksiukas.gif

Kam tada laikomos temos ir apkraunamas forumas, jei per kelias temas ta pati diskusija doh.gif
Reiskia ne ta nukopinai, ieskok dar karta biggrin.gif
Atsakyti