Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VIII tema

sveikos.
Gal kuri zino koki gera puslapi/foruma, kur butu daug informacijos ne apie viesbucius/apgyvendinima/maitinima ir pan o grynai apie lankytinas vietas. Reik susidelioti marsruta, laiko ne tiek daug, o puslapiu daugybe, sunku atsirinkti.
Kalba nesvarbu - anglu/ispanu/rusu.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 gruodžio 2011 - 11:24
QUOTE(Dzinte @ 2011 12 13, 15:30)
Jei pusryčiai vienodi tikrai ne bėda irnesakyk.gif Užtat vakarienės skirtingos bigsmile.gif  biggrin.gif  Kiek teko keliauti mums jie visur visada vienodi pasitaikė..

Mes šį žiūrinėjamės. Tik kaina booking didoka doh.gif Ir tolokai nuo miesto unsure.gif
http://www.booking.c...ar_month=2012-1

kai vaziavau pro sali pries 2 metus, ten buvo is vienos puses prabangus viesbutis su golfo lauku (salia jusu v/b), o is kitos laukai busimoms statyboms. Paziurekite google zemelapyje palydovini vaizda - plyni laukai padalinti i gatves. Vaizdas nedziuginantis...

Del pensininku rojaus, tai keistos tos diskusijos... vaziuokite vasara ir bus vietoj pensininku - jaunimas
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 11:23)
sveikos.
Gal  kuri zino koki gera puslapi/foruma, kur butu daug informacijos ne apie viesbucius/apgyvendinima/maitinima ir pan o grynai apie lankytinas vietas. Reik susidelioti marsruta, laiko ne tiek daug, o puslapiu daugybe, sunku atsirinkti.
Kalba nesvarbu - anglu/ispanu/rusu.
Aciu 4u.gif

tai, kad pirmame puslapyje viskas sudeta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 12 14, 11:36)

tai, kad pirmame puslapyje viskas sudeta  wink.gif

Zinau, labai daug biggrin.gif ir dauguma ne tai ko reikia, kiek atsidariau rolleyes.gif Reiks kazkaip rasti laiko matyt ir ieskotis paciai smile.gif
Man matot daug dalyku, kurie svarbus kitiems turistams, yra neesminiai, nes Ispanijoje gyvenu, tai kiek kitaip i viska ziuriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:08)
Zinau, labai daug biggrin.gif ir dauguma ne tai ko reikia, kiek atsidariau rolleyes.gif Reiks kazkaip  rasti laiko matyt ir ieskotis paciai smile.gif
Man matot daug dalyku, kurie svarbus kitiems turistams, yra neesminiai, nes Ispanijoje gyvenu, tai kiek kitaip i viska ziuriu. smile.gif

tai lankytinos vietos nepriklauso nuo gyvenamos vietos, o nuo to, kas zmogu domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 12 14, 12:51)
tai lankytinos vietos nepriklauso nuo gyvenamos vietos, o nuo to, kas zmogu domina biggrin.gif

Turejau omeny, kad puslapiuose labai daug informacijos apie viesbucius/maitinimus/apsipirkimus ir kai kurias pramogas, kurios mum nelabi idomios, nes nelabai skiriasi nuo turimu cia, kur gyvenam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 12 14, 10:36)
tai, kad pirmame puslapyje viskas sudeta   wink.gif

drinks_cheers.gif
plius man rodos neidejau sio puslapiuko
http://www.tripadvisor.co.uk/
Papildyta:
QUOTE(sim2002simas @ 2011 12 14, 10:36)
Del pensininku rojaus, tai keistos tos diskusijos... vaziuokite vasara ir bus vietoj pensininku - jaunimas

drinks_cheers.gif jei trukdo tada reiktu arba kita viesbuti arba kita laika pasirinkti.
Man asmeniskai pensininkai neitakoja nei mano atostogu nei prisideda ar neprisideda prie viesbucio kokybes santykio.
Bet kokiu atveju,jei nori linksmybiu tai jau reikia i klubus eiti,o ne viesbuciuose su pensininkas bingo losti ar ziureti su paaugliais animacija biggrin.gif (netaikau niekam asmeniskai tongue.gif )
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 11:08)
Zinau, labai daug biggrin.gif ir dauguma ne tai ko reikia, kiek atsidariau rolleyes.gif Reiks kazkaip  rasti laiko matyt ir ieskotis paciai smile.gif

o kokie tie esminiai dalykai,nes jusu klausimas tai buvo sakyciau standartinio turisto besiruosiancio i Kanarus pirma karta mirksiukas.gif
Ka tokio jus norite pamatyti,ko kiti neziuri,neaplanko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 gruodžio 2011 - 13:23
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 07:55)
O del tu aukstesnio lygio 3 zv viesbuciu rasai,tai butu idomu juos ir suzinoti(nes visgi kitais metais vel planuojam i Tenerife),svarbu aisku,kad butu ju vieta gera(nes Santa Marios vieta isties super gera),kad butu seimyniniai kambariai,kad kaina atitiktu 3 zv.

Tai tau super buvo Santa Marijoj, kam tau aukstesnis lygis bigsmile.gif O del viso kito, tai jau pati turi ieskotis, kad atitiktu tavo norus, o ne kitu prasyti, kad pavadinimus surasytu mirksiukas.gif
Mes negyvenom tuose kambariuose, kurie yra zemiau baseino lygio, ten tai jau visai baisu doh.gif Bet maciau, kad viena lietuviu pora ten apgyvendino. Mes gyvenome 2 aukstu pastate.

QUOTE(Dzinte @ 2011 12 14, 07:59)
Elvita, o kokie būtent, gal pamenate pavadinimus nors kelis? Smalsu pažiūrinėti kol dar neišsirinkome galutinio varianto.

Nepamenu, reikia ziureti, ieskoti. Kadangi siemet 3zv. neaktualu, tai ir nebesidomejau mirksiukas.gif
O is tiesu, tai ne viena savaite domejausi, ziurejau, kol radau viesbucius, kurie atitiktu daugiau maziau mano lukescius. Cia didelis darbas yra 4u.gif

QUOTE(sim2002simas @ 2011 12 14, 11:36)

Tai, kad diskusijos apie pensininkus net nebuvo, niekam jie netrukdo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 14 gruodžio 2011 - 13:56
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 13:23)
o kokie tie esminiai dalykai,nes jusu klausimas tai buvo sakyciau standartinio turisto besiruosiancio i Kanarus pirma karta mirksiukas.gif
Ka tokio jus norite pamatyti,ko kiti neziuri,neaplanko mirksiukas.gif

Nezinau, nes dar nebuvau butent Tenerifeje biggrin.gif . Bet man pvz aquaparkai nera lankytinos vietos, maistas ispaniskas, palmes ir pliazas is esmes kaip ir kasdienybe, todel ieskau kazko labiau specifinio (to, ka galiu pamatyti tik ten). Bet sakyciau, nera tokio puslapio skirto grynai gamtos, tipiniams miestukams vietoms etc , visur informacija yra sumiksuota, bet atsirinksiu. Gal tiesiog neaiskiai pateikiau klausima. aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 gruodžio 2011 - 14:02
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 12:54)
Tai tau super buvo Santa Marijoj, kam tau aukstesnis lygis  bigsmile.gif

Man viesbutis atitiko kainos ir kokybes santyki,bei buvo vietoje is kur viskas labai patogiai pasiekiama-tai du skirtingi dalykai.
Jei tu zinai aukstesnio lygio 3 zv viesbuciu(ka ir rasei,kad ju yra),kuriu kainos kaip uz 3 zv,tai kodel nepasidalinus ju pavadinimais,gal net realiai esi per atostogas juos maciusi ar aplankiusi.
Nes dabar pasakyti,kad yra aukstesnio lygio viesbuciu 3 zv lygmenyje tai ne tas pats kaip su pavyzdziais 4u.gif jei jau rasai,tai reiktu ir konkretizuoti mirksiukas.gif Kad ta diskusija butu naudinga,o ne siaip bevertis padiskutavimas tarp musu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 gruodžio 2011 - 14:03
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 13:59)
Nes dabar pasakyti,kad yra aukstesnio lygio viesbuciu 3 zv lygmenyje tai ne tas pats kaip su pavyzdziais 4u.gif jei jau rasai,tai reiktu ir konkretizuoti mirksiukas.gif

Negi taip sunku pasidometi paciai g.gif As juk idesiu nuorodas tokiu viesbuciu, kurie aktualus man, nes mano kriterijai nuo tavuju skiriasi g.gif

Atsakyti
Dar parasysiu i ta tema,kad pvz kai rinkomes viesbuti,tai ne visi viesbuciai priima 3+1 arba reikia imti 2 skirtingus kambarius,o tada kaina isauga neprotingai.... doh.gif todel man sis variantas tiko dar ir del to,kad pamemus vienus apartamentus ir viena studio per puse su draugais musu paaugliams,kaina uz 18 naktu buvo tikrai gera.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 12 14, 13:04)
Negi taip sunku pasidometi paciai g.gif As juk idesiu nuorodas tokiu viesbuciu, kurie aktualus man, nes mano kriterijai nuo tavuju skiriasi g.gif

pasidometi nei vienam nesunku,bet tam ir yra tema,kad dalintis patarimas ir jeigu teigei,kad zinai aukstesnio lygio viesbuciu tai kodel nekonkretizavus, nes dabar tik pilstai is tuscio i kiaura tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 gruodžio 2011 - 14:16
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 14, 14:05)
Dar parasysiu i ta tema,kad pvz kai rinkomes viesbuti,tai ne visi viesbuciai priima 3+1 arba reikia imti 2 skirtingus kambarius,o tada kaina isauga neprotingai.... doh.gif todel man sis variantas tiko dar ir del to,kad pamemus vienus apartamentus ir viena studio per puse su draugais musu paaugliams,kaina uz 18 naktu buvo tikrai gera.

Del sito su tavim sutinku, pliusiukas Santa Marijai drinks_cheers.gif
Atsakyti