QUOTE(Elvita @ 2011 12 13, 16:43)
Tiesa sakant, nesu tokia nukvakus, kad 3zv. viesbuti lyginciau su 5zv.
Tenerifeje yra kur kas aukstesnio lygio 3zv. viesbuciu. Santa Maria man primine seneliu pensiona
Na nukvake atitinkamose istaigose buna
nepanasi i nukvakusia
Na tada is pokalbiu (bent jau man)isejo tokia isvada,kad butent netiko 3 zv viesbutis.Nes minusu,kaip ir neivardijai daugiau
Taip ten daug vyresnio amziaus zmoniu,inteligentisku senyvo amziaus poru,bet man jie visiskai netrukde,as juk su viesbucio gyventojais laiko neleidziu,kokia tai esme sudaro viesbuciui
jo kokybes ir kainos santykio nesuprastina
Bet kiekvienas renkames pagal save-vieniems viesbutis sudaro didziuli esme kelioneje,kitiems tik vieta permiegojimui,dar kitiems kad butu svaru,tvarkinga,atitiktu kainos ir kokybes santyki,neislaidauja viesbuciams,o panaudoja tuos pinigelius geriau keliavimui ir t.t. ir t.t Nera vieno varianto,yra daug variantu,nes kiek zmoniu tiek nuomoniu
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 07 25, 09:27)
Na, pasirinkote, tai ir gerai
Parkinge galima palikti uz 3 eurus, bet mes visada rasdavome kur netoli gatveje vietos, tai i parkinga nevarem. Karta net ir prie viesbucio pasiseke rasti
, bet siaip, kadangi grizdavom tik pries vakariene arba jau jos metu, tai vietu nebudavo.
Vakarienes metu buna visada zuvies, as praktiskai ja ir valgydavau. Is tiesu paruosta labai skaniai ir kiekvienos vakarienes metu, vis kitaip
Ketvirtadieniais, berods, buvo pikniko diena, tai skanuius mesos kepsnius kepe ant lauzo lauke.
Ledu buvo kiekvienos vakarienes metu, berods 4 skoniu. Taip pat svieziu ir konservuotu vaisiu. Gerimai, sultys, kava, vanduo, arbata tik pusryciams nemokama, vakarienes metu, viskas mokama.
Gerimu kainu nepamenu, nes vakarienes metu gerimu neimdavom, o pietus valgydavom kur nors pakeliui kavinese.
Maciau, kaip pries mus lietuvaiciams dave kambarius, jie grizo pasibaiseje ir prase kitu. Pasake, kad deja, viskas viesbutis yra uzimtas. Nuejom paziureti, kur tie ju kambariai, tai rimtai, kazkur vos ne pusrusyje, mes gavom pirmame aukste 2 aukstu pastate, o jie dar po mumis, kaip kokioje zemutineje kajuteje. Ten is tiesu nesmagu turejo buti
Pervezimo paslauga nesinaudojom, nes vaziavom su agentura ir nebuvo aktualu.
Butinai turekit savo higienos priemones, nes viesbutyje nieko nera.
Mes turejom apartamentus, tai buvo atskirai miegamasis ir svetaine su virtuve. Virtuveje yra el. plytele, mikrobange, virdulys ir indai.
Papildyta:
Tiesa, del pusryciu. Na, tas pasirinkimas kaip kam gali atrodyti. Man tai buvo labai mazas, kadangi as nevalgau, nei keptu, nei virtu kiausiniu, jokiu ten ju mesos vyniotiniu nevalgiau, tai vienintelis mano maistas buvo skrudintos duonos riekele ir keptos sonines gabaliukas.
Siaip yra sausu pusryciu, varskes, mesos vyniotiniu. Kas maistui neisrankus, tikrai ras ka valgyti
Per savaite, is tikruju ,pusryciai pabodo gerokai, net ir mano vyrui, kuris valgo viska
net buvo idomu ir perziurejau postus apie viesbuti
Is kito posto rasete,kad gyvenote 1 aukste..ten gyveno musu jaunimas..tai tikrai is pirmo auksto ir vaizdai ir visa kita ne kas
ten nei uz ka nenoreciau ir...labai svarbu ar viesbutis pilnas(rasei,kad tuo metu pilnutelis) ar pustustis...mes buvome kai buvo pustustis...o stai lapkriti zmoniu priguzejo kaip reikalas
tada jau pasijaute
Beje del gerimu vakarienes metu...sezono metu(nuo spalio) yra HB+ kai vakarieneje gerimai iskaiciuoti,o kainos skirtumas juokingas